- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Mirman #37261 üzenetére
Nem tudom, de nekem nagyon tetszik ez a kártya. Backplate is van rajta, meg a hűtése is jól össze van rakva.
Ránézésre is látszik, hogy minőségi holmi. Biztos nem nyúlsz félre vele. Olyan kis Mini Lightning kinézetre.
Mondjuk az átalakított vrm és a magasabb órajel miatt itt is magasabb fogyasztás, mint a Lightning kariknál.
Most vennék kártyát én biztos ilyet vennék Sapphire vagy Asus helyett. -
LamaCube
addikt
válasz
Mirman #36964 üzenetére
Bf3 alatt fullhd-ban 22" monitoron. Minden mediumon 2x élsimításon ultra "mes quality" /nem biztos, hogy pontosan ez a neve/sbao on vagy mifene. Fix 72FPS /72hz-es a monitor és qsync on, így nem melegszik annyira a vga és a cpu. Mondjuk nem mintha melegedne bármelyik is.
Bf4-nél a vége fele már elég jó játszható volt ezeken a beállításokon, de fix 60 nem volt, mert néha beesett 30-40-re is akár.Haly
Egyébként a HBAO és az sa.. nem tudom micsoda az mit kapcsol be???
-
haly
őstag
válasz
Mirman #36970 üzenetére
Nem tudom milyen a hűtése ennek, de az én asusom teljesen hangtalan és 60 fok fölé nem nagyon megy játékok alatt. De ezt meg is kell fizetni. Tessék az utód: katt
Amit továbbra sem értem, hogy miért kéne venni, mivel egy 7870 kicsit meghúzva hozza a szintet, ha nem többet. -
haly
őstag
válasz
Mirman #36964 üzenetére
Élsimítás nélkül mindent visz egyelőre ultrán 60+ fps-el. Pl: BF3, ultra, kivéve élsimítás (még HBAO-t is ráküldtem, pedig az 10-15fps-t levesz) az összes pályán megvan a 70-80 fps minimum. Kis pályákon 120-140 fps. 1680-as felbontáson, de nem sokat számít a fullHD ehhez képest. BF4-ben azért más a helyzet, de ott még csiszolnak elvileg a mantle dologgal. Ott ugyan ezekkel a beállításokkal átlagban megvolt a 60fps, de leesett 35-re. Egy bizonyos beállítás nélkül meg minimum 60fps, és átlag 70 volt.
Többi játékot (Dirt 2, Dirt 3, Mirrors edge) teljesen csutkán viszi rengeteg fps-el. Farcry3-ban is élsimítást, meg esetleg 1 beállítást kell levenni, hogy 70 körül legyen az fps. Összefoglalva, bőven jó ez a kártya, és az is lesz még 1-2 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest