- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispal87
aktív tag
válasz
StSanya #21677 üzenetére
Ha azt akarod, hogy a kártya szabályozza, akkor egy olyat venni amit linkeltem, vagy egy nagy 12-es venti fix 7v-os molex átalakítóval. Persze a rögzítést mókolni kell.
(Én vennék dupla ventit, a régieket kitörném/vágnám egy kis csonkkal és beragasztanám a helyére az újat. Esztétikusan meg lehetne oldani úgy, hogy alig látszana) -
-
scansat
tag
válasz
StSanya #21315 üzenetére
Szia
Köszi a választ.
Nem tudom jó-e. Bevallom hogy új lévén 100%-ra vettem, hogy jó. Gondoltam, ezeket azért tesztelik mielőtt boltba kerülnek. Másik gépben sajna nem tudtam tesztelni, mert nincs. (a többi gépem low profil-os) A táp elég kellett hogy legyen neki mert majd 500W-os és jóféle. RAM-om van 4Gb DDR3-as....jelenleg a polcon, szóval az még nem is lenne gond. Viszont a bogarat beleraktad a fülembe azzal, hogy úgy kezdted: -jó-e a kártya. S mivel nem szívesen kísérletezek így, még a 14 nap lejárta előtt gyorsan visszaküldtem. Mivel ingyenes szállítás volt visszakaptam a pénzt és nem buktam rajt.
Igazad van, kezdem az alaplappal + procival ahogy kell. Csapok a videokari árához, és jobban járok.
Ezt néztem ki:
http://www.arukereso.hu/alaplap-c3128/msi/h97-gaming-3-p230576745/#termek-leiras
RAM van bele, táp is. Videokarit meg veszek később, egyenlőre kipróbálom alaplapival. -
Criosphinx
csendes tag
válasz
StSanya #21247 üzenetére
Sajnos nem kérhetem vissza az árát, csak akkor ha ugyanazon hiba háromszor előjön, ezt mondták az IPON-ba de már ott sem vásárolok soha többet, meg lett róluk a véleményem, és a jövőben remélem egyre több embernek meg is lesz, ami a garanciális ügyintézést illeti.
Természetesen nem is a gyártói drivert használom mert elavult sz@r már, mindig a legújabbat teszem fel de ezekkel már szarakszik a HDMI, amiről be is teszem a képet amit vittem is nekik a kártyával együtt, de hangsúlyozom nyílván fütyülnek erre mivel ŐK avval a driverral tesztelik(legalábbis valószínúleg) amit odacsaptak ezer éve a support oldalra, és avval nem jön elő a hiba!Egy másik hozzászólásra reagálva igen előtte a zöldeknél voltam egy 9600GT -vel amivel 5 év alatt kb a 3. évében hűtő cserét kapott(már zajos volt), de nem is találkoztam soha Driver problémával sem(nyilván azért van), de amit az AMD -nél tapasztaltam 1 év alatt az kritikán aluli.
Ja és h miért nem maradtam a zöldeknél? - a válasz nagyon egyszerű, mert 28 ropiért messze nem volt jobb kártya, szép kis mézesmadzag a 7-es széria, nyilván ezekkel van a legtöbb baj, legalábbis nekem ez jön le a külföldi fórumokról is.Íme a kép:
http://imgur.com/aTz6PgV.jpg?DirtyWindows.jpg -
halhatatlan
aktív tag
-
zeusz55
senior tag
válasz
StSanya #20423 üzenetére
Köszi a HSZeket!
"ennek a kártyának az ára állandóan változik , pl ma reggel néztem és éppen 23 ezer párszáz ft nál állt ...előtte meg 27E párszáz ft nál .most akkor menyi a valodi ára ? .. "
Ez tényleg igy van én láttam már 23-27 ig szoval majd figyelek mikor üssem le!
Fogyasztásra 350es FSP elbirná?
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
StSanya #6355 üzenetére
Az van fennt. Mármint a legutolsó 12.11béta.
De jó, hogy becsatoltad a tesztedet, mert ott rá tudtam keresni az Intel E7500-ATI 7770 párosra, és saccperkábé hasonló eredmények vannak fenn, mint ami nekem is volt.
Illetve, akinek magasabb, annak húzva van a procija.
Pl. P3346 pontot ért el 3.3GHz-re felhúzott procival (gyárilag 2.93Ghz)
De akinek nincs húzva, annak P3226 pontot ad. Szóval ez ennyi.
Illetve volt egy elvetemült állat, 3.8G-ra húzta fel, és 2db 7770-et rakott be. Na, ő kapott 4800-at. De ott már valami nagyon nem kóser, szerintem erősen proci limit.
Mondjuk a két Geforce 690, mellé Intel Core i7-3930K, és ebből P35205 pont, nem rossz...Annyi volt a jó ebben a tesztoldalban, hogy legalább tudom, hogy az én konfigom is van azon a szinten, mint a mások hasonló gépe, és nincs valami elállítva, ami miatt nagyon vissza lenne fogva.
-
bozont
veterán
válasz
StSanya #5306 üzenetére
Igen, ezt az összeállítást is néztem, de írta hogy már az a konfig (77e Ft) amit linkelt is kicsit felette van a rászánt összegnek és az én összeállításom is már +10k ahhoz képest, viszont erősebb is. Én a helyükben gyűjtenék még kicsit az összeghez, mert hosszútávon jobban járnak vagy az én verziómmal, vagy a tieddel.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
StSanya #3637 üzenetére
Na én is feltettem 11es bétát.
Idáig nincs képernyőgond. Kisebb volt a kép,
de beállítottam mindent, ahogy itt írták, és most jónak tűnik.
Remélem a teljesítménynövekedés is megvan...Lehet mégis jó lesz az az AMD
Amúgy meg ahol be lehet pipálni, hogy a gpu méretezzen, ott azt bekapcsolom,
de alatta a három variáció közül nem választhatok...Alapból a gpu mindig méretezze a teljes képernyőre van bepipálva,
de én nem is tudom állítani, szürke mind a 3 lehetőség... -
Nuada herceg
őstag
válasz
StSanya #3635 üzenetére
Ez ugyanígy van nálam!
Ahogy a képen. a Gpu nincs bepipálva,
alatta a 3 rádiógomb szüurke, de a középsőben van a "pipa".De végül is megoldódott, bár nem tudom hogyan.
Csak a frissítéshez lett valami köze, ahogy a előző kommentelő is írta.A játékot amikor indítom, ott van olyan, hogy frissítés.
Mármint a képfrissítés.
Ott az volt, hogy automatikus.
Azt átállítottam 60hz-re, az a max, és úgy már teljes képernyőméretben fut!
De nem értem, a windows is abban van, az az alap, akkor a játékot miért akarta
más frissítésben futtatni... Na mind1, most megy.Hergel a dolog, hogy lehet a 12.10-es drivernek is "csak" ez volt a problémája,
de nem merem bojgatni megint a dolgot, mert elbacódik megint, de akkor kiakadok.
Csak valahol meg olvastam, hogy az új driverrel 20%-os teljesítménynövekedés,
ennél a típusnál.Na mindegy.
Köszönöm szépen a Te válaszodat is, meg hogy segíteni akartál, nagyra értékelem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest