- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
CoolBoy323 #11390 üzenetére
Köszi a választ. Akkor lenne szíves mérni valaki egyet a benchmarkkal? Megköszönném.
Legalább 2 fizikai maggal rendelkező CPU és 7770/7790 VGA - ezek bármely perverz permutációja lehet a tesztkonfig. FHD felbontás mellett, Very-high és alacsony tesszellációs beállításokkal. Az itteni bemutató első részét olvastam csak, ott az áll, hogy az alacsony beállítás javasolt tesszellációnál, a többi nagyon erőforrásigényes. -
dodopek
addikt
válasz
CoolBoy323 #11206 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
CoolBoy323 #11203 üzenetére
Szerintem azért - legalábbis ezt figyeltem meg, mert ugye driver vezérelt a fordulatszám, de amíg ez nincs kontrollálva nem biztos, hogy célszerű 10% pörgetni a ventilátort. Ha megfigyeled ahogy betölt a win, úgy lassul le.
mobal,
-
boz82
tag
válasz
CoolBoy323 #10984 üzenetére
melyiket érdemesebb felrakni ? A bétát ?
-
WP14
őstag
válasz
CoolBoy323 #10984 üzenetére
A legelső driverhez, 12.6 (?) -hoz képest hány %-os a teljesítmény növekedés?
-
MrBrook
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10923 üzenetére
félre ne értsd én is vapor mellett vagyok
, csak annyit tennék hozzá a hozzászólásodhoz, hogy van biztos egy két játék ,ahol jobb, szal ami nvidia párti inkább ott lehet ,h van 15fps különbség is, de ugye ez oda vissza igaz lehet.
-
dragonfx
veterán
válasz
CoolBoy323 #10899 üzenetére
egyértelmű...32k.ért van gtx650ti és innentől ninc skérdés.
35-36k.t sose ér a vapor-x... -
Zsocó
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10907 üzenetére
Én nem engedélyeztem semmit és megy.
Egy 24-es Benq és egy 15-ös LG.
-
ebegab92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10903 üzenetére
Hát én az egyik legolcsóbb
HD7770-t vettem meg Ő lenne az
Tuning felejtős,melegedni annyira nem melegszik.Tetszik az hogy rövidebb a NYÁK-ja,mert az ad egy plusz biztonságérzetet,hogy nem görbül itt össze-vissza a melegedés-hűlés közben -
ebegab92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10901 üzenetére
Ha meg nem kerülne végén pénzedbe,akkor szerintem ne hagyd ki a lehetőséget
Én is élnék az ilyennel,ha adódik (pl. így lett Galaxy S Advance-em a Gigabyte GA-MA790XT-UD4P + Phenom II X2 545@X4 B45 cseréből
)
-
ebegab92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10899 üzenetére
Jobb teljesítményre,csak kérdés,hogy neked anyagilag megéri e a váltás+kihasználnád e a kártya erejét
Ha lett volna decemberben 34-35 ezer Ft körül HD7790,akkor azt vettem volna,de nincs bajom a HD7770-nel sem,bár itt-ott már VGA limitbe ütközök(túl erős az FX-6300 hozzá képest,kisujjból kihajcsa'
)
-
dragonfx
veterán
válasz
CoolBoy323 #10897 üzenetére
elméletbe igen...
nekem most bejött a meleg felmegy 65ig hiába teker a venti -
Lacccca87
addikt
válasz
CoolBoy323 #10893 üzenetére
Elviekbe valami változott a driver struktúrában ezért most kivételesen törölni kell a drivert a 13.4 telepítése előtt.
-
Lacccca87
addikt
válasz
CoolBoy323 #9474 üzenetére
Már egy ideje pedig kapható és játszahtó is.
Sőt indexen vagy origón még egy cikk is volt róla hogy összeszakadtak az EA serverei mert nem bírták a terhelést, meg már ilyen pénisz alakul városkákat csinálnka stb..Egyébként attól hogy még valami nem jelent meg , belső teszteken elérhető lenne a fejlesztőknek hogy mrá a megjelenéskor nomrális támogatás legyen a driverben.
-
Lacccca87
addikt
válasz
CoolBoy323 #9470 üzenetére
Sim City 5 az a Sim City mostani része cska már nem számszerűsítik mert ze divat lett. NFS nél MoH, TR, etc... is ez megy.
-
Stonerice
őstag
válasz
CoolBoy323 #9436 üzenetére
Szóval akkor lesz 40.500Ft. A forint is jó gyenge 1Euró / 305Ft
-
andrasko
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9426 üzenetére
1-2 napra visszaolvastam, ott nem volt róla szó...
... de most már megtaláltam én is...más... 7790 1-2 fotó, teszt, eredmény
... ez remélem nem volt még ebben a formában: >link< -
Arkennys
addikt
válasz
CoolBoy323 #9052 üzenetére
Mintha olvastam volna valahol, hogy azért ez nem úgy megy majd. Csak átfutottam, de nem találom megint az írást. Belegondolva érteném is, ha megoldanák valahogy. Az érem másik oldala meg az, hogy az egyszeri játékosnál nem biztos, hogy kreatívabbak lesznek, és talán a korlátot is ki tudják tolni egyesek. Láttam már olyat, hogy egy BIOS cserével ugyanaz a kártya eggyel fentebbi kategóriás képességeket kapott, mert ott egyedül a BIOS volt más. Más cikket találtam, abból ami gyanússá teszi a dolgot:
"A Radeon HD 7790, mely egy Bonaire XT nevű GPU-t tudja amjd magáénak, 256 stream processzorral lenne “erősebb”, mint a jelenlegi Radeon HD 7770, de kevesebb feldolgozó egységgel rendelkezik majd, mint a HD 7850."
"Az új VGA összességében 10%-al lenne lassabb, mint az 1 GB-os GDDR5 memóriával ellátott Radeon HD 7850, viszont néhány játékban, mint például a Crysis 3 és a Battlefield 3, minimálisan többre képes."
Szóval rossz vétel semmiképpen nem lesz, főleg ha jól lövik be az árát. Akkor ár-érték párban igencsak szép helyre kerül a piacon.
-
oliba
őstag
válasz
CoolBoy323 #9036 üzenetére
Akkor gyér vagy memóriából, de gpu-ba nyertem
Hát ha megjelenik, akkor megveszem. Nem maradtál le semmiről sem
-
oliba
őstag
válasz
CoolBoy323 #9031 üzenetére
És a memória tuningja? Ott aztán lehet 10-20%, amit meg is hálál a kártya
dragonfx: én is így vagy vele. Szerintem az én kártyám a legantituningosabb az egész fórumba, de meg kell barátkoznom vele
Legalább a memória 1450 MHz-en stabil
Nem akartam frissíteni a kártyát 8770-re, de a tuning miatt muszáj lesz
-
>Deego..
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9027 üzenetére
Remélem is jó hogy döntés volt, sokat filóztam a GTX650Ti, 6870 és a 7770 közt.
A GTX650Ti igaz kicsivel is de erősebb de a mostani áron nem éri meg, a 6870 nagyon sokat eszik.
Ezért is esett a választásom a 7770 Vapor X re alacsony fogyasztás, driverileg még fejlődik is.
És ugye bár 33k ér sikerült megrendelnem. -
oliba
őstag
válasz
CoolBoy323 #9029 üzenetére
Ja én meg azt hittem, hogy eddig tuningoltad, de valami miatt már nem megy annyit, mint korábban.
Amúgy az érzés miatt megéri tuningolni, hiába 30 MHz, de jó érzés, hogy kihajtod belőle, ami benne van. Most itthon én is megtuningoltam a 4730-as kártyát 700/900-ról 750/950-re. Jó érzés és kész
-
oliba
őstag
válasz
CoolBoy323 #9027 üzenetére
Mi az, hogy nem bírja már?
-
Lacccca87
addikt
válasz
CoolBoy323 #8553 üzenetére
Ha meg nem akkor 300-500FT-ért akár Aprón akár boltban is utánadvágják.
-
GeriCool
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #8527 üzenetére
Amikor én vettem, akkor még több volt a különbség és nem volt szükségem nagyobb tápra, így maradt a 450-es.
-
betegphiu
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7937 üzenetére
úgyis sokan panaszkodtak,hogy laggol-szaggat a demo még hyper konfigok alatt is!
-
betegphiu
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7935 üzenetére
igen,mert hó végén jön a teljes game
-
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7916 üzenetére
Origin, ingyenes demo.
-
_Mario_
tag
válasz
CoolBoy323 #7916 üzenetére
Betaban lehet jatszani a multiban feb14 ig asszem origin accot kell csinalni utana letudod tolteni
-
Grave_444
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7749 üzenetére
Akkor a 13.2b gondolom.
Az lehet, hogy driverfüggő mennyit bír max a kártya órajelben? -
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7221 üzenetére
Pariban vannak?
Ha kicsit visszaolvasol, te is vagy az érdeklődő, 7770 úgy elveri a 6850-est a mint a záporeső a híg libaszart. Raktam be pár tesztet.
A 12.10-es driverig voltak kb pariban. -
andrasko
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7216 üzenetére
(#7216) CoolBoy323: alap és OC órajeles eredményeid regisztráltam.
(#7218) kispal87: OC órajeles eredményed regisztráltam.... frissítve a házi toplista: >sheet<
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7159 üzenetére
Így most annyi, mint az asus DC kártyája. Viszont azon 1 venti van, ezen pedig 2. De a garancia a sapphire-nál 1 évvel kevesebb. Vajon így is megéri jobban a sapphire az asus-szal szemben?
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7161 üzenetére
Mindenesetre aki most akar ilyesmi karit venni, annak érdemes lecsapni rá.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7159 üzenetére
Ebben a pillanatban olcsóbb mint az OC-s vga, ami most 33103 Ft.
-
GeriCool
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #7152 üzenetére
Szia. A honlapon összehasonlítottam - igaz ott csak az OC verziót találtam meg - a sima 7770OC-vel. A paraméterek ugyanazok. Kérdés, hogy csak a kinézetben és hűtésben tér el ettől? + csatik.
Amúgy belül ugyanaz? Tervbe van véve kártyavásárlás és nekem is nagyon bejön. Áldoznék egy kicsit többet ha jó áron hozzá lehetne jutni. -
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7150 üzenetére
Drága a papír...
-
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7113 üzenetére
Rosszul értelmezed. Szó sincs semmiféle e-péniszről. Van akinek a tuning fontos szempont, mert ha egy vga-ból ki lehet hozni +25%-ot, azt miért ne tennénk meg. Ezekből a tesztekből konkrétan kivehető egy érdeklődő számára, hogy esetleg melyik gyártó kártyáját vegye, melyik bírja jobban a tuningot.
A képekről meg annyit, hogy 2013-ban szerintem senki nem használ betárcsázós netet, hogy percekig kelljen várni a betöltésre. -
detroitrw
addikt
válasz
CoolBoy323 #7111 üzenetére
minden böngészőbe ki lehet kapcsolni hogy ne legyen kép
ezek is ugyan úgy a karikhoz tartoznak, a listára kerülés nélkül is
(#7113) CoolBoy323:
mindenkinek nem lehet megfelelni ... -
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7106 üzenetére
Engem speciel egyáltalán nem zavar.
-
Kroni1
veterán
válasz
CoolBoy323 #7106 üzenetére
+1 teljesen igazad van, ennek szerintem is máshol lenne a helye.. De sajnos a 7850-es topic is hasonló. Mintha a VGA-t nem játékra vennék néhányan, hanem h a többieknek büszkélkedjenek a magas pontszámaikkal.
-
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #6885 üzenetére
Ha a listára akarsz képet, így nem lesz elég.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #6884 üzenetére
-
Jagi73
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6684 üzenetére
Köszi a választ
, közben máshol is nézelődtem ezzel a két kártyával kapcsolatban.
A SAPPHIRE 11201-05-20G HD7770 1GB GDDR5 VAPOR-X az iponnál jó áron van, de SAPPHIRE 11201-00-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION kártyát máshol is megkapom hasonló áron, kedvezőbb szállítási díjjal és így majdnem 4k-val lenne drágább a Vapor-X. 2k pluszt nekem megérne, de így valószínű, hogy inkább az olcsóbb változat lesz a nyerő. -
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323 #5491 üzenetére
Ez most jó, vagy rossz?
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5265 üzenetére
+1 a bétára. Tedd fel nyugodtan!
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5217 üzenetére
Egyről beszélünk mi tulajdonképpen...
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5214 üzenetére
Én arra akartam rávilágítani, hogy érdemes naponta többször is árat nézni ott.
Hopsz!
Emberek: Aki most akar venni 7770-es karit, annak ebben a pillanatban ajánlott: a VaporX olcsóbb mint az OC-s vga! 33863 Ft.Na erről beszéltem! Hülye árak, érdemes nézelődni.
-
mexel
veterán
válasz
CoolBoy323 #5207 üzenetére
Csak az egyik bolt hozzászólásainál olvastam, de írtam is hogy nem hiszem hogy lenne hangja. Most lement 33-ra az ára, ha várok 1-2 napot akkor most azt megveszem. Így marad az OC verzió. Mondjuk az sem hangos
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5170 üzenetére
nem kikapcsolható, a biosba van beleírva ez a bug/feature
-
ViZion
félisten
válasz
CoolBoy323 #5161 üzenetére
Az nem fake? Nem csak adatokat gyűjt, v ilyesmi?
Azért egy lájkért egy teljes gém elég durva lenne... -
oliba
őstag
válasz
CoolBoy323 #5161 üzenetére
Csodálom, hogy ezt a játékot annyira osztogatják. Már kb 3x megvan...
-
repepe777
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #5128 üzenetére
akkor esetleg nálam semmit nem számítana pl a 128 vagy a 256 bit?mert ugye az duplája
-
Janou
őstag
válasz
CoolBoy323 #5095 üzenetére
simán feltolhatod, max befagy.
Legjobb teszt a game. -
Janou
őstag
válasz
CoolBoy323 #5093 üzenetére
Nem. Több teljesítményt tud felvenni. De ha nem húzol az órajeleken egy 0,5 fps-el sem lesz több. Ez arra kell, hogy a tuningnál ha a plusz kakaó kell, akkor legyen honnan felvenni és stabil legyen.
-
Janou
őstag
válasz
CoolBoy323 #5091 üzenetére
A kártya által maximálisan felvehető teljesítmény.
-
mexel
veterán
válasz
CoolBoy323 #5082 üzenetére
Inkább csak figyelmes vagyok, és nem szeretném hogy felébredjen. (főleg hogy rálát a gépre az ágyból, meglássa hogy milyen oldalakat nézek
)
-
mexel
veterán
válasz
CoolBoy323 #5068 üzenetére
Miért érzek halvány iróniát a kérdésben?
Mindig enyém az utolsó szó: "anyukám kijöhetek az ágy alól?" -
oliba
őstag
válasz
CoolBoy323 #5068 üzenetére
Szerencsére nálunk én
-
psg5
veterán
válasz
CoolBoy323 #5026 üzenetére
Bocs, éppen meccsett néztem és egyenlőre álltunk
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5001 üzenetére
Így van, benéztem. De itt le is írtam, hogy mi kavart be.
psg5 - szerintem menne. Elbírná a procid lazán. Főleg ha esetleg még unlockolod, vagy húzod egy kicsit.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4996 üzenetére
Nem kell megkérdezni.
Megtaláltam. Ez egy MSI "találmány".
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4992 üzenetére
Valóban nem pörög visszafelé. Megnéztem én is.
Megvan mi kavarhatott be: Az MSI kariknál van róla szó:
"Az MSI ebbe Twin Frozr IV-es kártyába is beépítette a saját kizárólagos Portalanító technolgiáját, mely minden indításkor 30 másodpercen keresztül ellenkező irányba pörgeti a hűtőventillátorokat, hogy eltávolítsa a port a hűtőbordákról." -
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4992 üzenetére
Ejjjjj ejjj. Akkor ez nem igaz. Majd utána nézek én is.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4989 üzenetére
Nekem sem az oldal levétele a nehéz. Hanem hogy kiszedjem a házat a helyéről. Pár kábel lecsatlakoztatni... lusta vagyok hozzá. A gép és az asztal mögötti kábel káosz még nem is látszik a képen.
[link] -
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4987 üzenetére
kíváncsi vagyok. De én is ránézek, csak amikor szét van kapva mindig elfelejtem.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4946 üzenetére
Elvileg az a marketing szöveg: indulásnál 2-3 másodpercig visszafelé pörög a venti amiatt, hogy portalanítsa a hűtőt. Mondom ezt olvastam valahol.
-
ViZion
félisten
válasz
CoolBoy323 #4974 üzenetére
Épp arról van szó -aholy melorin írta, helyesen- hogy a feszültség valamihez képest van. Tehát a +5 V és a +12 V között 7 V lesz, stb. Egy tápon vannak símán fog működni, én is 7V-on pörgetem a ventiket a házban.
-
_Smooth
senior tag
válasz
Nekem a 7750 nem csinálja (pedig Sapphire), ellenben az elődje (egy Asus X1950Pro) minden induláskor (akár hideg, akár meleg reset volt) felpörgött maxra.
Én nem ilyen portalanítós okosságra gyanakodtam, inkább tűnt olyannak, mintha a vezérlője nem töltődött volna be, nem kapcsolt volna be, és csak kitolt mindent maxon addig (pl ventire is a max feszt).
De aztán lehet, h ez tényleg szándékos dolog volt - azt a hűtőt kicsit nehezebb is lett volna takarítani
(csak a szokásos "leviszem a kútra és megkínálom a kompresszorral" dolog működött) -
mexel
veterán
válasz
CoolBoy323 #4948 üzenetére
normál esetben engem sem zavarna, de most olyan a gép elhelyezése a lakásba, hogy csnedesnek kell lennie, kompromisszumokat kell kötnöm. Szégyenszemre újból kell vennem egy olyan gigát amit eladtam.
-
mexel
veterán
válasz
Sajna nem csak Sapphire ficsör, sok 4870-en találkoztam ilyennel. Nekem csak egy ilyen volt, de megfogadtam hogy több ilyet nem veszek.
Most már csak egy ilyen Asus 7770-es tulaj tapasztalatára várnék ezzel a felpörgéssel és ventiszabályzással kapcsolatban
Valamit vennem kell mert nincs kártyámMi lehet vajon az "eredeti" angol elnevezése ennek a portalanító funkciónak? Valahogy rákeresnék külföldi oldalakon, csak nem tudom hogyan
-
_Smooth
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4925 üzenetére
Ezt valóban csúnyán benéztem
Ja és közben megnéztem, csak VeryHigh-on volt a FarCry3... feltoltam hát Ultrára, és továbbra sem változott semmi
(úgy értem, még mindig hibátlanul szalad)
Ma feldobom az új bétátés meglátjuk, szűrőknek mennyire fog örülni
(ahogy néztem, ott pont erősödött) -
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4942 üzenetére
Honnan szeded, hogy ez bug?
Elég sok vga hűtő csinálja.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4942 üzenetére
Azt a 2mp-et amíg felpörög ki lehet bírni!
-
Atesz1978
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4938 üzenetére
Ezek szerint a Vapor-x is csinálja ezt?
-
mexel
veterán
válasz
CoolBoy323 #4689 üzenetére
Közben átállítottam az alvó módot 10-ről 5 percre, és azóta egérkattintásra szépen visszatér. Ki érti ezt... Akkor mégsem lehet hibás a kártya. (mondjuk a venti ha 50% felett pörög akkor kicsit kerreg)
-
ViZion
félisten
válasz
CoolBoy323 #4556 üzenetére
Legközelebb asic 90+ kártyát veszek csak, akármit is jelent ez
-
haxorx
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #4447 üzenetére
-
haxorx
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #4439 üzenetére
szarkazmus lett volna, pont az ellenkezője. én is így gondolom, a "felesleges" kizárólag pc-re szánt pénzt költöm a gépre..
-
haxorx
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #4435 üzenetére
háhh
lehet igazad van, ilyen konfigokat nemsok ember tehet meg magának
-
ViZion
félisten
válasz
CoolBoy323 #4423 üzenetére
Venne a fene 10k-ért hűtőt!
Jó "öreg" Brocken, vagy CM Hyper már 10 k alatt van aprón, de a gyárinál jobbat lehet használtan a feléből venni. Attól jóáras, hogy ez aproci kifutó... alig egy éve meg kisállatokat dobtunk volna máglyára ilyenért
-
haxorx
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #4427 üzenetére
én is így gondolom, és jó az ára, eléggé elérhető . látom neked is ilyen van ám
+ egy vaporx. nem rossz párosítás, hasonlú az ízlésünk
( közbe megkaptam a lelkes újonc rangot az előző hozzászólásomnál
)
-
haxorx
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #4423 üzenetére
jaja tudom, nézegettem...jólenne, talán decemberbe megtudom venni, remélem marad legalább 1db számomra, nekem az bőven elég is lenne, nem vagyok nagyravágyó..bár am3mas foglalatba nagyobb vágyó nemis nagyon tudnék lenni
egy tx3 evo-m van, elég neki szerintem...vélemény?!
-
bozont
veterán
válasz
CoolBoy323 #4399 üzenetére
Mondhatjuk.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #4347 üzenetére
Az alapján véltem hiteltelennek, ahogy leírtad, hogy minden más milyen hangos körülötted. Így nem lehet megállapítani. De amúgy.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #4323 üzenetére
Így nehéz véleményt mondani egy kártya hangjáról.
Kezdtem már azt hinni, hogy én fújom fel ezt a hang mizériát. Úgy persze könnyű, hogy passzív a táp, a fél kilós proci hűtőn a ventilátor olyan lassan pörög, hogy a márkajelzést leolvasom. A Windows SSD-n van, tehát semmi nem kerreg (de ha mégis nagyobb fájlokkal dolgozok, nem igen hallok egy WD Green-t sem). Így könnyen zavar(hat) bármi ami ennél hangosabb.
És 55%-on egy Asus 7770 bizony porszívó.
-
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4308 üzenetére
Nem téged, hanem azt a játékot, aminél be van kapcsolva a vsync. Az ugyan is a monitor képfrissítésénél nagyobb fps-t nem enged. Ha több az fps mint a monitor képfrissítése, akkor csíkozza a képet, amit én nem szeretek. A monitorom 1680x1050-en megy 60 hertz-en, így 60 fps a max.
polgi803: Sapphire GHz Edition, akkor is ha nem megyünk bele, hogy miért
bozont: nekem is nagyon tetszik.
-
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4304 üzenetére
MSI Afterburner. Gpu hőfoka, gpu kihasználtsága %-ban, alatta a vram használat és az fps. Ha eléri a 60fps-t a vsync ugye korlátoz, ezért a gpu nem mindenhol megy 99%-on.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4304 üzenetére
-
Silenzio
addikt
válasz
CoolBoy323 #4295 üzenetére
Nagy szó egy a legnagyobb jóindulattal is 5, legnagyobb rosszindulattal meg 13 éves motor esetén. Ha 500 fpssel futna az is kevés lenne.
-
Alister71
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4298 üzenetére
Pont most fizettem ki.
Már települ is, jó kis gyári dvd.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4295 üzenetére
Na majd meglesem. Nekem most van folyamatban a
beszerzése. -
revezehun
tag
válasz
CoolBoy323 #4266 üzenetére
Ráadásul egész jól lehet tuningolni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4266 üzenetére
+ fatallerror
Köszi a válaszokat.
-
ViZion
félisten
válasz
CoolBoy323 #4229 üzenetére
+1 az új jóáras kockára!
Jogos, a hűtés kaka, de aprón is vannak jó hűtők 10k alatt, és X2 után ég és föld, én is arról váltottam (960T-re). -
fatallerror
addikt
válasz
CoolBoy323 #4189 üzenetére
thx, lehet megpróbálkozom vele az x3as athlonommal is xD
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4140 üzenetére
Tulajdonképpen jogszabály szerint jártak el, ha aznap pont nem volt náluk kapható a termék. Szóval nem érzem átba**va magam, csak érdekes, hogy ha valóban ez a szitu akkor nem gondolkodtak előre egy két nappal.
-
mackosajt
addikt
válasz
CoolBoy323 #4117 üzenetére
ha korábban olvasom, biztos szóltam volna
-
andras888
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4115 üzenetére
baba voltam a dátum formátuma bezavart
-
andras888
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4112 üzenetére
már találtam egy linket egy külföldi fórumon, de megnéztem a tiedet is az a 7 hó 11-ei a béta6?
(#4113) NewmanHD: Én ráraktam egy scythe musashi-t 50-55 fok körül mozog a hőmérséklet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest