- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
Jim Tonic #24970 üzenetére
Azt próbáltam és fölösleges! Nekem 1,35V-os minden ramom, de 1.5-ön is ugyan ez.
HERR Z: Na ezt én is megnézem. Bár nem értem eddig nekem miért ment és csak pár hete nem.
Tomko78: Nekem eddig nem volt gondom vele, én ezért állok értetlenül a dolog előtt. Sőtt két modullal sem jó, csak ha az egyik biztosan a harmadik slotban van, de akkor is hibába ütközik
-
Gerisz
addikt
válasz
Jim Tonic #24959 üzenetére
Ez érdekes lesz, mert nekem meg olyan bajom van, hogy a 8350 valamiért már nem megy a négy modullal a 955 viszont igen. Az igaz, hogy a memteszt hibázik a 955-nél is. Én a lapra gyanakodtam eddig, de akkor lehet nem is az lesz?
Tomko78: Nekem a 955 mellett is két évig ment a négy modul gond nélkül. Inkább a tuningot nehezebb beállítani négy modullal. Én ezt tapasztaltam.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Jim Tonic #19517 üzenetére
Milyen lapod van? Nem igazán szeretik a lapok, ha 4 modul van a lapban, főleg, ha annak magas az órajele is. Azt hiszem a GX890 E3 lapomnál is a leírásban benne volt, hogy a 3.-4. slotban már csak 1333Mhz-et kezel. Nem akarok zagyvaságot mondani, de valami ilyesmi rémlik. Tedd vissza mindet 1333-ra.
Esetleg még az NB feszültséggel próbálkozhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest