- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEMP
aktív tag
Sziasztok,
nem találkoztam még ilyen problémával pedig jócsomó masinát megjavitottam már, kérlek titeket, akinek van ötlete ossza meg velem, mert igencsak bosszant:
Az asus 5850es vgám egyszer csak elkezdett csikozni böngésző alatt, majd belefagyott az éppen nézett oldal egy szinébe és utána fekete. Újrainditás után alaplap vga hibát jelez és a monitorra nem megy kép.
Próbáltam másik vga slotot, memóriacserét, biosresetet ugyanaz, nincs kép, boot nuku.Az érdekesség az egészben, hogy tavaly megcsinálta ugyanezt a drága, elvittem haverhoz kipróbálni az ő gépében és az ő gépe sem adott vele képet, szóval visszaküldtem gariztatni, ahonnan viszont visszajött, hogy hibátlan 2 napi stresszteszt után is.... Ahogy visszakaptam beraktam a gépbe és ment! Igaz valamiért a biosom teljesen össze volt keveredve, de egész eddig a hiba nem jött elő megint. Egészen a mai napig... ????????????
a gépem pontos adatai a profilomban.
-
HEMP
aktív tag
Sziasztok, a véleményetekre lennék kíváncsi, hátha vkinek lenne vmi ötlete a karimmal kapcsolatban:
A kártya egy ASUS EAH5850DirectCU, AMD Phenom4x procival egy ASUS M4A89TD Pro lapon, ami egyszer csak megszűnt képet adni.
Bebootolt normálisan egyik reggel és 10percre rá nem adott többet képet, azaz a képernyő működik, de teljesen szürke.
Megnéztem az alaplapi visszajelző ledet és az folyamatosan világit a vganál, tehát vga hiba gondoltam. Megpróbáltam másik pciex16 slotban, másik tápcsatikkal, mindig ugyanaz: a ventrije pörög, kép nincs, sőt ha jól hallom a többi eszköz sem igazán indul el, mintha visszafogná az egész boot folyamatot.Elvittem egy szervizbe ahol berakattam egy gépbe tesztre, ott is ugyanezt produkálta.
Meggyőződve (?) hogy a vga a hibás visszaküldtem Ramirisba, hogy hibás. Ott a szervizvezető berakta egy gépbe és simán adott képet. ????Nem tudom mi a fene lehet a baj, ha lenne ötletetek előre is köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óra topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest