- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
Cybertrone #23607 üzenetére
És a proci limit az mit jelente pontosan ennél a felbontásnál? Esetleg szaggatna olyan helyen, ahol pl.full hd-ban nem? És valamivel lehetne csökkenteni a limitet ezen a felbontáson? Pl.több AA-al hogy minél inkább a kártya dolgozzon?
-
krystman
őstag
Szerintetek mennyire szól bele 1680x1050-nél a proci? Olvastam több fórumon is, hogy állítólag ezeknek a kártyáknak jobb ha minél magasabban van a felbontás, mint pl.a full HD is. Esetleg jobb lenne, ha inkább full hd-ba használnám mint, 1680-ba? Ennyit tud max a monitorom. Amúgy egy Phenom X4 840 3.2Ghz-es van az 5850 alatt. Ez mennyire tudja megtolni? Nagyjából elég hozzá?
-
krystman
őstag
Mivel érdemes letesztelni a kártyát? Olyasmire gondolok mint a 3DMARK vagy már ezt nem nagyon használják? Ti mit használtok erre?
-
krystman
őstag
Hogy lehet nektek ennyire magas hőmérséklet? Nekem Sepphire 5850 van, referencia hűtésű, de nekem pihenő állapotban max 35-37fok. Játék alatt meg max 60tól többet nem mértem. Ha meg 28%-ra teszem a ventit kézzel, min 33fok és 55fok közt mozog. 70fokot még az életben nem értem el, még ebbe a melegben sem! Egyébként nem kell az AIDA ahoz, hogy venti fordulatot lehessen látni, elég egy win-es Widget. Én azon nézem mindig, a hőmérsékletet és a fordulatot is.
-
krystman
őstag
Nektek melyik driver a legjobb a 5850-hez? Nekem elég sokáig a 11.6-os volt fent, most az új win alá már az 11.8-at tettem fel. Viszont a Deus Ex annak ellenére, hogy meg van az fps, fura rangatózásokat csinál. És be van kapcsolva a V-sync is.
-
krystman
őstag
Feltettem a 11.8-as drivert a 5850-em alá. És nem tudom, hogy csak nekem-e, de a Battlefield alatt, egyszerűen se játékból, se driverből nem működik a V-sync. Ugyan úgy törik a kép ha be-vagy ki van kapcsolva. Most ez driver hiba, mert elég idegesítő így! Teljesen új rendszerre lett téve, nem volt előtte semmi régi driver. Idáig a régi rendszerrel a 11.6-os volt fent.
-
-
krystman
őstag
válasz
philoxenia #22417 üzenetére
Warez??? A játék már megjelent, meg nem tudom mi volt ebben warez amit írtam!
-
krystman
őstag
Hát nem tudom, hogy szerintetek ennyire proci limites lennék, hogy egy 5850-el és Phenom II-el 550 BE X2-es procival ami 3.6Ghz-en megy, a Duke Nukem Forever úgy szaggat, hogy néha azt hiszem befagy? Rendesen rángat az egész játék, olyan mintha valami 10ezres kártyával játszanám. Most ez a játék hibája szerintetek, vagy valami szar van a windows-ba? A legújabb driver van rajta. Igaz azóta nem tettem új rendszert a 4870-es kártyám óta, ez kb.3hónapja volt. Úgy tettem bele a 5850-et. A játékot Ultra beállítások mellett játszom, de azért ennek nincs ilyen grafikája, hogy ennyire meg kellene fognia szerintem! Ja és 1680x1050-be viszem, mert ekkora a monitor max felbontása.
-
krystman
őstag
válasz
kisza25 #22084 üzenetére
Köszi! Jó összehoztad!
Ez a 1680x1050 ez kevés lenne? Mondjuk érdekes, mert régebben is volt olyan, hogy ha AA rátettem a játékra, akkor jobban ment, mint ha ki lett volna kapcsolva. Még nekem is meglepő volt. Ez már tényleg nem semmi, hogy egy 3.6Ghz-es Phenom II kevés egy 5850-hez.
-
krystman
őstag
válasz
csongi #22081 üzenetére
Hát sajnos nem tudom feloldani a +2 magot, de nem lenne rossz tényleg!
Egyébként nem tudom, amit betettél Ultra lapot, ide meg az enyém közt mi lehet a különbség? Közben megrendeltem egy Phenom X4 840-es procit, 3.2Ghz-en megy. Hát ez a max amit tudok tenni, hogy jobban mennyen a kártya. Néztem pár tesztet ezzel a 840-el, és állítólag 3.8Ghz-ig bírja a húzást. Hát ha nekem 3.6-on megy, szerintem már az jó lesz!
Mondjuk az L3 hiánya nem tudom majd mennyit fog levenni a teljesítményből, de hát BE meg nagyobb procik nem mennek bele a lapba már. Most meg komplett cserét meg nem akarok már! Itt van egy [teszt] a prociról. Itt meg a lapom proci [támogatottsága] érdekes, nincs benne a 840 csak a 820. Remélem menni fog benne a 840es!
-
krystman
őstag
Sziasztok! Én most vettem egy 5850 1GB-os kártyát. És a legfrissebb drivert tettem fel hozzá, és van egy gondom, hogy minden játékban amikor esetleg vannak emberek, ellenségek, akkor elég drasztikusan visszaesik az fps annyira, hogy eléggé szépen riceg, néhol meg be is szaggat. Eddig amit próbáltam a Fable3, Hunter, Duke Nukem is. Minden játékban megfigyelhető egy olyan jelenség is hogy amikor betölti a pályát és indulnék, akkor meg áll egy mp-re, és játék közben is van ilyen, hogy megáll de közben a winyó nem tölt semmit sem, csak egy pillanatra megáll. Olyan mintha a memóriába nem töltötte volna be az egészet. Már ami volt rajna driver amit még a 4870-el is használtam, de az is a legfrissebb volt, a mostani, azt leszedtem minden egyes részét, driver cleanerrel, és teljesen ujjat tettem rá, és továbbra is benne vannak ezek a dolgok amit említettem feljebb. A 4870-nél nem vettem észre ilyen drasztikus fps csökkenést soha. Processzorom egy AMD 550 BE X2 3.6Ghz-en megy, 4GB RAM van mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest