- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Üdv , hogy tudok 1600*900-as felbontást beállítani egy 1920*1080-as kijelzőn teljes képernyősre ? CCC-ben ha beállítom az értékeket akkor fekete sávok vannak minden irányban .
-
Mirman
őstag
Akinek 270X HAWK-ja van az tudna küldeni a saját venti profiljáról egy képet ? Köszi.
-
Mirman
őstag
Időközben kiderült hogy a játék csak 24Hz-en támogatja a 3D-t elvileg ami számomra kicsit felfoghatatlan.
-
Mirman
őstag
Sziasztok az mitől lehet hogy 3D-ben a játékokat nem teljes képernyőn jeleníti meg a gép ?
-
Mirman
őstag
Üdv. Pár napja én is becsatlakoztam egy MSI R9 270X HAWK-kártyával. Eddig csak jót tudok elmondani róla , rettentő halk , számomra elég erős és eddig nem lépte át a 66 fokot terhelve sem. Teljesen meg vagyok elégedve vele.
-
Mirman
őstag
válasz
Gstyler #37666 üzenetére
Szia ha windwost használsz akkor próbáld meg átállítani az elsődleges eszközt, hogy min tolja ki a hangot a gép. Jobb alsó sarokban a hangerőszabályzó , rákattintasz ott lesz egy olyan hogy keverő, szintén kattintasz és az eszközök alatt található legördülő listában átállítod arra amelyiket használni szeretnéd.
-
Mirman
őstag
Sziasztok, egy FX 8320 elviszi alapon egy MSI R9 270X HAWK-ot vagy kell hozzá tuningolni és ha igen akkor mennyit szerintetek? Egy Scythe Ashura lenne hozzá terv szerint.
-
Mirman
őstag
Sziasztok erről az MSI R9 270x HAWK kártyáról kinek mi a véleménye , tapasztalata ? Olvastam tesztet róla , ott eléggé felértékelték de gondoltam megkérdezem az itteniek véleményét is.
-
Mirman
őstag
Sziasztok , lehet hogy hülye kérdés , de mire elég manapság egy 7870 / r9 270x ? Full HD felbontáson tervezném egy i5 4570-el használni és szeretnék stabil 60 FPS-t kapni a multis címekben mint pl BF4, BF3 , COD ghost stb. Elég lenne erre ez a kártya ? Sok mindent vissza kellene venni a beállításoknál ? Néztem róla teszteket de ott mindig ultrán tesztelik és én nem erre vagyok kíváncsi hanem hogy 60 FPS-hez mit kell visszább venni és milyen szinten. Remélem nem túl össze-vissza a kérdésem.
-
Mirman
őstag
Sziasztok videó kártya vásárláson gondolkozom és eddig a Powercolor 7870 Myth a legszimpatikusabb, bár nem sok jót olvastam a hűtésről. A kérdésem az lenne hogy átlag használat mellett, ha nulla tuning lesz akkor nem fog megfőni vagy ilyesmi igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest