- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Arkennys #10421 üzenetére
Igazság szerint már előre lehetett tudni hogy drágulni fog mert a samsung már karácsony előtt leállította egy gyárát, de fene gondolta hogy ennyivel drágább lesz és még nincs vége. Az járt jól aki olcsón megvette és most majd dupla áron eltudja adni, befektetésnek se hülyeség
-
djculture
félisten
válasz
Arkennys #10419 üzenetére
A gyárak visszafogták a termelést mert már bekerülési áron adták a ramot, de közben 1-2 gyártó tönkrement vagy kilépett a memória gyártásból így hiány alakult ki. Betyár árak vannak már most is.Most 20k egy 2*4gigás 1600mhz-es modul /fél éve 11k volt/ de nemsokára ha így halad 25k lesz vagy még több.
-
djculture
félisten
válasz
Arkennys #10036 üzenetére
Már rég úgy kellene ennek működnie bárki bármennyit böngészhessen a neten akinek van mobilnet előfizetése, a nagy fájlok letöltése meg nagy adatforgalommal járó dolgok kerüljenek plusz pénzbe.
Ne legyen korlát más mert így verseny képtelen technika. Erre az a kifogás hogy de hát nem bírná a hálózat... Így meg rengeteg ember minimálisan használja ezt a technológiát, főleg itthon rendesen visszaesett a mobilnet előfizetések száma is.
Pár év és ha nem lépnek brutálisan kell majd emelni az árakat, vagy kedvezményeket tenni rá mert ennyi ember nem fog bevételt termelni. Telenornál is a klikk miatt emelkedett papíron a mobilnet használat, most meg behozták a hipernetet a Korlátlan böngészés és e-mail opcióval. Tehát ott már kezdik felismerni ezt a többiek még alszanak. -
madkiller
őstag
válasz
Arkennys #8903 üzenetére
Egyetértek nem FHD-ba elég még jó darabig a 7770 ezért gyűjtök én is erre
Sőt 1280x1024be a 2007es 8800gt-m amit a dx10 enged mindent csútkára tolva játszok ezzel a játékkal.
FC3-ba a post processinget kell kikapcsolnom és árnyék medium többi max.
Szóval biztos elég lenne nekem még jó darabig ez a kártya 1280x1024-be vagy ha visszarakom a másik monitorom akkor 1440x900ba sokáig, persze lehet, hogy közbe jön egy-egy cím ami annyira nem fogja szeretni, de azt meg túl kell élni -
alejandri
tag
válasz
Arkennys #8770 üzenetére
Most volt megint időm játszani egy kicsit. Levettem a gép oldalát, kiporszívóztam a kevéske port, és így újból megnéztem milyen hőfokon megy a kártya OC alatt. Most max 75C -ig emelkedett. Vagyis nem a karival volt gond , hanem tényleg szükségem lesz 1-2 db rendszer ventire
-
bozont
veterán
válasz
Arkennys #8367 üzenetére
Igen, ahogy mondani szokták, sokkal tisztább és szárazabb érzés eredeti játékkal nyomulni, főleg ha multizni is lehet vele.
Meg abba sem halok bele, ha nem tudok megjelenés napján (előtt
) játszani egy játékkal. Van már annyi az akciókból, csak időm több lenen rá.
Mondjuk még annyit a tiltott témához, hogy nem hiszem hogy azért adják ki félkészen a játékot hogy a letöltőket szívassák. Mintha azokhoz nem lehetne feltenni a javítást.
-
Zsocó
aktív tag
válasz
Arkennys #8312 üzenetére
Ezt a PC jövője miatt írtam! Az AMD APU-k ra értem. A CPU és az IGP közötti kommunikáció az integrálás hatására félelmetesen gyors lesz, továbbá a szükséges adatokat sem kell másolgatni különálló memóriaterületek között. Ha az AMD Jaguar magokkal felszerelt és GCN architektúrával kiegészített APU a PS4-ben akkora teljesítményre képes, akkor a későbbi párhuzamosítások révén mire lesz képes az FX és GCN páros?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Arkennys #8194 üzenetére
"Ez tuti nem veszik el, vagy karcosodik meg"
És ami a legjobb, hogy a játék indításához nem kell betenni az eredeti lemezt. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy volt olyan játékom, amit megvettem, de egy idő után kénytelen voltam warezbe letölteni, mert nem volt hajlandó a lemezzel menni.Amúgy, ha újrarakja az ember a rendszert, és a steam egy külön meghajtón volt (amúgy is érdemes a játékokat nem a c:\-re telepíteni), akkor a steam tökéletes állapotban megmarad. Még újrarakni sem kell, az új rendszeren egyszer elindítod, akkor 1-2 perc alatt helyrerakja magát, és megvannak a játékok.
-
-
andrasko
senior tag
válasz
Arkennys #7591 üzenetére
Azért, hogy nyugtasd meg magad...
Nyomj egy-két játékot az új vga-val... miközben méred a vga-d/cpu-d kihasználtságát.
- Addig amíg egyik sem 100%-ot, addig nincs limit.
- Ahol az egyik eléri a 100%-os terhelést, akkor az olyan limites lesz.
Ha több helyen CPU limittel találkozol, akkor kezdhetsz gyűjteni új procira, platformra. -
andrasko
senior tag
válasz
Arkennys #7585 üzenetére
(#7585) Arkennys
(#7588) ArkennysHa megteheted, akkor a 7850!
Az alábbiak szerint várj a gyorsulást:
- Ahol eddig CPU limit-ed volt a játékoknál, ott nem lesz gyorsabb semmivel.
- Ahol eddig VGA limited volt, ott viszont igen! -
ST05
őstag
válasz
Arkennys #7513 üzenetére
á utool se éri, még ott van az h 5770 is megveri, a 6670-et ezt veri meg a 7770 még jócskán!
de kölcsönadom az AMD bibliám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest