- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
krystman #22415 üzenetére
Nálam csont nélkül hoz valami 100fps felett nincs szaggatás a Duke Nukem-ben, igaz már száműztem a gépről, ronda szegény és elég gyenge lett a játék.
Inkább szoftveres gondod lehet.(#22412) Sandrew: Én is így voltam jó pár éven át folyamatos gépfejlesztés. Aztán tavaly összepakoltam, a mostanit, és jelenleg megelégedettséggel használom.
Igaz most már inkább lakás jár a fejemben, nem a PC.
De hogy kicsit kötekedjek veled. Venni kellene egy korrekt processzort, (Phenom2 vagy i5) és mellé egy jó vidkarit, ugye a minimum 5850/70 (de lehetne 68XX bár az 58XX több a tartalék) vagy 6950/70 nV oldaról GTX 560/70. Mindezt belökni 1920x1080-ra hogy a processzor kevésbé számítson és nyugodtan lehet tolni a játékot, akár magas részletesség mellett is.
Ha meg semmi sem elég építs CF et, vagy vegyél GTX 580-at.
Egyszer kell rászánni a pénzt és egy darabig el leszel vele............. -
kisza25
félisten
válasz
krystman #22422 üzenetére
igazából egy i5 is bőven jó hozzá(csak a HT a különbség) lényeg, hogy a mostani játékoknak már kell a 3-4mag egyX4 840 sokat fog dobni a min fps-en, pláne, ha tuninglod is
bajaki: nem lesz velük gondod, elég jó párosítás ár/érték arányban,
nagyjából pariban is lesznek az erőviszonyok,
lehet a procit bizonyos játékokhoz meg kell majd kicsit rángatni, de alapjában véve jó párosítás -
kisza25
félisten
válasz
krystman #22415 üzenetére
nekem egy i3-mal is proci limitem volt 3,6Ghz-en, 4Ghz már elégvolt a vga kiszolgálására, de a minimum fps-ek mindig nagyon elmaradtak a mostani alapórajeles i7-870-emhez képest és az akadás az bizony a min fps okozza, ha túl alacsony(legalább is a te esetedben)
Sandrew: na te úgy állsz le a gépfejlesztésről, ahogy én szoktam bár már egy hónapja nem vettem semmitigaz már van 3dolog amit akarok fejleszteni/cserélni
egyébként meg a folytonos gépfejlesztésről könnyű leszokni, tapasztalatból beszélek,
nekem már 3x sikerült -
csongi
veterán
válasz
krystman #22090 üzenetére
A két lap között, Chipszet a különbség . A tied SB 700, az ultra meg 710 vagy 750. Ezekbe bele került az ACC. Érdekes egy Phenom 2 ez a 840
. Nem hiszem hogy az L3 ebben az esetben érezhető lesz számodra. Nekem egy Athlon2 X4 620@3250 van bent. Én nem érzem hogy ne hajtaná meg a 5850-et. A vinyó a leglassabb pont. Váltani meg legalább DDR3 1600-ra. Ez alatt nincs értelme, nem érezhető a teljesítmény növekedés. Egy SSD megvadítaná a dolgokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest