- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sandrew #22439 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam. Szűz XP (op. rendszer + drivrek + furmark) alatt is produkálta a hibát. Az az érdekes, hogyha kézzel átállítom CCC-ben a venti fordulatszámát 100%-ra, akkor nem csinálta a hibát. Szóval szerintem valami melegedési probléma lesz. Megy vissza gariba, mert az nem állapot, hogy 100%-on üvöltő venti mellett működik csak rendesen. Egyébként meg hónapokig ment normálisan... Tuningolva sem volt soha, úgyhogy nem értem mitől csinálja ezt
-
Sziasztok!
Tavaly novemberben vásároltam egy VTX3D 5850-est és mostanában érdekes dolgokat produkál. Játék alatt egyszer csak el kezd villódzni a kép, majd feketeség, majd a klasszikus szürke csíkos kép.
Húzni nem húzom a kártyát, 11.5-ös Catalyst van fent.
Ma már olyan is volt, hogy netezés közben kicsit szétesett a kép (bal alsó sarokban villogás).Mi lehet a gond? Kezd besz*rni a VGA, vagy szoftveres gond lehet?
Furmarkot futtattam és ott semmi gond nem volt, hőmérsékletek is rendben voltak.
Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
Wukiwo #21396 üzenetére
ÉS leszedjem a 11,2-t, vagy csak simán rátelepítsem? Ha le kell szedni, akkor van valami extra eltávolító program, vagy csak simán uninstall?
Egyébként most simán ment több, mint fél órát a Shift.
Lehet, hogy az volt a baj, hogy ALT+TAB-bal kimentem játék közben a desktop-ra?
De eddig is csináltam ilyet és nem volt probléma belőle.
-
Sziasztok!
Kb. fél éve vettem egy VTX3D 5850 vga-t. Idáig semmi gond nem volt vele, azonban az elmúlt napokban kétszer is előadta az úgynevezett "szürkehalált". Egyszer az Assassin's Creed Brotherhood-nál, másodszor a NFS Shift-nél.
Semmilyen drivermódosítás nem történt mostanában, húzva nincs a kártya. Megnéztem a hőfokot furmark alatt, 70-72 fokra ment fel BURN-IN teszt alatt.
11.2-es Catalyst van fent.
Kezd betojni a VGA, vagy csak valami softwares gond lehet?
Előre is köszönöm a segítséget
Tudom, hogy volt ez itt már téma, de elég sok a hozzászólás a topikban és a szürkére rákeresve nem találtam egyértelmű infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest