- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Amit az alaplap ad (3.8 azt hiszem Overdrive-al).. nem igazán kerestem a végét.. próbálkoztam kicsit de nagyon manuálisan 3.8 felé nem is jutottam..
De szerintem az enyém egy eléggé antituning példány, csak megnéztem pár "mások beállításait" és próbáltam lemásolni de közel se tudtam stabilizálni magasabb órajelen (de tényleg nem ástam bele magam nagyon).. Igaz, a memóriát se tudtam 3200Mhz-re rakni, az is csak 2933Mhz-en stabil.
Mondjuk nincs offset volt beállítva az is csak amit az alaplap állít magának van hagyva (a hűtőm nevetve elbírja.. mondjuk eleinte a dobozban levővel próbálkoztam, azt zajosnak találtam, így rákerült a nem AM4 kompatibilis hűtőm.. végülis, nem esik le, a hőmérséklet alapján jól fedheti a magot mert túl se melegszik).
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest