- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thronks.90
tag
válasz
DraXoN #78165 üzenetére
Inkább a költségen nem tudunk közös nevezőre jutni, szerencsére a design dolgokat rám hagyja ilyen téren
Épp felújítjuk az "új" házunkat, egyelőre még az sem tiszta hogy milyen bútorok lesznek a hálóban, azért abba kéne hogy illeszkedjen. Szóval ez még egy későbbi project lesz. -
törölt tag
válasz
DraXoN #78153 üzenetére
Nekem az 1600AF MSI B450-A PRO MAX lapban 3,8GHz-n fut allcore oc-val. Egy kis +offszetet adtam neki, így a Vcore=1,368V-on van, éééééssss gyári hűtővel. (CM Hyper 212 EVO ott figyel a szekrényen, ha lesz lelkierőm, akkor beszerelem. A gépem 20kg.
)
10-20% terhelésig simán jó a gyári hűtő. Game turbó és egyéb szarok Disabled állásban.
Nálad a 4 modul miatt megy csak a ram 2933-on. -
válasz
DraXoN #78153 üzenetére
Kössz ! Akkor a 3.7 fix allcore (turbot már kikapcsoltam kezdetkor, nemszeretem, mert kiszámíthatatlan gondokat okozhat) esetleg bejátszhat, ha kell még power a jövőben. A 2011v3 project után rápróbálok a sima B450, majd a B450Pro lappal is. Hűtő - DeepCool dualventi AM4 lefogatóval - 3.5 allcoren, terhelésen, hideg...
-
válasz
DraXoN #78151 üzenetére
Mekkora frekin használod az 1600AF- et ? Csak kíváncsiságból kérdem, ha esetleg combosabb(nálam persze mérsékeltebbre lőtt) tuning, mennyit megy/mehet. Én csak egy szerény 3.5 allcoret seteltem, ami bőven elég egyelőre nekem...de általában ha megtudom hogy max mennyit bír az adott CPU, akkor abból pár %- ot visszaveszek, aztán annyit magam is "engedélyezek" a konfigom részére. Tudom CPU példány és alaplap alapján is szórhat. Jelenleg belépő B450- ben van, de a fiókban figyel a B450Pro tartalék, vadi új lap, magasabb tuningpotenciállal. RAM : 3.6GHz GSkill- ek, elvileg az nem fog limitálni.
-
jokeph
nagyúr
válasz
DraXoN #78138 üzenetére
Mázlim volt a Le Grand Macho-val, kéz alatt vettem és az eladó küldte vele az utólag hozzávett AM4-es lefogató cuccot is.
A BQ2/3 PRO-khoz nincs nekem se, de nem baj, azok mennek az s1366/s2011-es gépekre.
CM Nepton 140 XL AIO-hoz nem is találtam AM4-es KIT-et, viszont mázlim van, mert az Asus CH VI Extreme lapra így is felmegy (3600X van benne, csak amit PB-vel enged, semmi OC), ennél a lapnál megvannak az AM3/AM3+ furatok is a lapon. -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
DraXoN #78116 üzenetére
Köszönöm, holnap megnézem! jelenleg 3 teljes gép és ez a félgép van itthon.
Az egyik egy HP 1155 alapú SFF gép, ez az asszonyé. DDR3-as, ebben teszteltem egyesével a ramokat.
A másik Ryzen gép, pici, kb 40W maximális fogyasztással (DDR4), meg van itthon egy szintén 1155-ös gép, ami DDR3-as.
A Ryzen gépben van egy Chieftec 450AA 101 A táp, elvileg ezt a 90 watt körüli, alaplapi VGA-s fx 6300-at egy 2,5" 500Gb-os hdd társaságában simán vinnie kellene. Ez egy minőségi Delta belsős táp, sima ügynek kellene lennie. Igaz 2006-ban jelent meg.A másik 1155 gépben Egy Arctic Fusion ECO 80 500W táp van.
Ennek a belsejét nem ismerem, és az is tény, hogy jóval újabb, de szerintem a amivel nem megy a félgép, az a Chieftec, egy jóval jobb táp, mint ez a Fusion, hiába öregebb.Holnap letesztelem a 1155-ben a VGa-t, a memóriát, és az am3+ lapot a procival.
Szerintem ha ott sem megy, akkor felesleges 4 pin to 8 pin átalakítót kutatnom, mert akkor valami hallott a félgépből.Ha esetleg valaki pesten le tudná nekem tesztelni a procit legalább, az nagy segítség lenne
-
-
tasiadam
veterán
válasz
DraXoN #78012 üzenetére
A felepitese miatt erdekelne hogy hogyan mukodik. Mert van 2 int mag es 1 float mag 1 modulon belul. Igy jon ki hogy fizikai tobb szalas de amugy meg fizikailag 2+1 mag van benne. De ha ugy nezzuk akkor 1 teljes erteku mag az 1 float es 1 int reszt tartalmaz (zen, intel barmelyik).
Terjunk at itt az SMT/HT-ra. Ott van 1 fizikai mag ami 2 logikait (vCPU) hajt. Ez a szervereknel nem kicsi overhead, hisz pl 8 magbol 16 vCPU kijon.Na es ezert kerdezem az FX hogy csinalja. Ott pl 1 modulban 2 vCPU kap 1-1 integer magot es a modul balanszolja a float magot? Mert ha igy tortenik akkor elmeletben ezeknek nagyon kiralynak kene lenni szerverben.
Van a cegen belul opteron de nemtom melyik fajta, de biztos nem a 8+ magos, hanem 2x8 asszem. Tesztek futnak rajta mert lassuak.
-
-
válasz
DraXoN #77894 üzenetére
Simán, ismerek több olyan embert, nőt/férfit is, személyesen is. Nagyon igényesek, vagy csak annak akarnak látszani...
Nálam struktúrálisan össze van pakolva nagyjából, csak porszívózni kéne, már kb 1-2 hónapja
A fehér szín tényleg jobban látszik gyenge fényviszonyok között, bár nekem fekete jutott, de világítós, jól látom éjjel is. -
fatpingvin
addikt
válasz
DraXoN #77828 üzenetére
a 12VO tápok pont erre vannak kitalálva ha jól tudom. mondjuk nekem annyira nem szimpi hogy ezeknél a SATA tápvonal feszültségeit is az alaplap állítja elő. van ilyen gépem (Lenovo OEM) és mindig kicsit para ez a megoldás. arról nem beszélve hogy összehákolni azt a tápadaptert amivel normál ATX tápról is meg az egy elég hosszú procedúra volt.
-
válasz
DraXoN #77818 üzenetére
Nagyon precízen bekábelezted, managementezted
. Én a Giga táp kábeleit nem mertem tovább hajlítgatni, tök merevek harisnyázottan, kissé gubancos alul, engem nem zavar, működés a lényeg.
3 fehér "gyári" PCI takarót lecseréljem-e feketére
Nincs jelentősége sztem, ha vendég megy hozzád, bele szokott ebbe kötni ? -
rsanya87
tag
válasz
DraXoN #77772 üzenetére
Igazából ugye elindul benne csak kérdés, hogy kihasználja rendesen a cpu-t. Gondolok itt arra, hogy pl egy r5 2600 is erősebb egy x470ben mint egy x370ben. Esetemben ugye ha nincs teljesítménybeli különbség egy 780L vagy egy 970 között ezzel a procival, akkor olcsón meg tudom úszni a lapcserét, mert pár ezresért van 4 ram socketes nagytesója a lapomnak.
Platformot nem váltanék, mert ugye mindenem van. Maximum ha sehogy nem jutok előre, a 4x4gb 1600 ramot elcserélem 2x8-ra. Akkor lapcsere sem szükséges. -
-
tasiadam
veterán
válasz
DraXoN #77766 üzenetére
VPS szerverről, nem sajátról.
bérelsz egy vps szervert 3-4gb rammal 1gb ram, linuxal. És belövöd rá.
mi rájöttünk h olcsóbb ha bérelünk szervert, mintsem mi futtatunk. De mindig hibába ütköztünk, pl már 20 fős szerver ment 2 főre, és kevés volt a ram. Kiderült hogy a sok redstone móka miatt. -
rsanya87
tag
válasz
DraXoN #77763 üzenetére
A minecraft server miatt folyamatosan menne. Általában 8-10en fent szoktunk lenni, emiatt kéne a 16gb ram, amit csak a phenomos lapba tudok beletenni
A gamek: Minecraft, LoL, WoW shadowlands.Ezek ismeretében?
Am van egy 990fx gen3 r2.0 lapom is, ami egyetlen cpuval se hajlandó indulni
Pedig az lenne a befutó..
-
RAiN91
őstag
válasz
DraXoN #77728 üzenetére
Nagyon az erősség nem kérdés, a plusz 4 mag a 3470-hez képest talán kihasználom, egy otthoni szervergéphez kell, amin 3 felhasználó van belépve egyszerre.
Inkább a kérdés az alulfeszelés, kis fogyasztás elérése. De ha jól értem, akkor nem csak a tuninghoz kell jó lap, hanem a butításhoz is?
-
mester1102
tag
-
válasz
DraXoN #77600 üzenetére
Nálam hasonló a szitu, 158mm fér a házba, emiatt a DeepCool GAMMAXX 400- at választottam, mely 155mm magas. A GAMMAXX 300 és a CM212 közötti méret, hűtése jó, bár csak 4GHz- en szoktam hajtani a procit, ott kordában tartja simán, de úgy hogy a házban sok venti van. Előnye hogy a 3 hőcső ellenére még viszonylag keskeny, ramok fölé nem fut, a túloldalt pedig a lejjebb pozicionált ventivel a VRM- re is fúj.
-
-
-
mester1102
tag
válasz
DraXoN #77450 üzenetére
4 Ghz-en azért futtattam, mert ott már biztos, hogy stabil. Ha maradok a 4 Ghz-nél, akkor az öregedés lssabb lehet?
Még annyi, hogy ez a Crosshair V Formula-Z milyen alkatrészekből van, mennyire tartós, van olyn tartós alkatrészekből, mint a majdnem testvére a Sabertoothé?
szerk.: Az még a kérdésem, hogyha 4 Ghz-en használom akkor ugyanúgy,m int a 8350, ez is csak 125 W-ot fogyaszthat ilyen órajelen?
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
DraXoN #77437 üzenetére
Szilárdtest fizika. Egyetemen oktatták nekem, mint a szilícium és GaAs (galliumarzenid) egykristálynövesztést IS. A monolit szilícium egykristályba diffúzióval juttatják be azokat a szennyező atomokat, amik az előnyös félvezető tulajdonságokért felelősek (p-n-p, n-p-n átmenetek a tranyóknál) és ezek a szennyezők túl magas hőmérsékleten és feszültségen "kimozognak" a kristályrácsból.
Ekkor kb. megjósolhatatlan lesz a végeredmény: 1.- nagyobb fesz kell az adott tulajdonságok eléréséhez , 2.- alacsonyabb feszen még működik, de valahogy záróirányú kapcsolás (vagy simán rövidzár) alakulhat ki magasabb értékeknél. Ez utóbbit rohadtul nem értem, az 1.- lenne a logikus fizikailag. -
-
-
paleinho
senior tag
válasz
DraXoN #77337 üzenetére
az nem lehet gond, ha superposition alatt elég volt a power target akkor játék alatt biztosan
@szupi92 próbáld meg inkább visszavenni a power targetet -50%-ra ha ott is akadozik akkor nem a vga-val van a gond, én még mindig arra tippelnék hogy valami fut a háttérben ami nagyon dolgoztatja a háttértárat, ezért az akadások? -
Sz.L.
aktív tag
válasz
DraXoN #77324 üzenetére
Tény, hogy vannak érdekes "anomáliák" egy-egy ajánlott márkánál, terméknél. Példának okán az Asrock lapokat és az XFX VGA-kat sokan szidják, de nekem eddig soha nem volt gondom velük. Ellenben az agyon dicsért Sapphire kártyákkal, amik nálam az elmúlt 15-20 évben 50%-ban gyári hibásak voltak (anno újonnan vásárolt X1950 PRO Ultimate, HD6850 és az RX570). Sőt az FX procikat is rengetegen szidják. Érdekes módon többet is próbáltam a szériából és mindegyik hibátlanul ment/megy.
-
szupi92
tag
válasz
DraXoN #77316 üzenetére
Rendben, köszönöm. Csak inkább megkérdeztem, mert láttam egy videót, és ott elmondták, hogy ezzel járhat, ha wattman-ba állítunk valamit, igaz azt hiszem ő a feszültséget is állította.
Megcsináltam amúgy, az összes fokozatot beállított a max-rá, és valamiért rosszul reagált a kártya, vagy én rontottam el, mert játék közben 300 MHz-n volt a kártya végig érdekes módon.
Megcsináltam a Windows ultimate performance trükköt is, egy fokkal jobb volt, de ugyanúgy csinálta ezek a hibákat, és sokszor belaggolt, és akadozott a játék. Ami furcsa már nekem, ha állítok a grafikán akkor is ugyan az a helyzet, szinte marad az fps szám, és a laggolás.
Amit néztem a radeon teljesítménymérőben, hogy a videokártya minden része maxon pörög, csak a kihasználtság, ami borzasztó hullámzik 0, és 100 között. Megpróbálok egy videót csinálni, illetve még pár képet a mérésekről,de már nem tudom, hogy mihez kezdjek vele. Köszönöm mindenkinek a segítséget, amint megvannak ezek az infók jelentkezem -
-
sike!
tag
válasz
DraXoN #77165 üzenetére
Nekem is Rx470 van mellette (az ha jól tudom 140W-ot kajál LOAD), viszont a tápegységem csak egy FSP Hexa 85+ 450W. Nem szeretném a komponenseket a teljesítményük határán járatni, ezért is gondolkodom, hogy érdemes-e tovább emelni a CPU feszültséget plusz pár 100MHz-ért.
-
erer1000
őstag
válasz
DraXoN #77158 üzenetére
Nem is igazán szabadna elfogynia .
Egy 2 órás, 100GB film is 14MB/s !!!Ezt egy 20 éves laptop HDD is hozza.
Ha szét van töredezve a meghajtó, az megmagyarázza.
Viszont segithet az is hogy a lejátszóban a puffert megnövelni, és a hullamvolgyeket el is fedi valamelyest. (De töredezettség mentesites ajánlott )
-
-
Azharel
aktív tag
válasz
DraXoN #77140 üzenetére
Igen ez ugyan az, amúgy azóta vissza álltam arra amin használtam is előtte. Vettem 16gb ramot is, hétfőn beraktam jó volt minden, kedden már nem kapcsolt be a cucc. Az alaplap a prociig jut el, világít a cpu_led is az alaplapon. Amúgy volt előtte egy asus m5a97evo lapom az ugyan így döglött meg. Ott le tudtam tesztelni az alaplap hányt be.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
DraXoN #77097 üzenetére
Én sosem hallottam/tapasztaltam ilyen hibát. Mire vezethető vissza? Rossz minőségű kábel? Megtört vezető a kábelben? Vagy elöregedett érintkező a kábel csatlakozójában?
Néha találkoztam gyengébb minőségű kábelekkel (annyira merev, hogy alig lehetett arra vezetni amerre szerettem volna, vagy feltűnően többet mozgott a csatlakozó a SATA foglalatban. De ezeket csak ideig-óráig használtam, majd csere...)
-
fejesg2
senior tag
válasz
DraXoN #77062 üzenetére
Na, eltaláltad. Megvettem minden kelléket és megépítettem a z új DDR4-es konfigot. Gondoltam mivel az hasít mint atom, ismét beleásom magam az FX-be... és úgy lett , a hogy írtad, SATA kábelek szórakoztak.
És az a legbosszantóbb, hogy évekkel ezelőtt már volt egy ugyan ilyen gondom, még az FX-4130 idején, de akkor rájöttem erre a hibára. Hiába, öregszem... Egyébként köszönöm a kitartó segítséget mindenkinek!
Az, hogy mi lesz a DDR3 konfiggal, még megálmodom. Lehet, hogy kiárulom.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
DraXoN #77084 üzenetére
Őszintén mondom, meglep, hogy az FX 8 magja gördülékenyebb használatot is ad neked és nem csak a munkád gyorsabb vele. Mondjuk én Főleg játékteszteket szoktam nézni, mert nem használom munkára a gépet. Valószínű ez adja az egyoldalú "tájékozottságom".
Az szép monitor?! Milyen munkához hasznos egy ilyen brutál monitor? Vágsz? Utómunkázol? Bár ahhoz nem árt a gyors CPU. Vagy hang-/zeneszerkesztés? Kiadványszerkesztés?(#77085) DraXoN: Nagyon szépen köszönöm a fáradozásod!!!
Na, de most tényleg!!! Köszönöm szépen!!!
Hát?! Bevallom titkon azt reméltem, hogy egy FX4100 kb 2,4x teljesítménye a procimhoz képest, elegendő lesz az igényemhez.Pedig már azt gondoltam, kockázatok majd és veszek egyet, míg el nem tűnik a hirdetések közül. De így...
Lehet inkább gépcsere lesz ebből, ha nem találok olcsón FX-6100/FX-6300-t.
Ui.: Imádom nézni az ilyen és hasonló minőségű, nagy felbontású videókat egy nagy TV-n. Hadd ajánljak egyet, ha már:
Winter Saint Petersburg Russia 6K Nem is olyan régóta, ebbe a videóba vagyok szerelmes.
Pedig sok az effekt, amit nem szeretek általában, de hát a város szép, a videó profi.... nincs mit tenni, megbocsátom nekik.
-
Szokenesz
senior tag
-
Aprósólyom
addikt
válasz
DraXoN #77082 üzenetére
Köszi a választ! 6/8 magos FX-t már nem akarok ebbe a gépbe, mert azoknak megkérik az árát. Akkor már tényleg veszek használtan egy újabb, de szintén használt rendszert. 5-6k HUF-t még hajlandó vagyok rá eltapsolni, de azon felül már nem tartom rentábilisnak. Szerinted egy FX-4100/FX-4300 bírná a VP9 1080p60-t?
Pluginnel azért nem akarok vacakolni, mert fél évente 1-2x vagyok ősöknél, és mi van ha bármi beüt: mondjuk változtat a kódon a YT, frissíteni kell a plug-int, hogy újra működjön, azt meg nem fogják, megcsinálni szüleim. Plusz: azért elég marginális a minőségbeli különbség VP9 és H.264 között eseménydús/gyors jeleneteknél, így nem mondanék le a VP9-ről. Akkor inkább lecserélem a platformot egy i5-2400-re, abban tuti van elég kakaó és még tuti jól lesz a szülőknek vagy 5 évig, vagy tovább.Hát sajna annak idején sem volt túl jók ez a platform. Nekem FX-6100-am volt, és de meglepődtem mikor lecseréltem 2500k-ra. (CS GO újabb lendületre kapott.) Aztán tovább költekezve a jelenlegire váltottam.
Ha eddig kihúztad várd meg tényleg a tél végét, aztán kijön az új Intel. Talán lesz egy kis árharc és jó áron tudsz választani magadnak Intel vagy AMD amelyik jobban jön majd ki neked.
Vagy add el most, míg nem süllyed még lentebb a rendszered ára és vegyél valamilyen leselejtezett vállalati Brand gépet. Tonna számra kapni itt a hardveraprón, fillérekért. I5-2400/i5-3470 komplett gépek, olyan 24-28 között kaphatóak, szinte már-már nevetségesek. Aztán fél év múlva minimális veszteséggel kiszálsz belőle egy modernebbe. Csak egy ötlet. ;)Csak hogy a kérdés ne illanjon el, szerinted a 4 magos FX elbírja a youtube igényem?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
DraXoN #77080 üzenetére
"Eszednél" vagy?!
A Gt 1030 egy "vagyon"!!!
(Értsd jól, a gyagya megszólalásom.
) De tényleg! A gt1030-ak kb. 20K-ért futkároznak az aprók között... Annyi pénzért használt brand gépet kapni kompletten, ami már biztos megbírkózik a VP9 1080p/60-nal. (pl. i5-2400 Brand SFF gépek... csak hát kevesebb pénzből jövök így ki, ha csak a CPU-t upgradelem.)
Egy Atholn II X2 245 szintű Proci (tuningolt) fut a gépben most. Ez kevés a feladathoz. H264 böngésző plug-in nem akarok használni, mert főleg az ősök használják, meg ha jól látom a tesztek alapján, valamivel rosszabb a minősége is a VP9-hez képest. (bár ez lehet csak az encode-ra érvényes, a decode-ra nem? Ennek nem mentem utána.)
VGA GT240 1GB gddr5, de ebből nem kell jobb. Így is jobb, mint amire szükség van. Csak a TV csatlakozás miatt van benne, mert az alaplapi integrált VGA is elég lenne a feladatokhoz.Ha jól feltételezem egyes 3 magos procik, de a 4 magosok már biztos elegek a feladathoz, ugye?
-
jokeph
nagyúr
-
válasz
DraXoN #77039 üzenetére
Igen, majd komplett új gép ha már kevés lesz, viszont megtartom az FX- et tuti, nagyon bejött, általános használatra fix 2.4GHz- en megy folyamatosan, még így is szépen visz mindent, bár a filmeket is max FHD- ben nézem, nekem bőven jó, 4K felesleges. Ha relatíve újabb játékot próbálok ki csak akkor teszem feljebb.
-
erer1000
őstag
válasz
DraXoN #76923 üzenetére
Kezdek bizakodó lenni. :D
Ezek KingBox-oka matrica rajta 1,5V-ot ír, de világ életében 1,35V-on ment, hisz SPD-ben is az az alapértelmezett. 2017 végi gyártmány, Micron.
És az 1,35 alapján LP volna? (Támogatja az 1,5V-os módot is a Datasheet szerint)Mindenesetre most 11-11-11 1866 1T-n megy a MemTest
Edit:
Feltételezem azért ilyen brutális időzítésekkel lettek eladva , hogy "csak biztos ami biztos, menjen mindenképp" -
jokeph
nagyúr
válasz
DraXoN #76914 üzenetére
Persze, hogy az. Nem is Ígértem semmi egetverőt.
Azért amelyik nem viszi el a 4 GHZ-et, abból kulcstartót kell csinálni.
4 GHZ felett (egy 8320e-nek biztosan) már minden 100 MHZ ajándék.
8320e volt a kérdés tárgya, az alap 3,2-es, ha ebbe nincs tartalék, akkor egyikbe se. -
válasz
DraXoN #76860 üzenetére
Biztos hogy az MS elbaltázott valamit. Én Win10- et nem használok, 8.1 fut, frissítések letiltva, a 4 hangkártya miatt, tuti hogyha befrissítene, szétvágná az egészet. Namost nem is ez a lényeg, hanem az hogy használok Skype- ot is, amit ugye le kell frissítenem, mert egy idő után be sem enged lépni. Az utolsó frissítés után érezhetően megfogja a gépet. Végülis megy minden rendesen....csak lomhábbnak tűnik az egérkattintás, ablakmozgatás, nagyítás-kicsinyítés, szóval gyanús. Ha kilépek a Skype- ból, azonnal visszaáll minden rendes sebességre. A Skype meg ugye már régen MS program, most nem is használom a hiba miatt az FX- es desktopon, hanem mobilon/tableten csak.
-
mtomi95
senior tag
válasz
DraXoN #76842 üzenetére
A feljebb említett Metro játék gondolkoztatott el amúgy a vásáron, pont ezzel a processzorral az is jobban teljesít, mint a 8 magos FX-ek!
Anyagilag is jobban jöttem volna ki, mintha egy erősebb lapot vettem volna az M5A97 R2.0 helyett, meg tettem volna bele egy jobb 8 magos FX-et! -
-
mtomi95
senior tag
válasz
DraXoN #76815 üzenetére
Tehát akkor ha nem tuningolom a ramokat lényegében mindegy?
Ha nem dual channel lenne hanem csak mellé dobnék még egy 4GB-os ram modult akkor ugye lőttek a dual channelnek, de játékok alatt számít az?
Az FX6300 az most is 3.8GHz-en megy, de alulfeszelve 1.212-1.224 a vcore aida stresszteszt alatt mértem most! -
-
Szokenesz
senior tag
válasz
DraXoN #76770 üzenetére
2019 eleji gyártás?? Ilyen sokáig ment/megy gyártásba, úgy, hogy már 2 utód széria is kint volt akkor a piacon?
Én februárban vettem, 15.000-ért postával egy FX8320-at, 4GHz-en járatva persze használtan, nekem akkor ennyit még megért, mert a többi rész adott volt, egy PII 925-nél meg azért bőven jobb proci. -
slett27
addikt
válasz
DraXoN #76718 üzenetére
Vissza térve a tesztekre én olyat kerestem (de szerintem sehol nem lesz) ahol mondjuk egészen a Nehalemtől a Coffe Lake-ig a Debebtől a Matisse-ig bezárólag van valami összehasonlítás.
A Passmark szerinted mennyire ad reális képet ? Az én FX-9370-emet kb 3770-4770-es szintre hozza de azért ez kicsit túlzás.
Nem hiszem hogy lenne valaki annyira elvetemült hogy ennyi konfigot összerak egy teszt erejéig. Ez legalább két hetes munka (1366-1156-1155-1150-1151 valamint AM3/AM3+/AM4).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest