- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Magisk
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
Én is beléptem az fx klubba, egy ph fórumtárs segítségével konkrétan egy fx6300-as példánnyal, amivel nagyon meg vagyok elégedve. A lap sem a legrosszabb hozzá, msi 990fxa gd65..viszont a beállításokkal nem vagyok éppen tisztában.. Első körben, sajnos a lap topikjában kb 10 hsz van nem pörög igazán...olyan problémám lenne, hogy az istenért nem akarja az amd chipsetet installálni a motherboard chipset installáló..mindenképp a videó kártyámat akarja :S teljesen hülye...a live update meg mindig azt írja, hogy mb chipset not installed :/ de egyszerűen nem tudom installálni érdekes.
A második, hogy átlagosan 4.4-et mennyi Voltal mennek ezek a procik? mert nekem csak olyan 1.41 körül stabil mármint, 1.41 valós Volt load alatt, biosban ez olyan 1.45V.
A cpu-nb arány és ez a HT arány számít bármit is?Furcsa, h 220-as fsb-vel hiába mókolok nem tudom működésre bírni...pedig az elején ment Energia gazdálkodásra mindent kikapcsoltam...a turbó mód is egy rejtély volt számomra, mert az intellel megvoltam elégedve, amikor nem kellett a hajtás, jóval lassabban mentek a core-ok, de amikor load volt, akkor minden core hozta a teljesítményt (tehát ugyanazt kaptam load teljesítményre úgy is, mint amikor le volt véve a c1e és minden mag maxon ment mindig), itt meg load még 1x sem ment turbó szorzóra beállított sebességgel..volt amikor 1500mhz-et írt Ígyhogy, kikapcsoltam a fenébe, de ez azért kicsit bosszant, h ilyen idétlenül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest