- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
Na ezt még nem próbáltam . Lehet hogy a 70 ~ c még üzemi hőmérsékletnek számít , de tartósan biztos hogy nem használ a kártyának . Igazából BF 4 multinál jelentkezik ez a probléma kb 30 perc után elkezd akadni , tehát komoly terheléskor . Az a baj hogy nem teljesítmény arányosan emelkedik a venti fordulat , KEVÉS az a 10% körüli fordulat komoly játék alatt , ezt nem is tudom hogy gondolták a gyártók , ok hogy ilyenkor nincsen gyakorlatilag hangja , de ilyen áron mit sem ér .
-
MrBrook
aktív tag
jah értem, hát akkor Te is mostanában akarsz majd socketet cserélni, én 1150-est fogok biztosan mondjuk, mert 775-ről 1155 v. 1150 már mindegy szerintem. mondjuk én csak új dolgokban gondolkozok konfig cserénél, de lehet érdemes lehet szétnéznem. bár gondolom mivel 1150 annyira kicsi az árrés, hogy akkor már jobb újat beszerezni, nekem ez a tervem. csak arról kell még meggyőznöm magam, hogy i5-től játékokban az i7 megéri e a plusz költséget. de szerintem nem. ahogy nekem kirajzolódott az az ,hogy 4szálon se mennek még fullon kihasználva a játékok, és egy magas órajelű i5 még bőven jó lesz. csak még idő mindíg:S
de addig is itt van a kis cuki quadom.
-
Janou
őstag
Szívesen, örülök hogy segítettem.
Nekem amúgy ez a kártya kikapcsolódás, venti leállás hol megy hol nem. Lehet -sőt biztos- hogy ez is driver probléma. Kell találni egy olyan drivert amiben működik az órajel szabályzás és a ZC is. Amúgy szerintem ez a ZC függhet a szoba és maga a kártya hőmérsékletétől is. Szerintetek? -
HookR
addikt
"CCC-t már leszedtem, hogy ne akadjon össze valamivel. Úgy rémlik, az nem hatott. Az amúgy is terhelés esetére vonatkozik tudtommal."
Igen, a CCC kezelőfelületén csak a terhelésre vonatkozó órajelek állíthatók. Épp ezért kell az új profil által létrehozott file-t kézzel szerkeszteni - abban lehet az idle órajeleket is -, majd CCC-ben kiválasztani és az OverDrive-ot engedélyezni. Mivel nem a BIOS lett átírva, így a boot során még nem veszi figyelembe, csak Windowsban, miután betöltődött a CCC.
Az én kártyámon 015.021.000.002-es BIOS van, ez alapértelmezés szerint visszaveszi az órajeleket 300/150MHz-re. Nem lennék meglepve, ha a te 024-es verziódnál pont a sok negatív visszajelzés miatt fixálták volna a memória órajelét a max értéken. Mióta 300/200MHz-re állítottam az idle órajeleket, még nem tapasztaltam fagyást (lekopogom), de ezúttal nem hamarkodom el a verdiktet, majd egy hét elteltével visszajelzek, bevált-e... -
KMT
addikt
Teljesen zagyva a dolog. Alaphelyzetben (windows idle) gpu tweak-ben a 2D módban beállított gpu órejlre, de a 3D módban beállított memória órajelre reagál a kártya (gpu-z szenzorai hagyatkozva).
(#5567) Sanyi19
CCC-t már leszedtem, hogy ne akadjon össze valamivel. Úgy rémlik, az nem hatott. Az amúgy is terhelés esetére vonatkozik tudtommal. No meg tudja ezt az asus progi is.A linkedhez: Most akkor CCC-t kellene bütykölni?
-
Sanyi19
őstag
Ezeknek a bios-át még nem lehet szerkeszteni.
Esetleg a Catalystba a Teljesítmény részbe Teljesítmény vezérlő beállításokat ha lehúzod lehet kevesebb lesz a fogyasztás. Ez nem biztos, hogy igaz, próbáld ki.
Kicsivel visszább volt róla szó, hogy lehet módosítani az üres órajeleket. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest