- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyesz79
csendes tag
-
sanyesz79
csendes tag
Akkor jó
de a táptól kezdve minden úgy felmelegszik, hogy a külső kis ventilátoromat rá is irányítottam a gépre
-
sanyesz79
csendes tag
Jó napot kedves tudorok!
Van egy HD5830-asom. Az lenne a kérdésem, hogy játék közben a kari felmegy 70 fokra, ha nem többre, ez normális? Alapból ha csak Windows-olok, akkor csak 40 fok körül van. Bad Company 2-t nyomtam amikor pl pár másodpercre úgy felpörgött, hogy azt hittem felszáll a gép
-
-
sanyesz79
csendes tag
Na gyerekek, egy ilyet veszek, mit szóltok hozzá? A hozzájárulásotok nélkül nem veszem meg
http://www.pcx.hu/termek/chicony-hipro-630w-tap-49758
-
sanyesz79
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
Bár minél jobban belemelegszünk, annál inkább nem tudom, melyiket vegyem
)
-
sanyesz79
csendes tag
Hát ez igazán remek, ha ezt előbb tudom....
Erről mi a véleményetek?
http://www.pcx.hu/termek/chicony-hipro-580w-tapegyseg-73434...meg a másik, hogy hogy tudnám elpasszolni a HKC-t:-) gondolom senki nem venné meg...
-
sanyesz79
csendes tag
Értem.
Mi a baj a HKC-vel? -
sanyesz79
csendes tag
Nem akarom elhinni, hogy az 550 nem elég....
Egyébként ebben az árkategóriában 28 körül mi az ami jobb lehet az 5830-nál? -
sanyesz79
csendes tag
Srácok! Valaki tudna segíteni?
Sajnos vagy nem sajnos, vettem egy 5830 game edition karit nemrég 28-ért. Nem vagyok nagy guru és nem olvastam teszteket, túl jókat nem írtak erről a kariról, de az én igényeimet tulajdonképpen kiszolgálja..., de nem is ez a bajom, hanem bekapcsoláskor van amikor nem ad képet a monitor, és nem tudok mást tenni csak resetelni, és utána már működik rendesen, látom a boot képet stb. Mi lehet a baj? minden más jó a gépben, jól is raktam be, ennyire azért értek hozzá, új rendszer is van w7 enterprise 64bit, 550 Watt HKC táp...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest