- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunken
tag
válasz
Remus389 #31717 üzenetére
Biztosan de én nem foglalkozom vele mert szimulátor és csak billentyűzetem van egy normális valamire való kormány is ott indul, hogy 60 ezer, egy játék miatt nem fogok ennyit költeni.
Inkább nyáron kiveszek egy nap szabit (péntek vagy hétfő) foglalok valahol az országban egy jó szállást, motorra ülök és bejárom a szállás környékét. -
-
Bunken
tag
válasz
Remus389 #31705 üzenetére
Azt tudom és meg is találtam az újfajta kezelő felületen.
De meddig húzhatom biztonságosan.
Szétnéztem még a Sapphire honlapján és ha jól láttam, olvastam, ez a kártya mindenben megegyezik az enyémmel az órajeleket, azt a plusz 1 GB memóriát és a műanyag burkolaton lévő mintát leszámítva. Ha ezeket az órajeleket beállítom az enyémre remélem nem lesz gond. -
Bunken
tag
Üdv mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!
van egy ilyen videókártyám és szeretném tuningolni, kihozni belőle amit lehet biztonságos kereteken belül. Nem úgy túlhajtani, hogy pár óra vagy pár nap múlva elfüstöljön.Esetleg van valakinek ebben tapasztalata, csinált már ilyet valaki?
Esetleg hajlandó segíteni is nekem?A hozzá társuló hardverek listáját az adatlapomon megtalálja bárki.
-
Bunken
tag
Nem az érdekel arra már neveztem.
Hanem az, hogy amikor belépek kiírja, hogy: You have 5 Free Promotion Credits. Azt tudom, hogy még 5 ilyen credit-em van. Rámegyek a bal oldalon lévő menüpontok közül a Free Promotions menüpontra és ez az oldal jön be [link]
Itt lejjebb van egy olyan, hogy Available Now! azon belül meg egy Battlefield: Bad Company™ 2, én azt ingyen letölthetem Crdit-ért cserébe?
Vagy hogyan működik?
-
Bunken
tag
Üdv az uraknak!
Előre is elnézést kérek ha nem jó helyre írnám az írnivalómat de nem találtam kifejezetten ilyen topic-ot.
Amit szeretnék: van egy Sapphire Radeon HD 5850-es videókarim amit beregisztráltam a Sapphire honlapján és megkaptam érte a Gold minősítést vagy rangot már nem tudom.
Amit igazából szeretnék, hogy a Sapphire-nak van egy úgynevezett Free Promotions oldala, de viszont én angolból elég "gyökér" vagyok (és egyéb más idegen nyelvekből is), valaki aki már igénybe vette ezt a részt le tudná nekem írni, hogy ez hogyan működik és miket lehet ingyen megszerezni? Ha lehet elég szájbarágósan mert tényleg nagyon nem vágom az idegen nyelveket. (Azért a nagyon alap szintet megütöm
.)
Próbálkoztam fordító programokkal de olyan eszméletlen, érthetetlen maszlagok jöttek ki, hogy csak na.
Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm.
És bocsi még egyszer ha rossz helyre írtam.
-
Bunken
tag
válasz
Cybertrone #18618 üzenetére
Hát nem sok kedvem volt megbontani a gépet de megtettem de sajnos magán a karin is csak a PN meg a RoHS van feltüntetve.
De azért köszi.
-
Bunken
tag
Hello.
Remélem tud nekem segíteni valaki.
Szeretném beregelni a videókarimat a Sapphire oldalán amihez kell a Seril száma de nem tudom hogy a dobozról melyik számot kell a Serial Number-hez beírni.
Ezek vannak a dobozon:
-PN
-SKU
-RoHS Made in China
-EAN-13
-UPC-AA válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Padavan firmware
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest