- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jilian #19533 üzenetére
Dirt 2-t nem néztem, amióta megvan a GTX, szal azt nem tudom, de pl a Call of Prypjatot tudom, de ez játékfüggő, de nem lehet a beállításokat nem megtalálni/elrontani
De lehet lehúzom Steamen és megírom, bár olyan gyorsan nem jön és csak holnapra tudnám a választ ott hol lehet beállítani a dx-et, ha lehet egyáltalán, de az is lehet, h ,ha dx 11-es vga-d van, alapból úgy indul, holnapra kiderül
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #15325 üzenetére
Persze én is úgy gondoltam, h csakis SLI-ben
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Massacre14 #12480 üzenetére
Corsair VX 450
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz
yodamastah #8828 üzenetére
Nézd meg, hogy kb 75 fokhoz mennyire kell belőni a ventijét és lődd be úgy, amúgy mihez képest hangos, nem hallottál még szerintem X2-t, nálam 90 fokig megy fel a kártya játék közben ami teljesen normális és kb 50-55%-ig a venti, de így is baromi hangos, 100%-ra rakva meg, mint egy repülő
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Integra #8748 üzenetére
Powercolor, His így hírtelen ezek jutottak eszembe akik szintén 2 évet adnak. De sztem elég a 2 év is mivel ennél úgy sem használsz tovább egy VGA-t, kivéve egy dupla gpu-s példányt, de az meg ritka az ember gépében mivel (általában) méregdrága. Az már más tészta, ha esetleg el is akarod adni mondjuk 2 év után, akkor még jól jöhet a gari
Amúgy meg sztem azért a kevesebb gari, mert így olcsóbb a cucc, lásd pont Sapphire, amit mondhatunk "népmárkának" is nem utolsósorban remek ár/teljesítménye miatt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8382 üzenetére
Hol? linket légyszives
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest