- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Szerintem is bírnia kéne a tápnak, hacsak nem egy nyolc éves kiszáradt kínai 300W-os (amit új korában sem ért el) tápról van szó.
Sokminden kihozhatja egy táp gyengéit, én pl. a rendszer winyót lecseréltem SSD-re és ahogy betettem, a táp elkezdett ciripelni, sípolni. Pedig egy SSD kevesebbet is eszik mint egy vinyó, mégis amikro dolgozott, akkor a táp is ciripelt, kiderül, hogy egy szar szűrésű gagyi belsejű Spire táp volt, le is cseréltem (nem örültem a +kiadásnak, de mostmár nyugodtabb vagyok).
-
-
Bile Demon
őstag
A leírásod alapján egyformán viselkedik a kártyánk, csak az enyémnél nem 150MHz hanem 300MHz a takarékos órajel. Valamikor a tavalyi év vége felé álhattak át erre a magasabb órajelre. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a most frissen gyártott, újonnan eladott OC-s / nagyhűtős / Vapor-X-es stb. Sapphire kártyák a friss BIOS-al szintén 300MHz-n mennek e.
Egyébként megfigyeltem, hogy mégis működik 2 kijelzővel is a ZeroCore, szépen leállítja a ventilátort. De ehhez az kell, hogy egyik kijelzőn se legyen mozgás, az összes ablakot be kell zárni vagy legalábbis minimalizálni, böngésző se lehet nyitva, még a tálcaikonokon animáció is feléleszti a kártyát.
-
vlevi
nagyúr
Másik dolog, ami egyből kitűnik ebből az összehasonlító táblázatból, az az, hogy (legalábbis a tesztekben) az i5-os prockó ezzel a VGA-val nem gyorsabb egy i3 confignál. Ahhoz már 7850 kellene, hogy az i3-i5 különbség előjöjjön, egy 7850 esetén P7000 és P9000 pont lenne.
Persze nem felejtem el, hogy ezek csak száraz teszt számok. -
embe
nagyúr
Nekem is 400-as tápom van: CORSAIR CX400. Nem terheli le egyáltalán. Korábban azért többet fogyasztó cuccal is elboldogult.
-
mexel
veterán
Köszi! Kipróbálom más oprendszer alatt is, mindjárt berakom egy másik win 8-as gépbe és egy xp-sbe is. Egyébként mindkét giga kártyán előjött ebben a gépben, elvileg ugyanolyanok pár nap eltérés van köztük de más boltból. Mindkettő rev 2-es. A ventijük viszont ugyanolyan hangos. (nekem legalábbis, a haveromat nem érdekli neki a prociventi sincs leszabályozva, ahhoz képest hangtalan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest