- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Krisinto #25359 üzenetére
x3 425 alapból gondolom, annak elég kicsi a szorzója 13,5.. Alaplaptól függ ott minden mennyire lehet a referencia clockot emelni, meg a ramot vissza kell e osztani. Mert mondjuk egy gyengébb ram ami 1333/1600-on megy és elkezded húzni visszaosztás nélkül elkezd hibázni garantáltan..
-
Krisinto
őstag
válasz
Krisinto #10166 üzenetére
[erre valaki?]
Legújabb biost szedtem le a giga honlapjáról -
atti_2010
nagyúr
válasz
Krisinto #10034 üzenetére
Mert elég fura kérdéseket teszel fel (ami nem lenne baj), de rossz tanácsot is adhatsz.
elfelejtette.Persze de aki ért hozzá nem tesz fel olyan kérdéseket hogy hogyan lehet megmérni a proci hőfokát, vagy hogy hogyan lehet eltávolítani egy hardvert a gépből, a másik oldalon pedig tanácsot ad valakinek hogy milyen alaplapot vegyen.Amire te gondolsz az igaz, Pl én értek a hardverhez és tanácsot kérek szoftver oldalon.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Krisinto #10029 üzenetére
Mi is így jártunk haver gépével. 770TA-UD3 lapban az X2 550 proci 2/4 maggal idle/terhelve is ugyanúgy 80 fokot ír a CPU-ra az Everest...
atti_2010: Ez hülyeség. Én is szktam kérdezni olyan témában, amit annyira nem vágok, más témákban meg én osztom az észt, a többiek szerint elég jól...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Krisinto #10029 üzenetére
A legjobb program ha kézzel megnézed, persze óvatosan, ha rajta bírod tartani a hűtőn biztos 70 fok alatt van, de hőmérővel is meg lehet merni, viszont ha a paszta megkeményedett a proci alatt, jó lenne kicserélni.Mondtam hogy olvasgass, ha feloldod a procit nem tudja lemérni a szoftver.Te egy oldalon tanácsokat osztasz, másikon meg minket kérdezel, ez így nem lesz jó.
-
fanti
addikt
válasz
Krisinto #9996 üzenetére
De már postázták, csak még nincsen összerakva a gép és ezért kérdeztem.
Bár az alaplap soppurtjában szerepelnek a Geilek az 1333-as szekcióban, úgyhogy nagyon szeretném ha nem lenne semmi gondom vele!
Gondolom, hogy alapon jól kell kezelnie, tuningolni meg úgysem terveztem. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Krisinto #9730 üzenetére
athlonban ugyan akkora a cache, mint bármelyik másik x4es athlonban...vagy mint bármelyik másik x4es phenomban minusz az L3...
és ezért mondtam, ha a 620asban lehet aktiválni az L3at, akkor a nagyobb szorzo miatt az éri meg jobban. ha nem, akkor az 5000es. és ha fontos a gari, akkor azt is vedd figyelembe
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Krisinto #9728 üzenetére
a 620asokban is lehet aktiválni L3at, ha deneb magos...ki kell deríteni.
ha az 5000est FX-5000essé lehet varázsolni, de a 620ban nem lehet aktiválni, akkor az 5000es a nyerő. ha azonban lehet aktiválni az L3at, akkor a nagyobb szorzo miatt a 620as nyer. legalábbis nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest