- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Trebron09 #8916 üzenetére
Felesleges győzködni, nem akar többet kiadni a VGA -cserére ez itt a helyet. Meggyőzni emiatt nem is fogod. Vegyen 5770-et és kész. Max utána majd szívja a fogát hogy elbaszcsizta, mikor látni fogja hogy az övéhez hasonló alapokkal rendelkező PC-n még bőven jól fognak futn ia játékok 7770-el de már bőven vissza kell venni a beállításokból neki az 5770-el.
Ott van feketén fehéren, már most is gyorsabb tesztekben bő 30%-al a 7770 és ez még gyorsulni is fog min 5-10% ot szerintem (játékokban meg ennél is több). Ha ez nem elgé meggyőző akkor semmi. A teljesítmény növekedés és az ár meg mindig is exponenciális fügvény volt, ne akarjuk 50% + ráfordításért +50% teljesítmény töbletet főleg ne a jelenlegi szériák között, elavult kártyáknál már vna esély erre de ott sem jellemző.
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Trebron09 #8916 üzenetére
A szomszédom is HD5770 váltott HD7770 re ,én ajánlottam neki
De csináltunk méréseket és nem bánta meg a cserét Kb + 20-30 FPS többletet hozott a csere különféle játékokban ,ő se hitte el hogy ennyivel jobb lesz. BF3 Multizik és ott nagyon érezhető volta változás huzigálhatta feljebb a csúszkákat
-
PeL
addikt
válasz
Trebron09 #7520 üzenetére
Az első játék lesz ami játszhatatlan lesz 7770-en. Ahogy nézem igen erős kompromisszumok kellenek majd hozzá :\ Hacsak majd nem optimalizálják a drivert hozzá. De amúgy számítani lehetett rá, már az elég rossz húzás volt az EA-tól hogy DX11-es kártya nélkül el sem indul a játék
-
Lacccca87
addikt
válasz
Trebron09 #7471 üzenetére
Felesleges nekik magyarázni.
Ezek szentül hiszik hogy ha kevés a VGA power akkor erősebb CPU -val ki lehet hajtani még többet a jelenlegibőlIstenem ilyen baromságokat, hogy nem hajtja ki a GPU-t.... na mind1 én nem szólok hozzá ebben a témakötben inkább.
Viszont továbbra is ajánlom az AA-s tesztet gyenge CPU majd erős CPU val, a kételkedőknek.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Trebron09 #7322 üzenetére
Nem nézegetek adatlapot, de ha utánanéztél volna nem csak pár programba gyorsultak hanem kb minden DX10/11 et vagy OpenC-tL használó programban/játékban.
Ahogy az elítve is volt, elkedzték ujraírni a drivert a GCN -re optimalizálva, és egy részével most végeztek.
Én a következő lépéstől várok még hasonló teljesítmény növekedést mivel az a memória kezelést veszi célba.
Illetve ez a frame late latency-s dolgok is javítják ami a mikro akadásokat fogja eltüntetni. -
Lacccca87
addikt
válasz
Trebron09 #7319 üzenetére
Most nem tudom eldönteni hogy nv fanboy vagy és trollkodni próbáltál volna, vagy csak szimplán kíváncsi.
Ha az előbbi akkor el kell szomorítsalak 4 pontal kevesebbet adott GPU-ra átnevezve. Ez nem NV itt nem vesznek i árnyékokat meg optimizálnak direkt 3dmark-ra hogy több pontszámot kapjon.
Ha viszont az utóbbi akkor remélem kielégítettem a kíváncsiságod.
Igaz most gyenge az alap gép de akkor is jól látható:
Eredeti exe: KATT
Átnevezve: KATT -
neo3650
csendes tag
-
andrasko
senior tag
válasz
Trebron09 #5511 üzenetére
Késő este nyomok tesztet a i5-3570 & Sapphire 7770 OC párossal.
Addig itt a házi bajnoksági listánk i7-920 & Sapphire 7770 OC párossal: >datasheet< -
haxorx
csendes tag
-
Lacccca87
addikt
válasz
Trebron09 #4667 üzenetére
Nevet eltaláltad
Frekit nem tudom ha jól emlékszem nem állítottam illetve nem is lehet talán.
Másik lapban majd csak december közepétől tudom megnézni. Meg addigra a sjaátom is le lesz gariztatva meglátjuk mi lesz belőle.Neten is láttam hogy többen is szenvednek ezzel de csak a Zero Core óta.
-
-
LaleeeSan
tag
válasz
Trebron09 #4358 üzenetére
Mostanában nem néztem teszteket de akkor megteszem.
Beta driver nincs fent, de megpróbálhatom.
A tápegység meg Corsair 650W TX PSU-650TXV2EU nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond, mivel előtte egy nvidia 9600 gt volt benne azzal meg nem volt gond, meg az egész gép más volt és többet is fogyasztott mint most.
A gpu hőfok 29-60 fok között mozog általában.
Volt 3 gpu bios update is, mivel eléggé izgalmasan kezdték a gigabyte hd 7770 kártyák az életüket.
Többet nem is veszek gigabyte -tól semmit. -
Atesz1978
senior tag
-
Janou
őstag
válasz
Trebron09 #3711 üzenetére
Nekem is 5750-em volt és arról váltottam 7750-re. Mindenképp megérte mert kb ugyanazt a teljesítményt hozza (kb. 8-10% előnye van a 7750nek) és kevesebbet is fogyaszt. Így a 7770 biztosan sokkal jobb választás. Addig add el a 5750-et amíg értelmes áron megteheted.
Amúgy az új driverrel csak a 2D-s memória órajel a baj nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest