- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #11025 üzenetére
4xmsaa-val mi a helyzet?
Néha én is elgondolkodom,hogy jobb lett volna két db 7950-et venni -
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #11020 üzenetére
Nem a 1260MHz a lényeg, hanem a 1.260mV. A csúcshoz ugyebár 1.3v kell és így megy 1300MHz-et...legalább is nálam, de van akinél akár 1350-et is.....na ez már tényleg csúcson van
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #11018 üzenetére
Használom is
Dolgozzon csak meg az áráért
Te nagyon jól tudod, hogy 1.260mV még teljesen egészséges fesz a 7870-nek, és közel sincs csúcsra járatva
A csúcsra járatás, az még nem itt kezdődik.....
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #10998 üzenetére
"24/7 re sz.tem 1200/1300.nál többet nem bír egyik 7870 sem! "
Ezzel, már megint mellé lőttél....de sebaj van ez így
Nekem pl. 7/24-re 1260/1350MHz van belőve 1.260mV mellett és sosem láttam még a DC2-V2-esemet 70 fok közelében egyik játék alatt sem, stabilan, hibátlanul üzemel. Egyébként mióta megvan így használom. csak erről ennyit
De mint az korábban is írtam, zokszó nélkül feltolnám neki az 1300-at is, 1.3v mellett, ha a helyzet úgy kívánná, akár 7/24-re is.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #10998 üzenetére
Nekem az egyik kártya 1250-en stabil alapfeszen, amelyik 1350-et megy. Ez simán mehetne 1300-ra.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #10896 üzenetére
Én az ASUS DC2-V2 7870-ről beszélek, tehát nem tudom milyen hűtőlelógásról beszélsz ez esetben
Az biztos, mikor én a 7870 Sapphire-t a kezembe fogtam a DC2-V2 után....hát mint mondjak ?
..... szóval nem kicsit gagyibbnak tűnt, mint anyagminőségben, mint összerezelés tekintetében....a kinézetről, meg nem is beszélve, természetesen ez izlés kérdése, de a moddingolt konfigokba a kék nyákjával, nem hiszem, hogy szerencsés választás lenne, de ez még a fentiek mellett részlet kérdés is lehetne.
Természetesen, ezzel nem azt akarom mondani, hogy a sapphire sz@r, csak azt, hogy a DC2-v2-höz kár viszonyítani, és nem hiába olcsóbb
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #10823 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #10828 üzenetére
Kikapcsoltam a flash gyorsírást
Meg a böngészőben is le lehet tiltan a hardveres gyorsítást.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #10813 üzenetére
Két kérdésem volna
Egyik a bios lementése. Úgy rémlik tavaly a 6950 biosát valami ati winflashel mentettem le.
Ezt jelen esetben dos alól az atiflash.exe-vel csinálom meg?Másik, amikor flashelem az új biost ezt írom a bios neve helyére? Asus.HD7850.2048.120301.rom (ez a szó szerinti bios név amit az előbb linkeltél)
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #10809 üzenetére
Akkor megpróbálom , köszi a linkeket
Nem Elpidás, szóval ha jól csinálom, akkor működnie kell -
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #10748 üzenetére
Oszt majd meg légyszíves, várom hogy feltedd
(#10778) D5 - én már kijártam ezt az utat. Ha mégis úgy döntesz, hogy nem adod el és pároztatni akarod, akkor keress meg privátban!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #10520 üzenetére
Kicsit lehetnél kritikusabb is. Az egy dolog, hogy nem minden csapat tud olyan grafikát felmutatni, mint ami a BF3-ban van, de ez nem azt jelenti, hogy a színvonalat annyira le kellene, vinni, mint amit a COD-dal művelnek. Az botrány. Hányadék grafika, túlárazott, ocsmány egy játék. Ha valami mércét fel kellene venni a játékok minőségét illetően, akkor az alját a COD-ok jelentenék. A multi is csak arról szól, hogy elsz@rik az ember egy gránátot és utána lő párat a levegőbe, majd pedig kering az 5m x 5m-es pályán körbe-körbe, mint gólyafosch a levegőben. Pocsék. Ezzel szemben a BF3-ban nem csak a grafika kiemelkedően jó, hanem a multija még értelmes is. Az hogy a következő BF nem fog úgy futni a mostani kártyákon, mint a mostani BF3, elnézhetjük, mert ahhoz képest milyen grafikát nyújt a Frostbite 2.0-ás grafikus motor, ahhoz képest elég jól van optimalizálva.
Szóval úgy gondolom, hogy ha van az a játék, ami említésre sem méltó, az a COD széria lesz.
De amúgy sem kell messze menni, mert nem csak a BF3-nak van szép grafikája. Most így hasra ütés szerűen: AC Revelations (ez pedig egy rohadt konzolport), L.A. Noire (szintén), akkor még ha nem is vagyok kibékülve a Crysis 2-vel, de még az is, Alan Wake, és lehetne folytatni a sort.
Még annyit fűznék hozzá, hogy én szívesebben adok ki pénzt olyan játékért, amiben érezhető technológiai újítás van, még ha nincs is története, vagy művészi érteke, mert ha csak az ilyen szar COD BO2 szarokat vennék az emberek, akkor köszönhetnénk a valósághű grafikának. -
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #10526 üzenetére
Szerintem ebben az országban nem igen nevezhető csórinak, akinek "csak" egy 7850-re telik.
-
válasz
Gratula, sikerult abbol, hogy a cod egy tragya, eljutnod az e-penisz meregeteshez. Hozod a szokasos formad....
-
kockaharcos
senior tag
válasz
180 ezerért csak a türelmetlenek vették a 7970-et, én 680-at vettem megjelenéskor csak, 140k volt, ami szerintem még belefért.
A személyeskedést meg mellőzzük
Ja, azt előbb elfelejtettem,hogy a BF3 1 éves is elmúlt, ehhez csak szabad hasonlítani valamit, nemde? -
lowzor
veterán
válasz
Akkor is túlzás ez a grafika 2012-ben. Főleg azt látva, hogy más játékok mit mutatnak.
-
kovsol
titán
válasz
Van élet a max grafikán túl is. Nem kötelező mindent 8xAA val tolna meg ultrán, ki lehet bírni egy 2xAA és high beállítással is. Így meg szerintem még jó darabig el lehet lenni egy mai 78xx kártyával.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Lehet azt a grafikát állítani is, és nem mindenkinek telik 1 csúcs gpu-ra, van akinek telik 4-re is.
Ne verdesd a fejed a falba, ami ezen nem fog menni, a tieden sem. Mellesleg jön majd a 8970,stb. És azokból is lehet kettőt tenni, ha meg valakinek nem tetszik,hogy venni kell új cuccot, medium grafikán tuti menni fog. -
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #10510 üzenetére
Szép volt 3 éve. És ezért kérnek el 10e Ft-ot.
-
Alpachino
veterán
válasz
Szép mosott ( nézd meg pl. az első képen azokat a sziklákat oldalt)
De örülök, hogy legalább neked tetszik
-
miresz
veterán
válasz
Ez szép grafika? Pfff... Akkor te még nem láttál olyan játékot aminek szép a grafikája.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #10450 üzenetére
A kepler védelme is 100 foknál kapcsol be, lefelezi az órajelet.
Bár ez még nem ment 80 fölé, mondjuk az is véletlen volt,hogy a 80-at elérte.(házventik off)hűtés 20%-ra fixálva -
Repsol600
addikt
válasz
DroiDMester #10398 üzenetére
Jó mind1 1x volt csak ez a gond hogy visszaállította magát, a CCC-ben engedélyezve van. Tudom hogy megjegyzi
csak az volt a gond hogy nem jegyezte meg és 450mhz-n volt a csúszka mikor indítottam a játékot. De mint írtam is csak 1x fordult elő azóta jó.
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #10430 üzenetére
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #10422 üzenetére
És észre vettél változást? Persze úgy is leszedem majd
7870-ed van ugye?(#10423) =HG=: De, számomra az, de ez legalább biztos jele, hogy nemsokára lesz végleges.
-
=HG=
addikt
válasz
DroiDMester #10422 üzenetére
Minden nap jön egy újabb... Nem uncsi már ?
-
soultrapp
senior tag
válasz
DroiDMester #10385 üzenetére
Lehet nem ide kellene de a seederking 7850oc eredménye gyengébb mint az én sima 6950-em.(heavenben)
Seederking 7850oc:
[link]enyém 6950:
Na most akkor,hogy van ez megéri lecserélnem 7850re is?vagy tényleg csak 7870re.
-
Repsol600
addikt
válasz
Arra nem tudsz valami megoldást, hogy az AB-ben hogy lehet megoldani a fesz állítási problémát?
Jó a GPU Tweak is csak ez csinál furcsaságokat pl most is játszani akartam BF 3 multival és csak 15-20fps-em volt, kiléptem és láttam hogy visszaállította 450/600ra az órajeleket (ha jól emlékszem) pedig senki nem nyúlt hozzá. -
soultrapp
senior tag
válasz
köszönöm!
3..sajnos nem jó,de ott a másik kettő. -
soultrapp
senior tag
válasz
DroiDMester #10372 üzenetére
Véletlenül nem tudod van e neki linkelve valami tesztje?
Mert vissza olvastam vagy 6oldalt,de nem találtam.tovább meg..... -
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #10341 üzenetére
Legyőztem a nagyvadat!
Azé 7850-nél lehet is jobb már csak a 384 bit meg a 3 gb vram miatt is.
-
Alpachino
veterán
válasz
Nem arról van szó, hogy nem szívesen vennénk, pl. a 7950 teszteket összehasonlításként
hanem arról, hogy ezt más stílusban is lehetne közölni, mint pl. ezt most, ebben a kommentedben meg is tetted
-
Tomix24
addikt
válasz
Pedig az enyém hozza a 7950 alapot:
Average FPS: 41.1Bár hülyeség 7950-el hasonlítani.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
DroiDMester #10327 üzenetére
Nem hittem, hogy így lesz de tényleg nem éri be Sniper Elite-ben a te eredményed. 42.8-ig jutottam. Default CCC és a te beállításaiddal. Na mind1
Megnézném kíváncsiságképp más játékban is.CPU tényleg nem számít, nem nagyon hatotta meg, hogy 4 vagy 5GHz-n ment a procim.
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2012-11-16 at 13:35:13
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 42.8
Minimum FPS: 5.0
Maximum FPS: 402.9Number Of Frames: 3279
Average Frame: 23.351ms
Minimum Frame: 2.482ms
Maximum Frame: 200.000msMachine Name: BALINT-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8174MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 2025MBResolution Width: 1904
Resolution Height: 1042
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFMinimumom valamiért nagyon bezuhant.
-
Alpachino
veterán
válasz
"Azért annyira ne szaladjon el alattad annyira az a lovacska, csak mert egy 70.rugós HAWK -od van!"
Ezt írtad tegnap (#10226)
Most te ugyan ezt csinálod, az ugyan csak "hiper szuper" 7950-eddel....ráadásul a 7850/70 topicban.....akkor hogy is van ez ?
Ja ! hogy ezt neked szabad, csak másnak nem.......
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Meg még egy apró hozzáfűzni való ehhez a sniper elite v2-höz. 7850 1 gb oc-val nagyobb az átlag fps mint egy szarráhúzott 7850\7870 2 gb-os kártyával! Nem igazán tartom ezt a tesztprogramot korrektnek.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
A 7950-nek 800MHz az alapórajele
Attól,hogy te 7970 bios-al használod, még nem kell beállítani alapórajelnek. -
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #10277 üzenetére
Akkor nekem az előnyöm 25% lenne kb mer 1,1 ghz oc-s a cucc.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #10277 üzenetére
Persze, 4200MHz-es I7-el 10300 pont, 1866-os ramokkal.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #9528 üzenetére
Hát jobb is ha nem megyünk mélyebben bele nekem volt több gigabyte lapom meg asrock lapom is generációkon keresztül. Sose volt gond a kompatibilitással. Másnak lehetett azt aláírom. De a mostani asrock lapokra azt mondani hogy olyan a kompatibilitásuk mint 10 éve az nem fedi a valóságot. Olyan asrock lapom is volt 4core dual sata 2 amibe volt pci ex port meg agp 8x port ddr1 ddr2 portok és ment benne gyönyörüen a 4850 is.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #9528 üzenetére
Aláírom! Gigával még nem volt dolgom, de Asrock esetén velem is történt ilyen és csere Asus-ra és minden hiba megszűnt. Egyébként Az Asus 7850 is egy Z77-es Asusba fog menni, ott majd kiderül, hogy lesz ilyen hiba vagy sem.
-
jozsi252
veterán
válasz
DroiDMester #9523 üzenetére
Ez nem így van. Haver elhozta a 7870-ét mert szar neki is, nekem meg gari alatt volt a kártyám. Így mondom letesztelem. Elő is jőtt ez a hiba nálam is. Kivettem a kártyát semmi hiba nemvolt aztán. Illetve elötte 560ti volt, azzal sem volt ilyen gondom. Pár GPU megfordult nálam, és ez a hiba most jött elő először hogy így kikapcsol megfagy minden.
Illetve amikor ismerősöm elhozta nem béta drivert raktam fel. Illetve fura módon ugyanaz a hiba mint a Sapphire 78xx szériánál, nemhonném hogy a véletlen műve lenne. Nem szaroztam le se az amd-t se a ati ccc-t csak szimplán csalódott vagyok így az első nap után. Nem kicsit.
Azért van köze a hibához, mert ugyanaz a hiba jön elő.
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #9523 üzenetére
...nálam spec nem volt gond, a moncsi visszajött de a gép az totál lefagyott...persze megjegyzem, ez lehet a béta driver, meg még 100 másik dolog, szerintem sincs feltétlenül bármi köze a gyártócéghez
Illetve (eddig) egyszeri eset volt, persze 1 nap után szerintem ne vonjunk le semmilyen következtetést... -
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #9491 üzenetére
Nem értetted a viccet, sebaj.
-
Baxo89
tag
válasz
DroiDMester #9463 üzenetére
Milyen programmal méred az fps, gpu kihasználtságot? Érdekelne mert tesztelni szeretnék.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
CPU limited van tesa. [link]
-
kovsol
titán
válasz
-
Gabás
addikt
válasz
DroiDMester #9434 üzenetére
Az MSI 2GD5T hűtésével kapcsolatban ezt tapasztalatból mondod? Éppen ezen a típuson gondolkodtam…
(egyébként, ha lehet, ne boltot linkeljetek, hanem gyártói adatlapot, így tisztességesebb) -
TomiLi
addikt
válasz
DroiDMester #9385 üzenetére
Nagyon köszönöm szépen!
Nem az ára a lényeg
na jó ez így nem igaz: tehát nem a legolcsóbb a cél, hanem, hogy minél rövidebb nyákja legyen. Pontosabban örülök neki, hogy már vannak rövid nyákos 7870-ek is!
De miért? Nem jó ez a Sapphire? Mennyiben lehet más a "sima" 7870-es sapphire-tól? Ettől - nekem ez van most.
Az msi mennyire "zajos", mert ahogy nézem ez is elég rövid nyákos!
-
Prof
addikt
válasz
DroiDMester #9368 üzenetére
Diablo 3-ról volt szó.
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #9359 üzenetére
Köszi, közben felhívtam a boltot és megkértem a srácot hogy nézze meg a dobozt, V2-es van annyiért amit linkeltem, tehát innentől kezdve már tárgytalan a kérdésem, megyek és megveszem
Mindenkinek köszönöm a segítséget/kommentet
-
seederking
őstag
válasz
DroiDMester #9344 üzenetére
""és nem Dual-X verzió"" Gond ha az?
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #9344 üzenetére
Bakker az ember azt gondolná hogy 7850 2gb azt csá, be megyek megveszem. Nem egyszerű ez...
A lényeg nekem mint kiderült hogy hynix ramos legyen, jól húzható, ha az megvan akkor már csak az ár dönt.
Asus-t szeretem előző karim is az volt (6870dc1gb). Mi a különbség a v1 és v2 között egyébként a 7850 esetében?Köszönöm az infót, most akkor megint elbizonytalanodtam, mert eddig ezek viszont senki ne ajánlotta. Félre ne érts, nem Téged kérdőjelezlek meg, de most akkor megint utánaolvasás, tesztek stb. Telnek a napok és nincs vgam...lehet a végén hozzászokok, és mivel az alaplapi vga játékon kivül visz mindent még a végén marad az és spóroltam 50k
-
nubreed
veterán
válasz
DroiDMester #9330 üzenetére
Még annyi, úgy látom hogy a driverlceaner.net fizetős. Ingyenes változat nincs is belőle?
-
olymind1
senior tag
válasz
Driver telepítés előtt mindig ráeresztem a Driver Sweeper-t, a Driver Cleaner.NET-et és a CCleaner-t, kipucolok velük mindent, több éve használom így őket és nincs is velük semmi gondom. Meg mióta megjelent a Driver Fusion, azóta az is hozzáment a listához. Ezzel a kombóval még nem volt gondom új nv vagy amd vagy creative driver telepítése és használata esetén.
Tavaj júniusban tettem fel utoljára a win7-et és volt a gépben gtx460, intel hd2000, 6850, 6770, intel hd2500, most 7850 csücsül benne, szóval átesett már pár vga és driver cserén, de még mindig stabil a rendszer
-
nubreed
veterán
válasz
Egyébként ez a szóbanforgó drivercleanerdotnet? [link]
-
nubreed
veterán
válasz
Nekem soha nem volt gond a Driver Sweeperrel, pedig már ezer éve használom, Windows xp korszaktól kezdve, szintén ezer videokártya csere után takarítottam el vele a szart, 3 éve már windows 7 64 bit alatt és SOHA semmilyen gondom nem volt.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
DroiDMester #9240 üzenetére
1,21v. 1250et vite de meg csak 1 oram volt tesztelni. Nincs meg meg a vege.
Igen minden defaulton.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
DroiDMester #9235 üzenetére
Vadi uj, 68 privat forrasbol
-
gyuromoj
veterán
válasz
DroiDMester #9110 üzenetére
Feltettem. Majd holnap megnézem hogy javult-e a teljesítmény.
-
Baxo89
tag
válasz
DroiDMester #9110 üzenetére
Én kipróbáltam és lényegesen jobb lett a 12.10 után, eddig az volt fent! Merem ajánlani.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #9058 üzenetére
Kutya baja nem lesz,ó bárcsak meg kaparíthatnám 1 napra
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #9025 üzenetére
Nem tolnál egyet 1.382V feszültséggel? Ott gondolom 1300 körül tudna menni!
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #8999 üzenetére
Akkor tényleg ottvan egy porig húzott 7850, mint egy gyári 7950 (100 pont eltéréssel)
De nem létezik, hogy egy szarrá tuningolt i7-860 kevésnek bizonyulAz egy nagyon erős processzor
szerk: előző kérdésem
létezik hogy egy olyan új Asus kártya hynix ramos?
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #8989 üzenetére
Azért lényegesen több pontot értél el, mint előtte a fullra pörgetett Hynix ramos 7850-nel (ami állítólag 1200 felett már 7950 szintje )
Akkor most hogy is van ez?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Tyűha, egészséggel használd.
Ha lehet feszt emelni, az csak jó
1,382V-ig? -
->Raizen<-
veterán
válasz
Örülünk neki szép eredmény de lassan át lehetne fáradni a 7950\70-es topicba.
És még offba se raktad nem is tudtam hogy ez egy 7950-es topic.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
DroiDMester #8977 üzenetére
Köszi
-
Garsza
veterán
válasz
DroiDMester #8746 üzenetére
de videóknál nincs bekapcsolva nekem a HW gyorsítás az órajelek alapon vannak mikor netezek álandóan.
Meg az OC profilt csak akkor kapcsolom be MSI A. val ha játszani akarok -
Garsza
veterán
válasz
DroiDMester #8744 üzenetére
netezés közben is előjön néha ott meg ugye nem számít a tuning.
-
pityeszka
őstag
válasz
DroiDMester #8713 üzenetére
Vicces mert én meg a te kártyáddal szemeztem sokáig, de aztán jött Pepe78 és annak az árnak nem lehetett ellenállni.
Megmondom őszintén nem tudom milyen memós mert ez a kártya míg nálam van tuningmentes lesz, de megnézem majd.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #8708 üzenetére
Majd ha meg lesz a kártyád akkor tesztelünk
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #8697 üzenetére
Így, már érthető.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #8689 üzenetére
Kb. annyira kell "szénné feszelni" a 7870-et a 7950 befogásához, mint a 7850-et a 7870 befogásához
Erről ennyit...
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #8689 üzenetére
Akkor a 7850 hogy hozza a 7950 szintet? nem szénné húzva, hanem atomjaira húzva? vagy mi?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #8686 üzenetére
Szép darab, nem volt elég a 7850?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
nehogy csalódás legyen, nincs feszemelés az új kártyáknál, azt tudni kell, vagyis van: Msi lightning,asus matrix.
-
válasz
Na eeez igen jól néz ki. Csak ne kék lenne ennél is a nyák. Nálam számít a kinézet én az alapján is választok.
-
válasz
DroiDMester #8682 üzenetére
-
válasz
DroiDMester #8682 üzenetére
Neked ilyened van? Mennyi az a melegebb? 70°C+ ?
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #8655 üzenetére
Enyém is hynix ramos és msi
A referencia modelleket is 1250Mhz re hitelesített hynix ramokkal adták ki, gondolom ezért az elején minden gyártó azt rakott rá.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #8512 üzenetére
Csak a SAPPHIRE modellek voltak Hynix ramosak?
Megéri a tuning? Mennyi fps-t lehet nyerni pl. egy Cry2-nél vagy bárhol máshol?Tehát azt mondjátok 12.11 driverrel hozható a 6970 teljesítménye 7850-el. De mi a helyzet ha tuningoljuk is? Eléri a GTX580-at is akár?
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #8636 üzenetére
nekem TF3 van és nem engedi az asus progija és a trixx se 1,225V fölé húzni
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #8612 üzenetére
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #8594 üzenetére
Alapon mentek a kártyák, 1-2 Dmark és BF3 teszt erejéig vóltak csak húzva, szóval nem hiszem hogy van összefüggés. 2 hetes vólt am a VGA, szóval azt nem nevezném hosszútávnak amugysem
-
pr05p3c
tag
válasz
DroiDMester #8565 üzenetére
Szemmel nehezen fogja bárki is megtalálni a hibát. Most olvastam el ezt a cikket, amiben leírják, hogy ezeknek a kondiknak a nem megfelelő minősége okozta a hibát, és ez a kép egy AMD által javított példányról készült(ott van a képaláírásban), ezért is látszanak a kézi forrasztás nyomok.
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #8573 üzenetére
Sajna BF3-hoz nem az igazi, a microlaggos dolog miatt. 1 kártyával megy szépen. igaz nincsenek az FPS-ek az egekben, de legalább nincs microlagg. Am nem túl olcsón tettem fel az apróra, szóval az is lehet még a nyakamon marad a CF
Mindenesetre kitesztelt darabról van szó, az új szériák meg mint tudjuk nem a legjobbra sikeredtek, ahogy azt a fenti hsz-ek bizonyítják.
És így alaplapot sem kell cserélnem a CF miatt, mert sajnos léghütéshez CF-hez ez kb használhatatlan hosszú távon, viszont egyébként teljesen elégedett vagyok vele.
-
kovsol
titán
válasz
nekem a 3870CF nagyon jól működött, szépen skálázódott is. source motoros játékok esetén kellett kikapcsolnom ott volt szívás csak, viszont az aggasztó a 7850/70 CF el, hogy nagyon CPU igényes és szerintem inkább ez már a full hd fölötti felbontásokra való holmi.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Igen, ha nem így lenne én is meneszteném, nem kínlódnék feleslegesen, pláne gtx680/HD7970 után..
-
GoZoL
senior tag
válasz
DroiDMester #8565 üzenetére
Köszi, meg fogom nézni! Hűtőt nem kell levenni?
-
soultrapp
senior tag
válasz
DroiDMester #8548 üzenetére
kösz!
Így már sikerült,csak az a baj,hogy külön még a hw-t is el kell indítani.
amúgy a total cpu usage az a magok átlagát írja ki? -
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #8537 üzenetére
Nekem soha semmi gondom nem volt semmilyen gigabyte cuccal alaplap vga stb pedig elhiheted hogy nekem több vga-m volt az évek folyamán mint neked jóval.
-
kovsol
titán
válasz
DroiDMester #8537 üzenetére
vtx3d hogy muzsikál amúgy? nekem 6850 ből volt egy x-edition és nagyon meg voltam vele elégedve
-
tasakos
tag
válasz
DroiDMester #8534 üzenetére
Átnézek minden lehetőséget. Egyébként az előbb linkelt 2 kari hűtési hatékonysága, és a halksága hol áll a sapphire DUAL X hűtéstől?
-
Dealer95
őstag
válasz
DroiDMester #8532 üzenetére
12.11 Beta 4-el mérted?
Mert nekem 12.8 van fent.+ lehet, hogy mégis az i7 vs Phenom II X4-nek tehető be az a 7FPS.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DroiDMester #8534 üzenetére
Jó kártya ez hibátlanul teszi a dolgát szerintem nyugodtan veheti.
Nem szabad általánosítani más cégnek is volt gyengébb szériás vga családja az enyém pont nem az. -
NiTRoV6
tag
válasz
DroiDMester #8522 üzenetére
1000 köszönet!!
-
NiTRoV6
tag
válasz
DroiDMester #8517 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Még egy kérdés, ez garanciavesztéssel jár? -
NiTRoV6
tag
válasz
Igen! Pont ilyen én is linkeltem.
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11200_00_20g_hd7850_2gb_gddr5_pcie/201431 -
NiTRoV6
tag
válasz
11200-00-20G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest