- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz
skayline #15331 üzenetére
értem, nekem felajánlották az iponosok hogy küldjem el az egész gépet ingyen elviszi a futár, de csak a videokártya szól hozzájuk...
Ki fogom próbálni másik gépbe a kártyát, illetve az én gépemet másik videokártyával, csak sajnos eddig nem volt időm rá.
De szerintem a videokártya sz*r.
Lapomon van integrált videokártya, azzal ment gond nélkül a gép.
Lacccca87 ; próbáltam egy öreg dell crt-vel is, de maradt a hiba.
-
djdaniel
senior tag
válasz
skayline #15329 üzenetére
nem vagyok a tuning híve, soha nem volt húzva a kártya.
netre használom meg filmezésre, meg néha fsx-re ahhoz meg bőven elég a teljesítménye full hd-én.miután meg vettem 1hónapra rá jelentkezett a hiba
elküldtem iponnak letesztelték nem találtak hibát... oszt vissza jött, azóta is így használom -
MrBrook
aktív tag
válasz
skayline #15250 üzenetére
War Thunder-t ismered?
googlezz rá szerintem, ha szereted a repülős szimulátorokat és a második világháborút, mármint szerintem klassz game, eléggé összetett és folyamatosan fejlődsz(pilot skills, gunner skills ,ground units skills--> ezekre mind pontokat kell raknod, hogy jobban irányítsd, jobban lőjön a gunnered, gyorsabban tölts(alapból kb 27mp míg újra tölt, de historical mód-ban már le kell szállnod, hogy újra töltsék a fegyverzetedet.), lőszerek, tuning gépekre, erősített burkolat stb
sok magyar is játszik, és van co-op is(mission creator, multiplayer[ARCADE,HISTORICAL,REAL<--itt csak belsőnézet van), jelenleg még csak béta, de már nagyon ott van. nyert egy díjat is nemrég, best simulation category-ában.
szal szerintem jó flash game.
-
Steelmanus
addikt
válasz
skayline #15241 üzenetére
Igen igy van, de pl az MPC-HC is ha megy es ugy inditod el a GPU-Z.akkor csontra kifagy.
Elobb kell elinditani a GPU-Z-t es csak utanna barmit pl FF+YT akkor mar mukodik vagyis nem fagy le.
Ez gondolom az uj Bonaire mag miatt van, nem keszitettek meg fel teljesen a GPU-Z-t a monitorozasara, szoval a progi ehhez a karihoz meg bugos. -
djdaniel
senior tag
válasz
skayline #13990 üzenetére
végignéztem már, és nem jött le róla semmi, pci-e slotba is rendesen illeszkedik.
Találtam egy topicott, [link] látom nem csak én jártam így.
Igaz nálam nem csak firefox alatt volt hiba, volt h bejelentkezésnél lett black screen, és desktopon, pedig nem futott a firefox. -
MrBrook
aktív tag
válasz
skayline #13987 üzenetére
nah látod, így már más, nem derült ki a fogalmazásodból ,hogy mi is történt igazából, nekem úgy jött le, hogy rendeltél valamit és szar volt, utána megint és az is.
Hát igen, az bosszantó lehet, hogy kapsz valamit, szar, visszaküldöd, elvileg megcsinálják, megkapod és megint fos...jah. -
MrBrook
aktív tag
-
MrBrook
aktív tag
válasz
skayline #13977 üzenetére
remélem Te is valami hulladék árut választottál alapból és azért sír a szád..
nem kell fikázni emiatt az ország egyik legjobb számteches boltját. fiatalok alapították és nagyon befutottak. pl a sapphire-ral nagyon jó szerződésük van. én sem oltom az aqua-t vagy akármelyik másikat, mert olyan fapados oldaluk van már vagy 10éve... -
>Deego..
senior tag
-
profisher.
tag
válasz
skayline #13236 üzenetére
Mióta egy microsoftos fixit programot lefuttattam, azóta ez a probléma elvileg megszűnt, mivel lefutott a 3dmark, és bf3aztam. fagyást inkább húzva tapasztaltam, de mostantól kezdve alapórajelen fogok operálni, nem akarok én húzogatni. Remélem, hogy nem hibás kártyám van, ha meg igen, akkor így jártam, aztán garizzák.
-
profisher.
tag
válasz
skayline #13232 üzenetére
Az AMD illesztrőprogram probléma megoldódott. BF3 rendesen megy, most játszottam vele, ki is "hajcsa" a VGA-mat a proci, mondjuk nem 100-on, hanem 99%, de a Furmark is, ezt nem értem.
Holnap meg jön egy újratelepítés és meglátjuk, hogy lesz e gond a CRY3-mmal, meg hogy nem 2500 pontot kapok e 3DMarkban.
szerk.:azért lekopogtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest