- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
-
zsole84
senior tag
-
Giot
addikt
válasz Wukiwo #18345 üzenetére
5850, általában simán hozzák az 5870 órajeleit, illetve többet is. Ez ezért lényeges:[link]
Kisebb fogyasztás, kevesebb hőtermelés, használható DX11, egyértelmű a választás. Míg a 4870X2-nél kérdéses lehet hogy minden játék kihasználja e a 2 magot.(#18344) tomcat33: Hm próbáld meg egy komolyabb táppal. Nem a Watt számít a minőség. A Vapor-X PCB-jének tápfelépítése a referenciához képest kevésbé hatékony. Mást sajna nem tudok mondani SRY.
-
-volkovy-
tag
válasz Wukiwo #19078 üzenetére
leszedem, aztán mérek.
nem néztem hőfokot. hangja zéró, crysis fullhd high mellett picit feljebb tekeri magát, de az kb egy 12 centis 5v-ra kötött zajszintje.. kurvajó hűtő van rajta. gondolom ha elég meleg lenne, akkor többet forogna.
[ Szerkesztve ]
Lelkem odvában megdöglött a bagoly.
-
Kange
csendes tag
válasz Wukiwo #19094 üzenetére
Erre én kapásból a BIOS módosítást mondanám (én is megváltoztattam picit ezt a részét).
Persze ha jól emlékszem akkor külső progival is meg lehet oldani (Pl. Afterburner)"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." - Albert Einstein.
-
-
F e Z o
veterán
válasz Wukiwo #19478 üzenetére
1,3 fölé sztem egyik progival sem tudsz menni, ott már csak a Vmoddolás segíthet. Bár sztem így 1035-ön 1,3V mellett is kajál szépen a kártya. Mivel hűtöd? Gondolom nem gyári hűtővel.
(#19483) kisza25 : Van az a játék, ahol jól jön az a 10-20% tuning is.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Wukiwo #19665 üzenetére
Korábban volt eredményem 1070/1400-ról is + a proci 4465-ön.. de szerintem kicsit degradálódik a kártya, vagy nem tudom mi van vele de 1055/1400 fölött szanaszéjjel fagylaltozza magát. Lehet a driver a ludas... vagy a kinti 20+ fok
Szép lenne HT nélküli 4magossal 5500+ pontot csinálni
mod: most látom az eredményeket, nagyon szépek 1055-ös GPU-val meg is lesz az 5500 pötty
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kisza25
félisten
válasz Wukiwo #19921 üzenetére
ez olyan dolog, hogy nekem HD5850 775Mhz a max amin stabil alapfeszel, van akinek meg 900Mhz, lutri, a kártya alap teljesítményével kell, számolni, szerintem ezeknél a kártyáknál az is elég mindenre
azoli09: mivel a kártya megvan most már nincs más dolgod, ha tuningolni akarsz mint kipróbálni mit bír, ha nem muszáj én nem emelnék feszt, de ez a te döntésed[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz Wukiwo #20004 üzenetére
Van Frissített 11.4a is már Ápr.27.ei kiadás! catalyst_11.4a_hotfix_8.84.9rc2_win7_vista_apr27 nálam hibátlanul megy!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Wukiwo #20529 üzenetére
Én se vágom bakker
De 3DMark11 topikba ha benézel, na ott is van fejvakarás gazdagon..
1080-as GPU-val meg kéne hogy verjelek többi GT-ben is kb. hasonló %-ban, Szandika ide vagy oda. Vantage-ban számít, de itt nem. Nem értem egyelőre a dolgot
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Wukiwo #20532 üzenetére
Most egyelőre pihizik a kártya. Feltettem legújabb Afterburnert, szépen átírtam .ini-t, stb. és beállítottam mindent ahogy kell. Aztán látom simán 2D-ben megy fel a hőmérséklet 60 fokra, mondom mi a f*sz lehet, a jó öreg afterburner adott neki 1.65V-t egyből restart. Lepucoltam, felraktam egy másik AB-t. Megnyitottam csak monitorozás céljából, 1 perc alatt a játék menüjében nézem hogy 84 fokos a GPU amikor soha nem szokott 72-74 fok fölé menni és cicereg a kártya... leszedtem az AB-t, azóta semmi probléma, GPU-Z-val monitorozom a hőmérsékletet, minden oké. Lehet CCC-vel nem fér össze, vagy én nem tudom hogy mi lehet de nincs kedvem elküldeni a kártyát..
-
Sandrew
őstag
válasz Wukiwo #20693 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok messze Ráadásul ez még húzva is van.
-
Sandrew
őstag
válasz Wukiwo #20700 üzenetére
19034 Lett az én Gpu Score-m.
Amit fentebb linkeltem az meg 20424. 1390 pont a különbség. A Húzott 5850 mondhatni beéri az alap órajeles 5870-et. Benchmarkokban.
hsz-vadász az.
sephi:
Miért is? A fogyasztás marhára nem izgat. A melegedés annál jobban.1280*1024-meg az alap beállítás és ott szokták általában futtatni
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz Wukiwo #20734 üzenetére
Hozza az elvártat. Bár a B tesztet futtattad, az A-t is megnézhetnéd.
kisza25: az 512-es 5670-es BS-es volt, azt vissza vittem, helyette hoztam az 1 gigásat, ami most is a másik gépemben van. Valóban volt nálam vagy 2 napig egy 640 SP-s 5670, de azt eladtam a GTS450-el együtt, és abból vettem a 6850-est.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
kisza25
félisten
válasz Wukiwo #20743 üzenetére
igen ua a beállítás igaz egész nap ment a gép meg a tálcára lerakott GTA4-et előtte zártam be...,na lefutott megint 4,3Ghz 880/1200 35,9 nekem kínaiul van fent a teszt, mert nem volt angol nyelv ez a dx11 változat
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest