- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
HERR Z #25451 üzenetére
Erre azért nem vennék mérget. Elvileg igen, gyakorlatilag el kell adniuk a hardvereket 2 év múlva is. Nem hiszem hogy 3 év múlva is ez lenne a termékpaletta. A 360 is DX9-es AMD VGA-val volt szerlve. Gyakorlatilag egy-két játékhoz ami full port volt, minimumként is 11-es kellett. Jó sok ilyen példát tudok.
-
Redneck
nagyúr
válasz
HERR Z #25448 üzenetére
Csak az a bajom ezzel a cserésdivel hogy nem akartam már AM3+ platformra építeni és költeni. Most veszek FX-et meg jobb kártyát, 1.5-2 év múlva meg jöhet majd a 16 mag meg a 4GB-os VGA... Ismerem ezt a metódust már... Ezzel van tele a tököm. Lehet veszek mégis PS4-et ez a gép meg jó dolgozni meg CS:GO/BF3 multira.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HERR Z #25442 üzenetére
Így van, szintén egy Phenom 965 BE procim van, amit 3,8 Ghz használok..nem érezném, hogy cpu limites lenne de én egy r9 270x-et hajtok vele ,bf4 vga 95-99% cpu 70-80 % ..Nyílván egy Fx proci jobb lenne ,de majd eljön annak is az ideje és lecserélem
most egyenlőre megteszi
-
Redneck
nagyúr
válasz
HERR Z #25440 üzenetére
Az SSD-t ő nem kérte, majd vesz hozzá később azt mondta.
+16k-ért hogyan?? FX ellenfele az i5, és az bárhol láttam jócskán odavágott neki. Az i3 csak érdekességként jött szóba, nálam sem perspektíva
Ha váltanék az egész gép menne de van még erre a gépre is garanciám és egyelőre a keret miatt is más a prioritás. -
Redneck
nagyúr
válasz
HERR Z #25430 üzenetére
Nálam ennél többet ezzel a hűtéssel nem megy. Antituningos példány továbbra is
Nem lehet nálam az LLC-t teljesen lelőni, lehet segítene egy BIOS frissítés?
Úgy emlékszem a 770-es deszkán is 1,375-1,4V kellett az akkori 3700 Mhz-hez de ott manuálisan 200 volt a buszfrekvencia.
CPU:3825 Mhz 1.408 és 1.44 között.
CPU NB:2416 Mhz 1.275V (1.25 tesztelésre vár)
RAM: HyperX 1600 CL9 1.65V (9-9-9-27-36 1T)
Érdekes hogy 2617 Mhz-es NB-nél jobbnak érzem a kevesebbet. Mintha simábban futnának a játékok :S Mindegy, csak most vettem lejjebb, nem tudtam még letesztelni mennyi fesszel éri be.A lapom feszültségmenedzsmentje jelenleg ennyit enged. Ha lejjebb veszem a CPU feszültségét 1,392-1,424-ig, egy idő után előfordultak BSOD-ok. Az alaplapom ilyen, Auton amit 200-nak ír 201,3 Mhz a buszsebesség, ha 200-ra állítom manuálisan, a feszültségek nem változnak. RAMoknak manuálisan van 1,65V beállítva de Aida64 szerint 1.632V bár erre írták RAM-os topikban hogy nem számít.
BSODjaim amiket a rossz beállításokkal láttam:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
BAD_POOL_HEADER
Volt még egy System_valami.Ha BIOSt kell frissítenem minden megmarad a gépben? Rendszert nem szeretnék újratelepíteni, a tuningos BSOD-októl eltekintve betonstabil a rendszer. A másik hogy még soha sem csináltam! Nehéz dolog? Nem lehet egy darab műanyagot csinálni vele a deszkából?
Szerk:
Egyébként jó most így teljesen, esetleg NB feszültségén próbálok még faragni.
BF3 multi 1680x1050 - medium settings minimum 70 vagy 55 fps, pályától függően
CS:GO 1680x1050 high/ very-high 150-300 fps között -
kona005
senior tag
válasz
HERR Z #25388 üzenetére
Igen, én is gondoltam már rá, de ha már új alaplapot is vennék akkor inkább átpártolnék Intelre
Köszi a segítséget, megnézem van-e valahol X4 960TSingle Player játékokban nekem sem volt kevés a proci, majd amúgy egy kis idő múlva éreznéd azt hogy a 7870 még elég lenne, de már nem tudja meghajtani a kis Phenom.
-
Redneck
nagyúr
válasz
HERR Z #25375 üzenetére
Lehet valami sípoló alkatrész az alaplapon is. Kondik is nyekeregnek nagy terhelésen. Az tényleg nem túl jó, de a táp se kellemesebb.
Más:
Ha frissítem a Biost az alaplapomon akkor lehet hogy megszűnik a +fesz jelenség? Ha beállítok mondjuk 1,4V-ot akkor ne adjon neki +0,05V-tal többet. Nálam így van, mindenképp adja a plusz feszt. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? -
lee56
őstag
válasz
HERR Z #25220 üzenetére
Na igen, ott a RAM lesz inkább a kevés.. Nekem 3.5GHz alapfrekin is gyorsabbnak érződik a BF4 multiban a 3-nál, még úgy is hogy eléggé bugos még, de úgy tűnik tényleg faragtak kicsit a motor hatékonyságán DICE-ék. És mi lesz még itt decemberben? mantle
. De szerintem én is futok a boltba egy i7-ért, mert 320x240-ben nem eléggé csillió az FPS szám. Ez kibírhatatlan.
-
seederking
őstag
válasz
HERR Z #25209 üzenetére
Most elgondolkodtattál.Viszont attól félek,hogy a ráncfelvarrás után vastag árcédulát kap az "új" széria.
Erről mit gondolsz?Annyira nem sürgős csak már pl BF4-ben meg-meg érzem a 955 határait.+ a 955 ára is eléggé húz lefelé.(mondjuk ennél lejjebb már csak nem fog)
Azért viszont le a kalappal,hogy így is ultrán 4xmsaa mellett viszi a game-t.Majd elfelejtettem : Ha ilyen "alulfeszelve, turbo off-al, esetlegesen vrm bordát ventivel megtámogatva"
komprumisszumokkal lehetne csak a lapba rakni akkor a felejtős kategória felé terelődött a gondolatom. -
seederking
őstag
válasz
HERR Z #25207 üzenetére
Tuningolni nem akarom,ha pedig kevés lenne a majdani vga-hoz ami nincs tervben jó ideig akkor jöhet a lapcsere is.
Viszont ebből nem vágom,hogy takarja-e az egész a 83xx-as proci szériát.
"AM3+ FX FD8300WMW8KHK"970 extreme 3 cpu support 4.sorban ír a 83xx-ról.viszont itt 95W TDP-s van jelölve.Ellenben én úgy tudom,hogy a 8320,8350 125W TDP-s.
-
krsztn01
csendes tag
válasz
HERR Z #25123 üzenetére
akkor viszont azt nem értem, hogy tuningnál 3900MHz-en 1,46-1,47 nél miért száll el a rendszer(túlmelegedés nincs mert 60°ig se megy fel mikor kékhalálozik[jahh 2éve így izzad bőven 60° alatt :S ]).
értem én, hogy minden példány más meg minden de azért na
aláfeszelek aztán 3200on meg se fog megnyikkanni vagy mi lesz itt? na de mindegy alulfeszelem aztán meglátjuk mi lesz! köszi a választ!!!
-
törölt tag
válasz
HERR Z #25017 üzenetére
Nekem szintén olyan 75 körül van a látótávolság-tárgyak-forgalom, a többi a legmagasabb beállításon. Olyan 35-56FPS körül szokott lenni a fraps szerint, de nem is ezekre az értékekre gondolok. Hanem van úgy hogy 50fps mellett is meg-megakad, de alig észrevehetően. Csak aki figyeli az veszi észre. Olyankor van szerintem amikor kevés a CPU. Lehet megoldás lenne egy hatmagos? Egyelőre nem cserélek konfigot, ezért próbálok valami megoldást találni erre. Persze ha így marad akkor is jó. Amíg 5970 volt a gépben nagyon erősen előjött ez a jelenség, most már kevésbé.
-
GeronimoTama
tag
-
lee56
őstag
válasz
HERR Z #24414 üzenetére
Vagy áttérsz FX-re te is, és akkor nincs ilyen gond.
Amúgy ha nem sürgős, akkor várnék a helyedben pár hónapot, amíg ki nem derül hogy lesz-e végülis Steamrolleres FX folytatás AM3+ba, és ha igen, akkor jöhet a generál upgrád.
Magonként nézve az már amúgyis erősebb lesz mint a Phenom2, mondjuk a Piledriverrel is egész jól felzárkóztak a kezdeti Bullok után, és várhatóan a SR-ben húzósabb változások lesznek, amik még egy-két lapáttal rátesznek a preformance/wattra. -
lee56
őstag
válasz
HERR Z #24401 üzenetére
És nem véletlenül nem reklámozzák, van ugyan magfeloldás a legújabb alaplapokban is, de már nem műxik olyan jól mint a régebbi 7-8 szériásoknál.. Nem egy olyan hszt olvastam hogy működött mind a négy mag neki phenom 2 X2 felodása után, aztán vett új lapot és már csak 3 maggal stabil, meg hasonlók, szóval nézz utána a dolgoknak ha procit még nem újítanál csak lapot, erre figyelj oda.
-
MC Pite
veterán
válasz
HERR Z #24347 üzenetére
BE proci, szorzóval...
Viszont jó hogy tegnap estétől ma reggelig primeoltam, kiderült hogy az átlagos terhelés mellett megfelelő tápszellőzésem stress teszt alatt fabatkát sem ér
. Normál load mellett pont nem szívja le a proci melegét hanem a ház felső részéből huszonfokos levegőt szív... Mígnem fél óra prime után olyan rohadt forró nem lesz a táp, hogy 2-3 másodpercig bírom rajta tartani az ujjam, azaz szerencsétlennek még a prociról jövő levegő is jól jönne akár, a felső részt 50-60 fokosra befűtötte.
Mennyivel egyszerűbb volt vízzel... Nézek vmi 5,25ös bővítőt amibe vinyó rakható (legalább felkötözik a szivacságyból) és kintről szívja a levegőt, és az egész felső szekciót teljesen elszeparálom, igény esetén még plusz huzattal rásegítek. -
MC Pite
veterán
válasz
HERR Z #24344 üzenetére
És ott a pont, alapórajelen 4 maggal is megy a CnQ. Alapon. Tizenvalahány éve ez az első alkalom hogy ilyen történik, korábban már a nulladik bekapcsolásnál tenyerelem a del billentyűre és kezdtem a szériától elvárható szórzóval/feszültséggel
.
Reggelig megy az orthos, mert 4mag+alapórajel 15perc után hibát dobott, de 1,4 gondolom elég lesz neki, sztem vízzel anno 3,6on is 1,4 vagy 1,425volt a fesz... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HERR Z #24208 üzenetére
Terhelve 1,48-1,503 között ugrál a fesz. Valamekkora dropp van, pedig korrigálva van, de így belefér. Ez fölé alaphelyzetben nem mennék, ha nem muszáj.
4GHz megvolt VID-en, tehát 1,45V-n, de ha ez fölé akarok menni, akkor kell Neki a fesz. De akkor, előfordulhat, hogy csak egy kis NB fesz kell, és nem is kell a proci feszét emelni? Hm.. Test it! Köszi a tippet.
Hűtéssel nincs gond, bár most nincs is olyan meleg.
NB voltage, vagy CPU NB voltage VID control? -
-
-
Lui76
őstag
válasz
HERR Z #23534 üzenetére
Egy kis iránymutató kéne...
Váltottam másik procira,(csak mert kiváncsi vagyok)
C2 B45-ről C3 B60-ra.
1866-os 1,5V-os ramok.(lap min 1,6-ot ad)
Egész hétvégén csiki-csukiztam a szorzót , meg mindent.
A 4Ghz-et 1.5V-al viszi stabilan(1,48-at mutat biosban)
A ram 1,6-ot kap alapban , ezen elmegy egész 1870Mhz -ig ott vége vagy a lap vagy akármi miatt.Az NB C3-oknál meddig húzható ?
itt mintha 2400-nál sem kellene fesz neki?
A HT maradjon 2Ghz ?
(mintha a régi procinál nem lett volna magasabb opció , vagy tévedek)Vmi ideális közép utat keresek.
Ha 1333-ról szinkronba húzom az fsb-t a rammal (minél nagyobbra)és úgy érem el az általam elötte kitesztelt stabil proci Hz és fesz szintet, az gyorsabb gépet eredményez?
Az B45 ugye fix szorzós volt így ott nem volt összehasonlítási alapom. -
lee56
őstag
válasz
HERR Z #23363 üzenetére
Az se semmi
Az én 970-esem 4GHz-et még 1.45V-al sem tudott stabilan, igaz én csak szorzóval próbálkoztam, lehet ahogy írod jobban menne, de nem akarom túlfeszelni, inkább alul kéne.
Jó kis feloldható kétmagosod van neked Z úr
Tommi000001 nem vagy egyedül anti-tuningos processzorok vásárlásában nehogy azt hidd. -
Desmond74
tag
válasz
HERR Z #23273 üzenetére
Asszem valaki eltévedt, ez nem a Vga topik.
De már kezdem érteni, miért vették fel a szövegértelmezést az érettségi tárgyak közé, tehát mégegszer: [link]
A lényeg:
Működéséhez négytűs csatlakozóra van szükség, a modern alaplapokon és processzorhűtőkön rendszerint ilyen aljzatot találunk. Ráköthetőek a hagyományos, háromtűs ventilátorok is (illetve használhatjuk a PWM-es ventilátorokat háromtűs aljzattal), de ilyenkor elvész a szabályozás lehetősége. Több PWM-es ventilátor közös aljzatról szabályozása speciális elektronikát igényel.
Részemről befejeztem, csámcsogjatok rajta, lehetőleg minél extrémebb példákat felhozva.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
HERR Z #22919 üzenetére
Pontosan így van ahogy HERR Z írja.
Nem régi 20.000Ft alatti lapokba kell belegyömöszölni az új procikat. Az új lapok közül csak az Asrock gyenge sorozatainál jelentkezett droppolás, mert alulméretezték rajta a tápellátást, és annak a hűtését.
25K körül már vannak jó lapok amik simán viszik bármelyik FX-et: Giga 990XA-UD3, Asus M5A97 pl.Lavidaloka
Az első Bullok tényleg melegedtek, de nem jobban mint egy 4giga körülre húzott Phenom. Azt mondjuk nem mondanám, hogy utálja a tuningot, 3,1GHz->4,2GHz jobb mint amit az x4 955-öm ment. A 8120-am 1,25V-ra alulfeszelve ment 4gigán, és még sok embernek megy 1,25-1,3V között. Szóval azért mert te egy antituningos darabot fogtál ki, nem kellene leherótozni mindegyiket.Ezzel együtt én is azt mondom, aki váltani szándékozik, az mostmár inkább 8320-at nézzen, az most az amire érdemes. A Piledriver magos procik clock to clock 10%-al erősebbek, kevesebbet fogyasztanak, és sokkal!!!! kevésbé melegszenek mint a Bulldozerek (értsd ugyanazon az órajelen 6-8 fok). A kevesebb fogyasztás miatt pedig általában a droppolás is eltűnt a gyengébb lapoknál is.
A 8320 már simán i5 szinten mozog játékokban, munkában meg van ahol 3770K szintjén.
Nekem 4,5-en megy 24/7-re, itt még nem is melegszik, és gyönyörűen futnak a kevés magot használó játékok is (AC3, skyrim). -
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HERR Z #22615 üzenetére
Na megvolt a próba, 800Mhz-en lefuttattam a 3D Mark vantege-t , itt nem volt semmi lefutott szépen , majd elindítottam a gamet és le is fagyott! Kipróbáltam a másik 2 slot-ba ott is is ezt csinálta, van mikor bírja egész sokáig de van olyan is amikor belépek a játékba játszom 5 percet és lefagy . Volt itthol egy Kingmax 2GB-os 800Mhz-es Ram ,azzal is kipróbáltam ,és a fentieket produkálta ezzel is...
Viszont ha 800Mhz-en vannak a ram-ok ,akkor pl egy restart után, rohad lassan jön be a kép ,tehát ha resetelem a gépet utána még a monitor is kikapcsol és várnom kell kb 3 percet,hogy valami legyen,ventik pörögnek...utánna ok minden ,de a fagyás marad! Viszont ha beállítom 1066Mhz-re akkor nem kell várnom egy restart után ,egyből bekapcsol a monitor is, és be is jön a bios stb...ezeket produkálja a 965-ös Cpu-val !Ha visszateszem az x3-as 2.6-os procit ,ott semmi gond ,800Mhz vagy 1066Mhz tök mindegy , nem fagy és nem is kell várnom egy reset után sem 3perceket hogy legyen valami, itt állíthatom 800Mhz-re akkor is bejön secc-perc alatt a bios!
Majd veszek egy új lapot +DDR3-as Ram-ot és ha azzal is ezt produkálja ,akkor megy vissza Gariba a cpu..
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
HERR Z #22593 üzenetére
na megjöttem
valóban jól mondtad ,beállítottam a procifeszt :1.3250V-ra Ram feszt ..: 2.176V -on ketyeg és lám nincs fagyás játék közben , próbáltam assassin creed 3 , maffia 2 , Dead Island, eddig semmi fagyás nem volt
viszont a Ram rohadt meleg ,majdhogynem forró ...lehet ezt így használni tartósabb ideig?
Viszont a többi hőmérséklet rendben volt , CPU 45-50 fok közt volt magok 50-51 fokosak voltak max
Videókártya 65 foknál nem ment feljebb
alaplap 37 fok..
viszont akkor a Geil Ram 1066mhz 2V-nál (gyári beállítás ) nem hajlandó együtt müködni a 965-ös CPU-val...
hm..ez miért van ? viszont az megnyugtató ,hogy a CPU-val akkor ezek szerint semmi gond...Tomko78..: Igen ,valószínű hogy nekem is az csinálja a galibát..
lacam ..:
természetesen tervbe van egy új alaplap,de nem megy egyszerre minden
kapott Tápot ,Videókártyát , monitort ,processzortmost pihi ..persze mos tmár tudom ,hogy rossz helyen indultam el a fejlesztéssel alaplappal kellett volna kezdeni + ram ,de hát ki gondolta volna hogy ezt fogja csinálni!
-
BalaNce87
addikt
válasz
HERR Z #22405 üzenetére
Ez így igaz. Teljesen változó. Nekem 1.325 az alapfeszültség, de még tunungolva se kapott soha ennyit.
3600-on 1.216
3800-on 1.28 - 1.29
4000-en soha nem járattam még hosszabb ideig, de már így is 60 fok körül van Prime alatt. Sajnos ezek a procik nagyon melegednek és hát a hűtőn a ventis is 1800-at forog legalább. -
seederking
őstag
válasz
HERR Z #22405 üzenetére
Akkor ha "maradna" ez a fesz akár a 4.0ghz-ig akkor az azt jelentené,hogy egy elég jó példányt fogtam ki?
Játékokban meddig engedhető a max hőmérséklet,pölö ha 60fok az már gázos hosszú távon?
Igazából úgy tervezem,hogy ha megáll így stabilan 3.8-on akkor megyek 4.ghz-ig.Ha az is stabil akkor pedig megpróbálom csökkenteni a feszt amíg lehet. -
lee56
őstag
válasz
HERR Z #21687 üzenetére
Az Athlonok mindíg is ár/érték bajnokok voltak
Én inkább arról beszéltem ha boltból vennék, a Phenomok árai egyre mennek fel, mivel nem gyártják már, és az Athlonok se lesznek olcsóbbak, szóval előbbutóbb az FX fog győzni ár/értékben is.
A kiegyensúlyozatlan teljesítmény nekem is okoz fejtörést (mivel nem csak és kizárólag BF3 érdekel), de azt hiszem elég nagy frekvencián (álá tuning) már nincs ezzel sem probléma. A régebbi játékok, amik meg 1-2 magot hajtanak, azok között ritkaságszámba megy itt a phenomomnál is hogy 50% fölött terheljenek egy core-t, azt hiszem amire te használtad ezek lehettek a kivételek, ahol az erős egyszálas teljesítmény számított igazán, ezért vagy az FX-ekről ilyen kissé negatív véleménnyel szerintem.
-
Yeffy
veterán
válasz
HERR Z #21678 üzenetére
remek. mindegyik eddigi BIOS UEFI-vel ezt csinálja. akkor ennyi? b_szhatom?
akkor csere lesz FX-re, ha lesz keretem/be tudom számíttatni. melyikre érdemes? 4ezresre, vagy 6ezresre? melyik van nagyjából pariban vele?de ez benne a poén, hogy valamennyire működik a CnQ, mert a szorzót leveszi, csak épp a feszkót nem.
ilyet se tapasztaltam még. vagy mindkettőt, vagy egyiket sem...
gigalol... -.-" -
endruboy1
senior tag
válasz
HERR Z #21643 üzenetére
Köszi, EKL lesz szerintem is. Nem akarom én igazán 4 GHz-ig húzni, egyenlőre e mellé a VGA mellé bőven jó alap órajelen is, majd csak ha netán váltanék VGA-t akkor tuningolnék egy picit. Semmiképp nem szabadulnék ettől a procitól mert pont azért mert c2-es, elég olcsón jutottam hozzá nem rég és nem igazán érzem szükségét c3-asra váltani.
EKL-re lehet pakolni 2 ventit? Nekem úgy rémlett hogy csak 1 megy rá legalábbis valami tesztben ezt olvastam. De ha mégis akkor először is meglesem mit tud a picike 1-el aztán majd eldől kell-e neki plusz lég.
Amúgy a feszt nem nagyon piszkálnám mert a lapom olyankor letiltja a C&Q-t és az nem túl előnyös. -
OverKiller
tag
válasz
HERR Z #21298 üzenetére
Szeretem, amikor valaki felületesen olvas csak. Oda írtam, hogy miért nem mindig. Mert az Én 2 magosomnál már nem mérvadó a VGA, hiába veszek egy 300.000Ft-os 2 GPU-s videókártyát, akkor se lesz jobb tőle. Tehát ha már valami egy valamire nem teljesül, akkor nem lehet kijelenteni, hogy MINDIG, hanem ÁLTALÁBAN, vagy TÖBBNYIRE. Nem mindegy, hogy milyen szót használsz.
-
Colos1
őstag
válasz
HERR Z #21258 üzenetére
Amikor én belepakoltam +2x2 GB -ot, azért tette 1,6 V -ra....b@ssza meg, én visszavettem 1,5 -re.
Mondjuk pár napja hibamentes a gép, ami jobban idegesít, mintha rossz lenne
És ez a hiba a RAM bővítés után hetekkel jött elő, nem tudom lehet-e köze hozzá.
A MemTest sem dobott hibát. És játék közben sem fagy le, legalább is eddig csak a Windowsba történő bejelentkezéskor döglött meg. -
d33plin3
csendes tag
válasz
HERR Z #20762 üzenetére
Na itt vagyok.
Próbálgattam így is úgy is, de 218-215mhz-es értékkel nem jutok túl a boot screen-en, ha a HT nincs maximum 3-as szorzón, bár ennél kisebbet nem próbáltam.
A memória 5.33-as szorzón volt a 9-9-9-24-es időzítéssel.
Az NB-t nem piszkáltam.Most vissza állítottam mindent, mert furcsán belassult a win az imént.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest