- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Huhuu, én ezt a kártyát vissza se adom!
1680x1050-en játszom. Felküldtem Very High-ra, beraktam egy 4x élsimítást, és nekiestem. Meglepően jól teljesített, amíg nincs fight, addig teljesen játszható, átlag 26-28 fps-sel megy. Nem egetrengető, de játszható. Más kérdés, hogy ha lelövöm az élsimítást, és visszarakok minden gamer-re, akkor se jobb egy fikarcnyival sem. Ergo nem a kártya számlájára íradnó. Kész, ez a vga marad
HSM:
Persze hogy nem
A következő 2,4 lesz mert elfáradt a vas, már jópár éves, az a teteje. Más kérdés, hogy az se lesz elég semmire, ez a proci még 3,3ghz-n se hajtaná ki ezt a szörnyet
Viszont kíváncsi vagyok, hogy legalább lesz-e változás.
-
hoffman_
nagyúr
Hát, a Black Ops egy optimalizációs romhalmaz, még ezzel a kártyával is lag van multiplayerben. Bár ez természetesen a Treyarch és az én kicsi, öreg cpu-m hibája. Elég friss a rendszer, csak CoD 6-7 van fent, úgyhogy sok tapasztalat nincs. A 3dmark06 8909 pontot dobott, ami elég ratyi, itt is ordít a limit. Most megy fel épp a Crysis, utána jön a Warhead és a HP 2010. Ezek után már lesz némi kép, és ha visszajön a 4850, akkor onnantól már majdnem finis a cikk.
Külsőre meg hát, mennyire? Nagyon
Batár egy jószág, a VaporX meg még engem is megdöbbentett. 65%-on már van hangja, de nem rosszabb, mint a 4850-em ugyanezen a fordulaton, ellenben 40 fok fölé nem ment a gpu. Agyam eldobtam, mikor láttam.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TeeBee73 #18159 üzenetére
Na, akkor az pont elég lesz, hogy maxon fusson majd
Csak előbb vissza kell rakjam az 5870 helyére
Egyébként most pattintottam be, és frankón megy
2D legalábbis, most végeztem a profilokkal. Lassan betolok neki valami játékot. Egy Shappire VaporX példányról van szó, és ijesztőek a hőfokok... 4850 idle, start után 60 fok, ez pedig 30, azt hittem h bugos a Catalyst
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zoo123 #18148 üzenetére
Hát jó, de azért engedelmeddel én az 5870-et rakom majd bele
Egyébként én is pont így terveztem. Mindenesetre köszi a tippet
Amúgy a Win 7 jóféle, tényleg nagyon jó driver szempontból, 4850-et is kezelte, már a telepítés végső fázisa is natív felbontáson ment.
Jani18:
Igen.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Holnap kapok kölcsön egy 5870-et, mondhatjuk, hogy tesztelésre
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami teendőm a driverrel kapcsolatban. Most egy 4850 van bent(ez is jön majd vissza), 10.12-es Cata mellett. Kell uninstalláljam, vagy bármi egyéb teendő?
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen visszafogott környezetben mennyit hoz majd a 4850-hez képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest