- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
czpitti #9641 üzenetére
Mennyivel drágább a 965, mint a 945, vagy 925? Mert 1-2 ezret megérhet, hogy BE, de ha mondjuk 10 ezerrel kerül többe, akkor inkább az olcsóbbat venném. Felesleges pénzkidobás lenne, mert a benne lévő magok ugyan azok, csak a szorzó más, illetve a BE-nél nincs szorzózár. De ha tuningolod, akkor az összasnek ugyan ott van a vége, tehát olyan 3,7-3,9 GHz körül megy mindegyik. Persze vannak kivételek, amik simán mennek 4 GHz fölött is, de ezeket hagyjuk.
-
Blaze71
őstag
válasz
czpitti #9636 üzenetére
Akkor mondanám, hogy vadássz valahol 13 ezer környékén egy FX5000-et, mert ha minden igaz, akkor SB710 a déli híd. Ebben aktiválható a 4 mag és az L3, csak kérdéses, hogy mennyire húzható. Én most 2,5 GHz-nél járok vele, ennyivel stabil. Egy MSI 5750 van mellette és nem mondom, hogy elég neki, de azért kiszolgálja rendesen. Ha viszont sikerül még DENEB magos 620-hoz jutnod, szintén aktiválható benne az L3 és azok mennek bőven 3,5 GHz fölött. Kicsit több szerencsével a két proci ára közt szerezhetsz Athlon-II 425, vagy 435 procit, amikben megint aktiválható a 4. mag és az L3. Ha viszont nincs kedved bűvészkedni, akkor egy 925, vagy 945 bőven elég. Egy pici EC emelés és máris mennek 3,5 GHz fölött. Annyihoz meg a gyári hűtés is elég. Saját tapasztalat, hogy pl az 5750 mellett már 3,2 GHz fölött nem sokat, 3,5 Ghz fölött meg semmit nem jelent a magasabb frekvencia.
-
Blaze71
őstag
válasz
czpitti #9633 üzenetére
Egyrészt jól jöhet egy Athlon-II 620, de vehetsz Phenom-II 550, 710, 9xx. Milyen az alaplap? Meg úgy összességében nem ártana kitölteni az adatlapodat, így nem kell mindig kérdezgetni. Milyen kártyát akarsz hajtani vele? Mert lehet, hogy elég egy Athlon-II 240 is.
darál0w! Na, megen gyorsabb voltam...
-
Blaze71
őstag
válasz
Gorneck #9630 üzenetére
Mivel most egy FX5000-et kergetek 4 maggal és L3-mal, valamint a Giga 770-UD3 rev 2.0 eleve félremér 10-15°-ot, elégedett lehetek azzal, ha CPU hőfoknak Idle 40°-ot, játékok alatt meg 52°-ot ír gyári hűtéssel.
Pero! A 720-as nem mondhatni, hanem valóban DENEB. Ha UnLock, ha nem.
-
-
Blaze71
őstag
Én is a Giga lapra szavazok, valamint figyelmedbe ajánlom a kisebb 9xx Phenom procikat is, mert ha nem akarod szénné húzni, akkor alapfeszes tuningban közel ott lesznek, mint a nagyok. Ugyan az a mag, csak alacsonyabb szorzó, ergo valószínüleg hasonló órajelet bírnak. K8 X2 esetén sokszor volt így.
-
Blaze71
őstag
válasz
Lézerparaszt #5928 üzenetére
Ha elárulod, hogy mire, akkor nem kíváncsiskodok tovább. Majd csak a teszteredményeket kérjük.
-
Blaze71
őstag
válasz
Lézerparaszt #5925 üzenetére
Azt, hogy hány %-ot gyorsul bármi, szerintem senki nem tudja megmondani. Esetleg azt igen, hogy mennyi idő alatt hajt végre egy-egy feladatot, amit kipróbálsz Te is a mostani konfigoddal és összehasonlítod a két eredményt. Annyiban viszont biztos lehetsz, hogy a proci jó választás volt, az alaplap meg majd kiderül. Most elég nehéz kijelenteni egy gyártóról, hogy mennyire jó. Én minden esetre inkább AMD Chippes alaplapot vettem volna egy AMD procihoz, de nVidia kártyához meg nForce Chippest. Te ez utóbbit tetted, valószínüleg nem fogsz csalódni.
-
Blaze71
őstag
válasz
Lézerparaszt #5922 üzenetére
Egyértelműen a Phenom-II. Viszont aki át akart verni, megérdemel egy finom vesénrúgást.
Oliverda! A két linkből ítélve a PCX-nél.
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Tapasztalat alapján kérem, hogy írjon az, akinek 620-as procija van. Kíváncsi vagyok rá, hogy létezik-e olyan, amiben aktív, vagy aktíválható az L3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest