- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Próbáld ki.. Ha elég is neki a szélzajt igen meg fogja növelni szvsz.Legalábbis ahhoz képest mintha nem volna ott a hangkari.De mondom, puding próbája az evés
Engedd rá a furmarkot, 5 perc és meglátod hangosabb-e mint kellene neki, tíz perc alatt meg úgy is leszabályoz, ha sok neki a hőfok.
-
mexel
veterán
Én újból rendeltem egy Giga-t. Az elsőt eladtam, azt hittem hangos, de kiderült a hang kompenzálja hogy nem süvít indításkor. Egy potival kicsit leszabályozom, és jó lesz. Viszont OC-s, és van hozzá 3 év gari, nem kettő. Terhelés alatt sem melegedett, és olcsó is, az egyik legolcsóbb.
Ha igaz hogy rossz, vagy könnyen romlik, majd gariban cserélik. Nekem volt már sok gigám, nem voltak roszabbak a többinél. Szidják itt az asust is, arról nem tudok nyilatkozni, de ahhoz is van 3 év gari. A sapphire-t ajánlják a legtöbben, valószínűleg jó is. De miért is nem lenne? Nekem éppen Sapphire volt ami elromlott, igaz 4850-es.
Sebességben nem hiszem hogy lesz különbség, tuningban már valószínű, de ez szerencse kérdése is. Szerintem ha valaki nem olyan macerás mint én (hang, felpörgés, garancia, stb) annak majdnem mindegyik jó választás lehet. Nekem is tetszik a Sapphire hőcsöves verziója, bár nem érzem a hőcső fontosságát. ( ha jobban belegondolok a hőcsöves kb egy hőcsöves hűtő árával több mint az olcsóbb Sapphire, asusnál dettó. A giga nem szórakozott hőcsővel, nekem a kártya majdnem full terhelésen 30-35%-os ventiállásnál nem ment 50 fok fölé. Ennél jóvval többet el kell bírnia) -
bozont
veterán
Már sok helyen van Pick pack point szállítási lehetőség, sokkal olcsóbban.
-
Janou
őstag
-
Janou
őstag
-
bozont
veterán
Vagy ezt venném, vagy pedig az OC változatot 2Ft-tal drágábban ha nem szeretsz tuningolni, vga biost frissítgetni.
mod.: Meg jó hatással lenne egy 4 magos Phenom 2 arra a konfigra, főleg ha meghúzod 4GHz körülre. Mondjuk ezt a 2 magosat is nyugodtan húzhatod, ha még nem tetted.
-
psg5
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest