- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Mirman #37261 üzenetére
Nem tudom, de nekem nagyon tetszik ez a kártya. Backplate is van rajta, meg a hűtése is jól össze van rakva.
Ránézésre is látszik, hogy minőségi holmi. Biztos nem nyúlsz félre vele. Olyan kis Mini Lightning kinézetre.
Mondjuk az átalakított vrm és a magasabb órajel miatt itt is magasabb fogyasztás, mint a Lightning kariknál.
Most vennék kártyát én biztos ilyet vennék Sapphire vagy Asus helyett. -
LamaCube
addikt
válasz
Mirman #36964 üzenetére
Bf3 alatt fullhd-ban 22" monitoron. Minden mediumon 2x élsimításon ultra "mes quality" /nem biztos, hogy pontosan ez a neve/sbao on vagy mifene. Fix 72FPS /72hz-es a monitor és qsync on, így nem melegszik annyira a vga és a cpu. Mondjuk nem mintha melegedne bármelyik is.
Bf4-nél a vége fele már elég jó játszható volt ezeken a beállításokon, de fix 60 nem volt, mert néha beesett 30-40-re is akár.Haly
Egyébként a HBAO és az sa.. nem tudom micsoda az mit kapcsol be???
-
válasz
Mirman #36970 üzenetére
Nem tudom milyen a hűtése ennek, de az én asusom teljesen hangtalan és 60 fok fölé nem nagyon megy játékok alatt. De ezt meg is kell fizetni. Tessék az utód: katt
Amit továbbra sem értem, hogy miért kéne venni, mivel egy 7870 kicsit meghúzva hozza a szintet, ha nem többet. -
válasz
Mirman #36964 üzenetére
Élsimítás nélkül mindent visz egyelőre ultrán 60+ fps-el. Pl: BF3, ultra, kivéve élsimítás (még HBAO-t is ráküldtem, pedig az 10-15fps-t levesz) az összes pályán megvan a 70-80 fps minimum. Kis pályákon 120-140 fps. 1680-as felbontáson, de nem sokat számít a fullHD ehhez képest. BF4-ben azért más a helyzet, de ott még csiszolnak elvileg a mantle dologgal. Ott ugyan ezekkel a beállításokkal átlagban megvolt a 60fps, de leesett 35-re. Egy bizonyos beállítás nélkül meg minimum 60fps, és átlag 70 volt.
Többi játékot (Dirt 2, Dirt 3, Mirrors edge) teljesen csutkán viszi rengeteg fps-el. Farcry3-ban is élsimítást, meg esetleg 1 beállítást kell levenni, hogy 70 körül legyen az fps. Összefoglalva, bőven jó ez a kártya, és az is lesz még 1-2 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged