- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
1 év alatt ez a harmadik VGA-m, mindegyik hibás volt valamilyen téren (kettőnél szimplán elnézték a cikkszámot, a mostanit meg ugye írtam)... jó arány, mi?
Ezt az OC dolgot se nagyon értem, az első Crysis ami híresen eszi ment a gépen kimaxolva 720p-ben, úgy játszottam végig, és jobban izzadt mint a Crysis 2 DX11-ben teljesen kimaxolva ugyanazon a felbontáson... na most a C2 az sokkal smooth-abban megy mint az első, és mégis összeomlik folyton ha nem veszem le az órajeleket.
-
atomanti19
aktív tag
-
Mirman
őstag
Adott, ez volt a terv, a játék pedig nem volt tervben de most rá kaptam úgyhogy kell valami.
Amúgy tudtok valami oldalt linkelni ahol különböző grafikai beállításokkal vannak képek 720 és 1080p-ben adott játékokról ? Különböző beállításokat találtam már, de 720/1080p-t nem. :/ -
djdaniel
senior tag
-
Petyyyyy
addikt
Parancsolj: "HD Series"
De erről inkább itt kérdezz.
-
Tournament
aktív tag
csodálkozol nem pasztázták ez elég sürü eset
és csoda megsül
a low profile-os okrol mindről le sporolják amin nincs venti azt 70 fokon megy nem is csoda
3 msi karit vettem iponba 5450 silentet egyiken se volt paszta logot meg lőtyőgőt a hüttő azt tiszta vicc volt
szoval azúj karit nem árt megnézni van e paszta rajta ha vesz valaki
-
bozont
veterán
Én 4870-et cseréltem (ami 5770 szint) 7770, bár elég jó árban 7eFt ráfizetéssel, de nem bántam meg. Egy 5750->7770 váltás még 10k-t is megérhet. De persze ha a 7790 csak pár ezressel drágább akkor arra jobban megéri a csere.
Az mondjuk egy másik dolog, hogy a 4,4GHz-en ketyegő 2500k mellé minimum egy 7850/70 jobban illene.
-
MrBrook
aktív tag
jah igazad van meg is néztem 3dmarkra 6800körül kapott.., csak mérlegelek, ha minden jól megy szeptemberre új config és egész jó pontokat kap a virtu dolog, szal új proci, lap,ram hoz úgy néz ki egy ideig kitudom húzni ezzel a 7770-el + igp.
u.i.: elvben vagy gyakorlatban létezik olyan,hogy cf+igp?!
na erre kiváncsi lennék.
-
Heavyqq
csendes tag
Én is már kinéztem egy új procit (AMD x4 3Ghz AM3 kb 17-ért) de előbb biztos hogy videokártyát cserélek, a jelenlegi gt520 igen csak a leggyengébbek közé tartozik míg a proci még elviselhető.
szerk.: szobatársamnak hasonló kategóriájú kártyája van mint a 7770, van mellé egy 1,8-as 2 magos intel procija 3Ghz-re felhúzva (ninja 3 rev b..) és ezek mellé 3Gb 800-as RAM. Ezzel a konfiggal 1280*1024-be Assassin's Creed 3-al 25 / 27 fps full grafon
-
-
WP14
őstag
-
WP14
őstag
Így, bár valószínűleg nem a legújabb driverrel megy a 7770 itt.
(#10436) Janou: A 13.1 driver sokat hoz, újabb játékokban már jobb is a 7770, szerintem.
-
Lacccca87
addikt
Én inkább nem reklámozom mert annyit az se ér
Nincs benne tunning és ezzel meg is lőtték pedig bestbuy lenne. De így még a korosodó 540 es is hozza a teljesítményben igaz nem clock/clock de azok közül ami nem megy 4.0 felett az ki kell dobni
PEL: azért nem minden esetben, vagyis pontosabban CPU példányok esetében. 750K még húzva is éppen eléri az i3 540 szintjét.
-
Eagle16
addikt
Az Idle 200W az ütős, nálam ez az érték 40-50W körül van
(Nem mértem, csak ez alapján: [link])
Tápegységben a ventilátor minimumon megy és játékok alatt is éppen hogy felpörög...valószínűleg terhelés alatt se nagyon megyek 110-120W fölé.
Plusz sokszor készenlétbe kapcsol a monitor is, szóval a Zero Core miatt még kevesebb az energiafelvétel.
Ezt le is teszteltem az ASUS GPU Tweak-kel, ha a monitor készenlétbe kapcsol akkor a venti megáll a kártyán és a GPU órajel is 0 lesz. A memória marad 300-on azt hiszem, az kell neki hogy fel tudjon éledni a készenlétből.
-
DeadMeat
nagyúr
De a dell gépek 7-el jöttek, minden matrica van, nem lettek downgradelve xp-re, kipróbáltuk.A programok elég újak, hogy ne legyen gondja velük a 7-nek, sem a programoknak az oprendszerrel.Erre feltették mindre az xp-t egyesével.Illetve egyre mindent aztán particiómentés és tolták rá az összesre ugyan azt. Semmibe nem került volna, mert a 7 ugye jött a gépekkel, az egyéb használt szoftverek meg amúgy is frissülnek a központból amikor jön frissítés.. Az anya cég sem köti magát az xp-hez. Szóval nem értem a miértjét
-
Arkennys
addikt
Hát, meg kellene venni, igen. Oprendszerből hála égnek már a laborgépeken (i5-ös gépek) win7 megy. Nálunk is van mód valami x éves licensszel ingyen legálisan leszedni oprendszert, office-t stb, mert a főiskola szerződött erre. Az a baj az ilyen ipari programok, ha oktatók is, igen súlyos pénzben vannak. Erre érdekes mód nem tudnak megegyezni illetékesekkel ingyenesre. Azt értem is, csak így nincs sok értelme megtanulni... Amennyi igen, az a program nélkül is menne. Ezért sajnos 3d tervezőktől kezdve jó néhány olyan, amit hiába tanulunk meg, az életben nem fogunk használni.
-
kovsol
titán
Nekem van Win7 és MS office licence is céges, mert enélkül virtuálisan se futtathatnám Linux alól! Mégis csak nagyvállalati környezetben nem warezolt OS megy.
(#7544) PeL ezért, hogy nem kell 1920x1080 ban AA kikaparnák a szemed egy 7870/7970 topicban
Mikor beírtam, hogy nekem post AA mellett elég 1x-2xAA már azzal is ki voltam közösítve kb.
-
andrasko
senior tag
(#6869) Janou: regisztráltam.
(#6884) CoolBoy323:
A felkerüléshez a fotónak tartalmaznia kell:
- TESZT EREDMÉNY(programban vagy weboldalon, akár mindkettő)
- CPU-Z -> CPU (a proci valós órajele mutassa, tehát nem az energiatakarékosat)
- GPU-Z -> Graphics Card (több vga esetén minden vga-ra külön-külön)
- OC szoftver -> 3D-Tuning/OverClocking ablak beállításai
... és reg-gellek is!(#5830) ebegab92: Hiányzó adatok:
- GPU-Z -> Graphics Card
- CPU valós órajele?(#6887) ebegab92: Hiányzó adat:
- CPU valós órajele?... frissítve: >sheet<
-
PeL
addikt
Amúgy ha oda írtál volna ott is válaszoltam volna én is pl
Amúgy 12K körül vannak itt aprón a 4850-esek, mindenesetre nekem a sajátomat sikerült 15.000-ért eladni. Pont ugyan ilyen ASUS, és ha adhatok jótanácsot akkor ne ilyet vegyél amin ilyen hűtő van mert nagyon durván hangos, részben ezért is cseréltem a sajátomat 7770-re, meg a fogyasztása miatt is. És még nem is lenne gond vele ha csak játékban lenne hangos, de sajna alapjáraton is 50%-on pörgeti a ventit a kártya, így mindig ugyanolyan zajszintet produkál. Manuálisan lehet csökkenteni CCC-ben a fordulatot, le egészen 24%-ra ott már egész csendes de azt állandóan állítgatni kell ha játszani szeretnél.
-
ViZion
félisten
Azért, mert a híd kb. 5-800 Ft, ha lenne minden dobozban, akkor a népek azon hisztiznének, h adnák ócóbban, az a sz@r meg vegye aki CF-et csinál...
Bármilyen 2×PCIe deszka nem jó, chipset függő, h van-e CF vagy SLI, esetleg mindkettő. Másik a PCIe sávszéll kérdés, pl. enyémbe is lehetne CF, de csak 16+4 talán, vagy 8+8... -
-
Goliat0720
csendes tag
-
KMT
addikt
Nem hittem volna, de ez tényleg segített, köszi! Már szinte jó lesz bütykölés nélkül, de a ventiszabályzásba muszáj lesz beleszólni, ez a 39% már elég hangos.
Amúgy ezek a kártyák kikapcsolnak, ha kikapcsol a monitor? Eddig nem vettem észre, de ekkor még 5-6 W-tal kisebb a gép fogyasztása.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
psg5
veterán
Az mit jelent, hogy " GB-s változatot ne vegyek?
-
psg5
veterán
Még annyi kérdésem lenne,tőled,de ha más is tudja megköszönném, hogy melyik 7770-est érdemes vennem a konfigomhoz?
Egy Asus PCI-E AMD HD7770 (1024MB DDR5, 128bit, 1000/4500MHz, DVI, HDMI, DP, Dual Slot Ventilátor) megfelel-e vagy más típust, márkát kellene nézni?
konfig:
Alaplap: GIGABYTE GA-880GM-UD2H
Cpu: AMD X2 AM3 Phenom II 545 BOX
HDD: Western Digital WD5000AAKS 500GB 3,5" Desktop 7200rpm
ODD: LG SATA DVD író
Ram: Apacher 2x2gb 1333-as
Táp: Corsair CMPSU-400CXEU
Vga: Gigabyte PCI-E ATI (GV-R485ZL-512H) HD4850
Monitor: Samsung 22" 2243NW 16:10 Wide
Gigabyte GZ-X2 Fekete, ATX ház -
mexel
veterán
Remélem nem fordszám alapján szabályoz hanem csak hőfok alapján ad egy feszt. Persze logikus amit mondasz és nagyon esélyes is hogy úgy van. Kár volt elkapkodnom az eladást, előbb ki kellet volna próbálnom, csak felemelték a kártya árát és lecsaptak rá sajnos. Most nem tudom tesztelni. Csak egy 8600gt van itthon ami nem szabályoz semmit csak vonyít mint az állat. (illetve vonyítana ha nem 5V-ról menne máris
)
Ki akar ilyesmit letesztelni? Küldök neki egy virtuális sört
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest