- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #18603 üzenetére
add el neki.és mond meg minimális ráforditással vegyne egy pentium G.t vagy esetleg használt i3 alját.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Steelheart2 #18605 üzenetére
Szerintem nyugodtan add el neki. Ha majd ő úgy érzi, hogy kevés a proci, lecseréli. Nem kell ilyeneken agyalni, te semmiképp nem fogod átverni.
mQWeXgsf: ott a pont. Ha már csere i3 legyen az alja, vagy egy használt i5 2300.
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
Steelheart2 #18607 üzenetére
A G1620-at G2020-ra lecserélni pénzkidobás: [link]
Szerintem simán jó párosítás G1620-al a 7770, ha most nem akar még többet rákölteni. -
djculture
félisten
válasz
Steelheart2 #18605 üzenetére
Attól függ mert egy INTEL Pentium G2020 2.90GHz 3MB 1155 BOX 13 ezer és az már elég jó hozzá.
Nem kell sokat rá költeni szóval hogy értelme legyen a vga cserének. -
djculture
félisten
válasz
Steelheart2 #18603 üzenetére
celeront hanyagoljad egy 7750-et se bír meghajtani normálisan.. g-s pentiumokat nézzél.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Steelheart2 #18600 üzenetére
Csak videokártyát cseréljél és ne lapot
Bár ha találsz 7850 lapot akkor ügyes vagy
Mert ugye te lapot írtál
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Steelheart2 #18598 üzenetére
Érdemes cserélned. A procid elég a 7850 mellé.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Steelheart2 #14220 üzenetére
A probléma nem az Ön készülékében van szvsz. YT miatt lehet vagy "nem elég gyors" net miatt.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Steelheart2 #14220 üzenetére
a youtube a ludas. ilyenkor állítsd meg a videót, váltsd át, majd újra indítsd el, és egyből beadja.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Steelheart2 #12306 üzenetére
Igen vannak rossz telepítések. Nekem is volt hogy egy hétvégén 3x raktam újra, mert állandóan beütött valami kis gebasz.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Steelheart2 #12299 üzenetére
Majd a 8.1-et. Annak talán lesz valami értelme, de addig felesleges 2 havonta cserélgetni az oprendszert.
-
bozont
veterán
válasz
Steelheart2 #12271 üzenetére
Szerintem meg nyugodtan próbáld ki, ha jól tudom 90nap a próbaidő, az alatt simán kitapasztalod és el tudod dönteni hogy tetszik e. Ha a modern UI nem tetszik, akkor könnyen vissza lehet állítani a régi asztalt és kezelőfelületet is.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Steelheart2 #12268 üzenetére
Teljesen felesleges feltenni. Nekem van hozzá eredeti MSDN kulcsom is, de nem tetszik. Nekem a 7 jobban bevált.
Androidos cuccokkal is szoktam foglalkozni, na azokat meg kész kínlódás összehozni a 8-al, mert szinte semmihez nincs driver.
Kevés ramot tartalmazó notiknál vagy gépeknél jó lehet a 8, mert a 7 tényleg több ramot eszik, de 8 giga ram mellett teljesen mind1. -
Lacccca87
addikt
válasz
Steelheart2 #12268 üzenetére
Még felesleges. Semmi nem használ DX11.1-et amihez kellene meg szerintem nem is fog egy darabig (talán jövőre már szállingózhatnak címek). Illetve érdemesebb már akkor megvárnod a Win8.1 -et és azt felrakni (igaz felfrissíteni is lehet Win 8 at 8.1 re de anno az SP csomagoknál is jobban szerettem a már frissített telepítőket).
Másrészről ha az alaplapod nem támogatja hivatalosan a Win8 at akkor lehet több galibát okozol magadnak mint élményt. Nekem pl állandóan lekapcsolta az USB2-es csatikat és aztán nem kapcsolta vissza illetve AMD ZeroCore nál is nagyon sokszor kaptam fekete képernyőt ZC állapotból felébresztve a gépet. -
Alister71
nagyúr
válasz
Steelheart2 #12266 üzenetére
Ez nálam elég 1 értelmű: AMD Catalyst™ Display Driver
for Windows 7/Windows 8 64-bit -
rostiron
őstag
válasz
Steelheart2 #11511 üzenetére
Köszi megkaptam de közben elcsesztem valamit.
-
GileraRC50
csendes tag
válasz
Steelheart2 #11232 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy Asus HD7770-DCT-1GD5 Videó kártya amit a napokban vásároltam.
Mielőtt be építettem volna a szokásos procedúrát követően eltávolítva lettek az előző amd-s driverek ill. szoftverek.Majd beszereltem a gépbe az új kártyát, fel driver-eztem, és minden szép és jó eddig. Gondoltam letesztelem mit tud így a gépem.3Dmark Professionalt használtam erre, és elindítottam a tesztet.16-1 Fps-eket produkált a teszt közben és szaggatott a kép. Gondoltam frissítem a biosát a karinak mert az asus adott ki hozzá, egy gyors reset után újra tesztelném a karit elindul szépen és megfagy a képernyő, de a hang megy tovább.Majd a képernyő átvált az asztalra és ez a szöveg buborék fogadtat a tálcára mutatva: A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt. az esemény naplóba 4101-es hibaként szerepel.
Próbálgattam az overdrive-ot is állítgatni hátha az óra jellen lenne a gond amit nem bírna esetleg de levittem 1000 MHZ-re a GPU órajelét 1120-ról, illetve a memória órajelét 1150-ről 1000-re és így működött megint egy darabig a teszt. Próbáltam egy rendszer újra húzást de az se hozta meg a várt eredményt, holnap egy másik gépbe lesz lehetőségem megpróbálni remélem nem hw hiba miatt van nálam.
Próbáltam egy 600w-os táppal hátha az a gond de ugyanaz a tünet.Jelenleg egy Gigabyte 450w-os tápom van ami üzemelteti.Illetve egy Gigabyte Ga-ma770t-ud3 -as deszka aminek elvileg kellene vinnie ha az információim helyesek.
Ha van valami tapasztalatotok ebben a témában vagy ha tudtok segíteni örömmel venném. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Steelheart2 #11227 üzenetére
Minek mi a hangos. Nálam ha 40%-on megy már hallani mert a többi alkatrész halkabb.
Viszont 38-40%-nál jobban nem szokott menni a ventillátora. -
mackosajt
addikt
válasz
Steelheart2 #11198 üzenetére
Még mindig... és sajna gyanús, hogy kezdenek beszivárogni oda is a csalók.
DeadMeat! Nekem pörögnek 100% közelében mindig bf3 alatt.
bc2-t néztem a minap, na ott nem, csak 70-80%, bár lehet, hogy ott még valamit állítanom kell, mert kb. az 5750-hez lehetett utoljára belőve a graf. -
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #11193 üzenetére
hát ja kb semmi értelmes játék nem jött ki az fc3 ota.
talán bizakodok egy uj dirt.be vagy valami uj nfs talán...azok ugyis menni fognak.
ja amugy fhd.ba is megy maxon a fc3. -
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #11178 üzenetére
Ja! Az adatlapomon rajta van minden. Ráadásul HD7770-ről váltottam GTX660-ra, ég és föld a különbség, a proci is tolja...
-
Hyke
csendes tag
válasz
Steelheart2 #11170 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Igen erre én is gondoltam,de előbb kicsit rosszul fejeztem ki magam. Ezért bocsánat. Úgy szeretnék videókártyát venni, hogy arra ne kelljen jó darabig költeni, tehát akár 1-2 évig is jól kitudjam használni és ha muszáj akkor később (ha van pénz ) új processzort is venni. Nekem azt mondták, hogy ha nagy változást akarok, akkor inkább most egy jó videókártyát kéne venni, a többi az jöhet később és ennek kapcsán merült fel az MSI 7790. -
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #11170 üzenetére
Elviszi az a HD7850-et vagy a GTX660-at is. Nekem ezt pörgeti meg vagyok elégedve a rendszer teljesítményével, TR alatt maxon stressfx Lara haja lobog a szélben stb....
-
janimilan
csendes tag
válasz
Steelheart2 #11122 üzenetére
Szia!
Itt megnézheted: [link] -
mackosajt
addikt
válasz
Steelheart2 #11021 üzenetére
Szerintem nem érdemes, bár néha bf3-ban állítólag simább a játék. Én nem vettem észre.
Amúgy ha párszor lefuttatod a tesztet, mindig van változás, egy pici.
Mondjuk nekem valamiért ablakosban mindig gyengébb, bár lehet csak azért, mert sok az ikon az asztalon. Passz.
-
vashal
tag
válasz
Steelheart2 #11005 üzenetére
én is erre jutottam,ha megtépem a procit akkor se lesz nagy változás.úgy néz ki ez inkább csak a gpu-t nézi,viszont pl. a mark 06 már látványos a javulás.
és hir hogy a p55 lapnál nem
tapasztaltam ezt az pcie 1x modra kapcsolást
-
Steelheart2
őstag
válasz
Steelheart2 #11004 üzenetére
-
WP14
őstag
válasz
Steelheart2 #11002 üzenetére
Nekem ez és 60-62 fok volt teszt közben max. Sima netezés közben 38-40 körül.
-
WP14
őstag
válasz
Steelheart2 #11000 üzenetére
Mert én lecseréltem a BIOS-t is, ami nem ajánlott
Amúgy sima GHz Editionom van, nem gyári OC
-
WP14
őstag
válasz
Steelheart2 #10997 üzenetére
Nézd meg fentebbi képemen az órajeleket, nekem úgy eléggé folyamatos volt a kép teszt közben
-
WP14
őstag
válasz
Steelheart2 #10995 üzenetére
Köszi, akkor nem váltok a 13.5 bétára
-
Steelheart2
őstag
válasz
Steelheart2 #10994 üzenetére
Az elözö kép a 13.4 es driverrel készült.felraktam a 13.5 ös drivert és megcsinálltam még 1xer a benchmarkot.
Láthato némi csökkenés. -
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10918 üzenetére
én a 13.3mal vagyok.
tök ok.
a 13.4 biztató a béta5 nem tudom... -
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #10851 üzenetére
A Heaven-től újabb a Waley, de sz@rt sem ér, (egyébként nem gém, csak teszt progi) mert azon 1200/1400-on végig futott a karim...
A legjobb a játék teszt hidd el mások is arra esküsznek, olvass nyugodtan vissza. Több órás játék előhoz mindent, amin elhasalhat egy tuningolt kártya TR, FC3, C3 stb...
-
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #10849 üzenetére
A Tomb Raider bench is csalóka (a játékot kell letöltened), 1190/1390 meghalt a játékban. Játék alatt 1170/1370 beállításokon fut "stabilan" eddig...
-
oliba
őstag
válasz
Steelheart2 #10846 üzenetére
Ha a kártya erejére vagy kíváncsi, akkor a Graphics Score-t. Physics Score a procit jelenti
-
taknyi
aktív tag
válasz
Steelheart2 #10846 üzenetére
Ne azzal foglalkozz, hogy 3DMark alatt mennyi pontot hoz. Játékban valószínűleg vissza kell majd venned a stabil 3DMark-os beállításokból is....
Csodát ne várj ennél a karinál, gyakorlatban ennyit ér a tuning TR ultrán: 1 2 3
Tehát arra jó, hogy, ha valami alatt elfogy a karid, akkor tuninggal egy határesetet át tudsz hidalni.
25FPS nem játszható, 30 FPS már igen...
Azt hiszem arra is választ kapsz, hogy miért rosszabb az eredmény nagyobb tuning esetén. MERTMINDENNEKVANHATÁRA -
Steelheart2
őstag
válasz
Steelheart2 #10845 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Steelheart2 #10842 üzenetére
Inkább a gpu-t emeld ha bírja.
-
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10842 üzenetére
igen, amig lefut és látod nem csikoz.amint csikoz visszaveszel20mhz.et.
és melléállitod az 1150et.és ott lesza vége.én amugy nehezen hiszem el 1.3V fesz alatt hogy bármelyik 7770 stabil 1200+ gpu orajelen.
az már 20%+ tuning....ritka vga amelyik bírja tartosba.
a memoria szerencse kérdése de átlagban 1400ig mind elmegy.
lehet kitesztelem én is a memoria végét és oda rakom ugyis irva vagyon hogy a sávszélesség a gond....ja amugy most néztem meg véletlen a driverbe alkalmazásadatokat felülirva 8x.os anizo volt állandóra beállitva hehe szoval a játékeredményeim mind magasabbak lennének.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Steelheart2 #10827 üzenetére
Lehet csak a ram nem bírja. Nálam az 1375-nél nagyobb órajelen nem megy, viszont a gpu 1280-al is bírja egy 3dmark tesztig.
-
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10825 üzenetére
az uyg teljesne ok.
látod a hütést is megoldottuk neked.1150 szép eredmény.
a ram se megy feljebb?
a gpu.t hagyd alapon>>1000...és a ramot tedd 1350, 1375....stb amig nem kezd el csikozni látni fogod összetéveszthetetlen.
azért egy 1150/1400at ki tudsz belőle az igencsak szép. -
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10802 üzenetére
mondtam én akkor mehet a max OC.
szerintme őszre kb 20k.t se fog érni a 7770. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Steelheart2 #10760 üzenetére
Akkor ennyire rosszul szellőzik a házad?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Steelheart2 #10754 üzenetére
46-47 fok az nagyon sok szerintem.
Nálam max 30 fok netezés közben. -
dragonfx
veterán
válasz
win7 alatt 30 fok.
amugy duplája.a flex edition akkor a ghz edition egyben?
1200 az elég derék 1.25V.vel.
ezért mondom 1.3V.n 1200 az garantált szinte... -
vashal
tag
válasz
kb annyi volt az enyém is vagy talán kicsit kevesebb,furmark alatt 55-60 körül
-
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10726 üzenetére
szedd le a 4.6os sapphire trixx.et az fogja engedni tovább.
tedd 5300ra.
a gpu voltage.ot 1.225V.re a gpu clockot pedig 1150re.
és ha megvan aze redmény mutasd.látom ez az asus nagyon lutri vagybelenyulsz vagy mellé.
amelyik kártya 1050en megfagy annak valami baja van.amugy ez az én eredményem
-
WP14
őstag
válasz
Steelheart2 #10723 üzenetére
A "valid result" mi alapján íródik ki? Nekem ott hibát ír ki a teszt után
Ezt.
-
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10708 üzenetére
na akkor...
powertargetet tedd a csuszka végére. 20at fog mutatni.
gpu voltage.ot huzd fel a csuszka végéig valszeg 1.200V.t vagy 1.225V.t fog mutatni.
gpu clockot huzd fel 1120ra
memory clockot 5200ra.
és futass le egy 3dmark 11et.
utána jelentkezz egy screennel.
és aztán segítünk tovább....Oliba>>nem tudom emnnyire jártad körül a kártyát és a témát.
de 1050et még 1.175V.n is vinnie kell.
power targetet feljebb huztad?
1.3V.n kb 1200mhz.et kell vinnie a gpu.nak.
3dmark 11et futass le te is.
tedd 1.3V.re és
1150/1300ra kezdésnek.Mind2ötöknek. manual fan control állitsátok be. kb így...30%-30fok, 40%-40fok,.......igy tovább
ja és 13.3 amd oldalárol szedett drivert tegyétek fel. -
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10705 üzenetére
20ra rakd a board limitet.
a vddc gpu feszt maxra amit enged.
és rakd 1150re proba.... -
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10703 üzenetére
asus gpu tweak, sapphire trixx
-
dragonfx
veterán
válasz
Steelheart2 #10701 üzenetére
ő alles zusamenn az asus.ra mondta szerintem.
cáfolj rájuk egy 1250es gpu.val. -
válasz
Steelheart2 #10673 üzenetére
Jó kis kártya ez!
AMD oldalán kiválasztod az aktuális meghajtó szoftvert.
mobal,
-
Arkennys
addikt
válasz
Steelheart2 #10676 üzenetére
13.3 béta valamennyi, én már nem is tudom. Nekem valami bő egy hónappal ezelőtti van fent, már azóta is jött ki másik
Egyébként nincs mit, örömteli élményeket kívánok az új VGA-val
Ha van kérdésed, nyugodtan, segítőkészségből sosincs hiány ezeken a fórumokon.
-
Arkennys
addikt
válasz
Igen, legjobban az amd oldaláról leszedve jársz, ott ki bírod keresni a kártyádnak megfelelőt, de 7770-el szerintem a legújabb béta is gond nélkül megy (sőt, bizonyos játékokban kifejezetten ajánlott, mert kicsit jobb teljesítményt hoz)
-
oliba
őstag
válasz
Szia!
A gyártó driverét fel ne tedd. Innen le tudod tölteni a drivert, ami tetszik. Lehet az beta, vagy WHQL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest