- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
sanyesz79 #22432 üzenetére
kicsi az esélye, de nálam ez történt: ugyanez a hiba volt, a régi hd4870-emet el is küldtem gariztatni, de mivel 3 hó az átfutása, vettem egy 5830-ast. azzal is ezt produkálta. haveromhoz elvittem, aki számítógép guru, finoman fogalmazva is olyanokat produkált nála, hogy nem hitte el. minden alkatrészt egyesével teszteltünk, még azt se tudtuk eldönteni, hogy melyik alkatrész a hibás. a végén már azzal poénkodtunk kínunkban, hogy a számítógépház lehet a szar (pcbontóba vettem ezeröté'
). A vége az lett, hogy elvittem szervizbe és beszarsz, hogy mi volt a hiba: a számítógépház. Ugyanis a bekapcsológomb kábele szétment (ennyit mondtak, nem is értettem hogy ez hogy lehetett ilyen hatással a gépre, de azóta frankón működik). Lehet, hogy a 4870-esem se ment szét
Mondjuk az én sztorim annyiban más, hogy reset-nél se adott képet, a végén már bios-ig se jutott el a gép.
-
lizakattila
senior tag
válasz
sanyesz79 #22032 üzenetére
Ha ott nézelődsz, akkor inkább EZT a tápot nézd. Olcsóbb és mérföldekkel jobb. Nálam ennek az 500-as változata van, és simán viszi az adatlapomon lévő konfigot (de ez is elég lenne nekem is).
-
djculture
félisten
válasz
sanyesz79 #22029 üzenetére
Az a baj vele hogy a ráirt értékek kamuk,stol is csinált egy tesztet erröl,kb a ráirt értékek felénél megmurdelt a táp.Túlterhelés,vagy egyéb védelem nincs benne.
Ezek a mai kártyák meg 2*75w ot simán igényelnek 12v ot és inditáskor ehez hozzájön mindennek az iduló áram igénye.Ezek után gondolhatod...
meg is van:[link]
Ezt megnézed meglátod legjobb ha veszel addig másikat mig van géped.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- GTA V
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest