- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Blaze71 #5924 üzenetére
Szerintem nem akartak átverni, csak hát ajánlottak ugyanabban az ár kategóriában, ami ez volt. Nézegettem volna teszteket de csak az egyikről találtam, úgy meg nehéz összehasonlítani
Amúgy most egy Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz
procim van, 4Gb 1066Mhz -es ddr2 rammal és egy Geforce 9800 GTX 512Mb (Gainward) videókártyával. Az a baj hogy gagyi alaplap van (ASRocK 4CoreDual-VSTA) és nem támogat 4Gb ramot, na meg a ddr2 is csak 667-en megy max. Ha meg alaplapot veszek akkor procit is, és azt mondták ebben a kategóriában most AMD a jobb. A Phenom 2 -vel
szerintetek kb hány % gyorsulást érhetek el ehhez a konfighoz képest ? -
Fiery
veterán
válasz
Blaze71 #5907 üzenetére
Nyilvan nem az a baj, hogy emlited, hanem az a baj, ahogy emlited. Ha en irnam az alairasomba azt, hogy "Nem hasznalok ocska MA770-DS3 alaplapot", nyilvan Neked is szurna a szemedet az alairasom
Es hogy adjak tippet uj alairasra:
"DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem nem"
Gondolom nem fogod az alairasodat modositani, de ha tovabb akarod vinni a temat, akkor folytatas az EVEREST topicban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest