- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
marquuard #47797 üzenetére
tesókám a tied pöröknek a ventik 1000 el nekünk meg 30% on azért van külömbség. Bár én nem BF4 ezek mert nem jött be meg volta gondjaim vele.
nem támadás nem vettem annak csakfelhívtam a figyelmed rá
(#47796) csabi0805
Bár nálam nem igen ment feljebb még 64 foknál játékok alatt. 1220/15xx mhz mellett sincs 70fok
de teljesen jók az értékek az még majdnem hideg(#47800) kona005
fingom sincs lehet-e állítani a feszt rajta de a két kari között max név külömbség van -
nomad138
tag
-
nomad138
tag
válasz
marquuard #47777 üzenetére
Most tesztelem a processzorom 10 IBT-vel. Előtte rányomtam egy 25 tesztes 45 percig tartó Prime FFT large-t. Nulla error. A processzor full LOAD DEFAULT szóval semmi húzás csak alapjáraton. Nvidia-t veszek esetleg egy MSI 270X-et még nem tudom. Nvidia-ból most lenne egy ASUS GTX 670 még meglátom hogy alakulnaka dolgok.
-
-
-
nomad138
tag
válasz
marquuard #47653 üzenetére
A GPU Usage-re gondolok az azt jelenti igaz? Most elindítottam de úgy hogy közben a 6 mag aktivitása is látszik. A processzorból csak 1 mag tepert 99-100%-on viszont a GPU USAGE nem akart 90% fölé menni. Előőte is elindítottam egy rövid időre akkor még 96%-ig felment. Ez mit takar? A VRM-et sajnos nem tudom monitorozni
-
nomad138
tag
válasz
marquuard #47578 üzenetére
Mert sokan a CPU órajel emelést írták és így szóba került a bios frissítés hátha engedi feljebb emelni a CPU órejelét. Nem a kártya laggja miatt kattintottam félre hanem az UEFI laggja végett. Viszont a kártya laggjai miatt merült fel ez a dolog. Itt most már csak az a kérdés hogy meg lehet-e oldani ezt a bios bajt mert ha nem akkor szívtam.
-
F e Z o
veterán
válasz
marquuard #47498 üzenetére
Felesleges újratelepítenie a BF4-et - főleg ha csak kódot vett - elég az origin kliens-sel leenőriztetnie a fájlokat. Véleményem szerint több driverrel is ki kellene próbálnia. Úgy, hogy előtte teljesen lepucolja az előzőt.
(#47500) hackeeeee : Természetesen futnia kell a játék alatt, ha monitoroztatni akarod játék közben. Azt, hogy mikor indítod, már Te döntöd el.
-
nomad138
tag
válasz
marquuard #47498 üzenetére
2 napos Win 7 64 bit, 2 napja telepített Battlefield 4. Az előző windows-on ki volt próbálva az összes aktuális driver: 13.10, 13.12(ez van fent most is), 14.2, 14.3. Az összes mellett laggos volt és droppolt. 720P és 1080P-ben is volt tesztelve. Low, Hig, és ULTRA minőségen is. motion blur,vsync,élsimítás off de nem segített. 720P-ben csúnyán be is szaggatott de aztán helyre állt de persze továbbra is laggolt. Az mind1 hogy milyen állásban van a bios kapcsolója? Az FC3 csak HIgh beállítások mellett volt kipróbálva(vsync off) és azt hiszem DX11-ben.
-
Gstyler
senior tag
válasz
marquuard #47453 üzenetére
Igen, próbáltam másik slotban is, próbáltam másik tápkábellel is, próbáltam hdmin keresztül is, frissítettem alaplapi BIOSt is,de sehogy nem akart megjelenni a kép!
Nem tudom,h ilyenkor a gari elmeséli-e, hogy mi volt a hiba vagy csak ad egy másik kártyát, de majd jelzek. -
nomad138
tag
válasz
marquuard #47478 üzenetére
Az alaplapom nem engedi 3.8 Ghz fölé mert onnantól már fagy a gép. A sima 270-el nem volt ilyen problémám. Ez származhat abból hogy 1150Mhz-en üzemel a kártya? Mert ha igen megválok tőle egy kisebb órajelű darabra.Alaplap: Asrock 990FX Exreme 3, Memória: Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz DDR 3, Processzor: AMD FX 6100 3,8Ghz, Tápegység: Sharkoon WPM 500, Ház: Zalman Z3-Plus, Videókártya: Sapphire R9 270X Toxic Boost Edition
-
nomad138
tag
válasz
marquuard #47475 üzenetére
Mafia 2 D3D9 1080P minden magas beállítások mellett fix 60FPS egy kicsit sem ment feljebb. Kikapcsoltam a VSync-et és mindjárt 120FPS lett meg néha több. Az órajelek minden esetben teljesen fixen a MAX-on pörögtek. A Battlefield 4 közben 1080P High 2x MSAA VSync ki ott is mindig maxon voltak az órajelek nem ugráltak kicsit sem. AZ FPS még is kevés és laggos a játék
-
-
-
katt777
félisten
válasz
marquuard #47366 üzenetére
Annyit???
Ráadásul a mind OC-s volt... 560-at ráadásul még 20%-ban húzni is lehetett, kb. 560ti szintre. Ha valahol, hát GB-nál figyelnek az alkatrészekre (ultra durable cuccok), ráadásul halkabb és jobb léghűtést sem hallottam még VGA-n.
Nem emléxem, nem foglalkozom fél évnél frissebb AMD kártyákkal, mert nem érdemes.Ha mindenben jók, a driver még akkor is szar legalább ennyi ideig. XT-t is jókora spéttel vettem, és no problemo.
-
katt777
félisten
válasz
marquuard #47360 üzenetére
Sokféle VGA kártyám volt, de az egyetlen gyártó, amellyel soha, semmi baj nem történt, az a GB-volt (igaz, leginkább nV-im), még BS-hiba sem.
Tengo: Hát, pedig az sokat segítene. Az i5-nek mindenesetre vinnie kéne a gamát, tehát más lesz ott a bibi, nem önmagában a proci. Egy HWinfo monitort nem tudsz mellékelni? Vagy Afterburnert, ha más nincs kéznél? Proci, GPU kihasználtság, stb. VTX3D-t én amúgy sosem vennék.
-
Grave_444
nagyúr
-
-
kona005
senior tag
válasz
marquuard #47321 üzenetére
Itt a probléma hogy 48FPS
Ha 60 alá bemegy multiba az már gáz szerintem. 60 az a minimum de inkább 100+
Nekem a 7850-el , 1440*900-ba minden High-on, élsimítás OFF és a 100 FPS meg is van általában de így is néha 60 körülire lemegy
Mantle-el nyomom, DX-el is hasonló a MAX FPS egy kicsit kevesebb meg nagyobbakat droppol.
-
-
Zsohi
őstag
-
odorgg
addikt
válasz
marquuard #47040 üzenetére
Nálam jól müködik a Mantle BF4-el, 14.2-vel. Valamelyik topikban olvastam én is, hogy nagyobb a Memória igénye, mint a DX-nek, valószínüleg magasabb grafikai beállításokkal ezért akad be néha, mert elfogy a Vram.
Én low graffal tolom, egyedül a látótáv van ultrán, és egy 2x élsimítás van rajt, így átlag 100FPS felett van folyamatosan, míg DX-el elég sűrüen benézeget 100FPS alá a multiban ezekkel a beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest