- Túllépte a 9000 mAh-t a legújabb, legkomolyabb Redmi akkumulátora
- Lila színben is elérhető az EarFun Clip 2, kapásból van hozzá egy kupon is
- Tíz év után visszatért az Aptoide a Play Áruházba
- Mindent tudni a Samsung következő olcsósított csúcsmobiljáról
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
- Az Apple üvegtelefon halott
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
4710 - 4601
4710 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Az egy rajongói mod lett volna a kis javításokat tartalmazó Half-Life 2 Update fejlesztőjétől, de szerintem a hivatalos 20. évfordulós HL2 és epizódokat egybegyúró frissítés után ez értelmét vesztette és feladta, vagy csak sokáig szöszmötölnek vele.
Mindenesetre az első részhez a hetekben jött ki a Steamen egy hasonló project többek közt achievement támogatással: Half-Life: Legacy.
Illetve még említésre méltó egy HL1 motorra épülő nemrég megjelent total conversion (teljesen külön világban játszódó, 5+ órás önálló játék), a Diffusion. Komoly amit kihoztak belőle.
A diffusion nagyon jó lett! A vége felé leéggé nehéz is! A legacyra rélesek most, köszi.
-
wjbhbdux
veterán
Az egy rajongói mod lett volna a kis javításokat tartalmazó Half-Life 2 Update fejlesztőjétől, de szerintem a hivatalos 20. évfordulós HL2 és epizódokat egybegyúró frissítés után ez értelmét vesztette és feladta, vagy csak sokáig szöszmötölnek vele.
Mindenesetre az első részhez a hetekben jött ki a Steamen egy hasonló project többek közt achievement támogatással: Half-Life: Legacy.
Illetve még említésre méltó egy HL1 motorra épülő nemrég megjelent total conversion (teljesen külön világban játszódó, 5+ órás önálló játék), a Diffusion. Komoly amit kihoztak belőle.
-
' Tzs ,
senior tag
-
AxBattler
félisten
Üdv! Remastered collection-ről jött már vmi hír?
-
Šolaire
veterán
-
chris0000
őstag
-
Šolaire
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
pandras83
őstag
Hasonlóan az első rész 25. éves frissítéséhez, a HL2 tavalyi 20. évfordulóra kapott a játék egy hivatalos ráncfelvarrást amikor egybe rakták a kiegészítőkkel.
Twitteren időnként mutatnak az RTX változathoz készült új modellekből [link] , de még önkéntes fejlesztőket is keresnek hozzá, úgyhogy nyugodtan játssz a magyarítással az alap változattal, ennek hosszú évek kellenek még.
már hogy a HL2 RTX remixnek kellenek még hosszú évek?
-
chris0000
őstag
Hasonlóan az első rész 25. éves frissítéséhez, a HL2 tavalyi 20. évfordulóra kapott a játék egy hivatalos ráncfelvarrást amikor egybe rakták a kiegészítőkkel.
Twitteren időnként mutatnak az RTX változathoz készült új modellekből [link] , de még önkéntes fejlesztőket is keresnek hozzá, úgyhogy nyugodtan játssz a magyarítással az alap változattal, ennek hosszú évek kellenek még.
kaptam közben választ én is sunsetéktől erre vonatkozólag.
"Írtunk is egy posztot az oldalra. Beleírtuk amiről most is szóltál köszi. Amikor, majd megjelenik az RTX verzió először fel kell mérnünk a helyzetet. Megbecsülni is nehéz mi fog a kódban változni. Természetesen ki szeretnénk majd adni arra is a frissített magyar változatot" -
wjbhbdux
veterán
megy, minden ok.
felraktam az eredeti sima HL2 játékot steamen, amiben benne van szerencsére az episode1 és episode2 is, így nem kell külön telepíteni őket.
utána felraktam a szinkront amit letöltöttem, semmilyen útvonalat nem kellett változtatni.
a HL2 EPISODE TWO is szinkronos, csak ott annyi, h van egy videó a játék elején, ami még angol maradt, de beszéltem a sunsetesekkel, és azt még szinkronizálni fogják a közeljövőben. a HL2 RTX teljes verzióról még nem kaptam választ, h az, h áll... üdv.
#4697wjbhbdux THX! üdv.
-
chris0000
őstag
megy, minden ok.
felraktam az eredeti sima HL2 játékot steamen, amiben benne van szerencsére az episode1 és episode2 is, így nem kell külön telepíteni őket.
utána felraktam a szinkront amit letöltöttem, semmilyen útvonalat nem kellett változtatni.
a HL2 EPISODE TWO is szinkronos, csak ott annyi, h van egy videó a játék elején, ami még angol maradt, de beszéltem a sunsetesekkel, és azt még szinkronizálni fogják a közeljövőben. a HL2 RTX teljes verzióról még nem kaptam választ, h az, h áll... üdv.
#4697wjbhbdux THX! üdv.
-
wjbhbdux
veterán
google drive telepítős meg tömörített nagy fájlra ezt írja, egyszerűen nem ellenőrzik a tartalmukat
-
Šolaire
veterán
letöltöm és megnézem a pinksunseteset, mert valszeg abban is benne lesz az alap is... thx.
nézem a letöltést, de mindenre írja, h nem ellenőrzött drive letöltés, nagy file, vírus lehet benne, nem ellenőrzött, a végén szétkérdezi, h nem zárja le a letöltést, jó de mindenképp megtartom stb. komolyan ez a letöltő linkjük? ahhSzerintem az alaphoz is jó ez a magyarítás, kiváncsi vagyok, hogy működik vagy sem neked.
-
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
letöltöm és megnézem a pinksunseteset, mert valszeg abban is benne lesz az alap is... thx.
nézem a letöltést, de mindenre írja, h nem ellenőrzött drive letöltés, nagy file, vírus lehet benne, nem ellenőrzött, a végén szétkérdezi, h nem zárja le a letöltést, jó de mindenképp megtartom stb. komolyan ez a letöltő linkjük? ahh -
Šolaire
veterán
-
chris0000
őstag
-
Šolaire
veterán
-
chris0000
őstag
hi. a HL2 szinkront honnan lehet letölteni? pinksunset oldalán se látom...
-
wjbhbdux
veterán
-
Yutani
nagyúr
-
Šolaire
veterán
-
Yutani
nagyúr
-
wjbhbdux
veterán
Half-Life 2 Done Quickest - 16 perc 18 másodperces végigjátszás
-
Jakesz
addikt
-
Narxis
nagyúr
Ha idén megjelenik a HL3, jövőre pedig a GTA 6 akkor történelmi pillanatoknak leszünk szemtanúi. Évtizedekig fogják emlegetni ezt az időszakot.
-
Jakesz
addikt
Ha meg nem is jelenik idén, de a hivatalos bejelentés garantáltan meglesz. Ez az infó olyan Valve közeli szivárogtatótól származik, aki korábban is szivárogtatott előre, és mindig igaza volt. Szóval lehet vágni a centit.
-
Rony949
addikt
A pletyka cunami megint elszabadult.
Most olyanokat olvasni, hogy TALÁN idén jön. Egy az biztos, ha ez megtörténik és a HL3 megjelenik a GTA 6 előtt, én el fogom sírni magam.
-
Urzu_7
aktív tag
-
wjbhbdux
veterán
-
Narxis
nagyúr
2. frissítés megérkezett, dolgoznak keményen a játékon.
-
pandras83
őstag
Mennyi nálad az input lag és milyen FG-vel játszod? Nálam, ha leveszem a DLSS-t Balancedra, 4x FG-vel sem vészes a teljes késleltetés, 70 ms körül van, viszont így 130-150 között van az FPS 2160p-ben. Szerintem majd a 2x FG lesz a megfelelő beállítás, majd ma még tesztelgetem.
A textúrák valóban brutál jól néznek ki.
4070-em van, azzal max 2x fg van. 50+ms az input lag, az biztos, de szvsz tökéletesen játszható.Ha a full game nem lesz rosszabb, akkor nekem ez több mint tökéletes.
-
Jorus
nagyúr

dsr 1440p + transformer dlss + frame gen + masszív input lag, 50 - 70 fps, de jóvanaz. 2004-ben egy 128 megás ati kártyával is jó volt recsegve-ropogva. A minőség számomra sokkolóan jó és Ravenholm túlfényelése sem különösen zavaró. Azt szeretem a legjobban a pt-ben, hogy a különböző anyagok (farmer, fém, csempe stb) tényleg úgy néznek ki, ahogy kell. Nálam vitán felül a legfontosabb remaster, ami valaha készült. Le a kalappal az Orbifold Studios előtt.Mennyi nálad az input lag és milyen FG-vel játszod? Nálam, ha leveszem a DLSS-t Balancedra, 4x FG-vel sem vészes a teljes késleltetés, 70 ms körül van, viszont így 130-150 között van az FPS 2160p-ben. Szerintem majd a 2x FG lesz a megfelelő beállítás, majd ma még tesztelgetem.
A textúrák valóban brutál jól néznek ki.
-
pandras83
őstag

dsr 1440p + transformer dlss + frame gen + masszív input lag, 50 - 70 fps, de jóvanaz. 2004-ben egy 128 megás ati kártyával is jó volt recsegve-ropogva. A minőség számomra sokkolóan jó és Ravenholm túlfényelése sem különösen zavaró. Azt szeretem a legjobban a pt-ben, hogy a különböző anyagok (farmer, fém, csempe stb) tényleg úgy néznek ki, ahogy kell. Nálam vitán felül a legfontosabb remaster, ami valaha készült. Le a kalappal az Orbifold Studios előtt. -
Jorus
nagyúr
Ezekkel a graf beállításokkal olyan 50 FPS-t tud 4k-ban a konfigom.
-
Danecay
addikt
Ebben nem a sokéves RTX van. A Cyberpunkba csak utólag a kiegészítővel került be a Path Tracing, ami ebben is használt eljárás, azt bekapcsolva 3090 alatt nincs meg a 30FPS 1080p felbontáson a techpowerup szerint. Azon kívül még a kimaxolt Alan Wake 2 tudja ezt, meg pár ősrégi játék felújítása.
Az ősrégi játékok biztosan megkívánják a legkorszerűbb és egyben a leg hardverigényesebb sugárkövetési eljárást
Nem igazán értem akkor, hogy kiknek készül valójában ez a MOD. Amennyiben ez csak egy demonstrációja lenne ennek a Remix-nek nevezett dolognak, úgy bőven elég lenne belőle ez a DEMO, viszont ha a teljes játékkal terveznek a srácok, bízva annak a népszerűségével, hogy értelmet is nyerjen a munkájuk, úgy elképzelhető, hogy kijön még egy nVidia kártyageneráció mire ez a teljes MOD megjelenik 
Őszintén megmondva, nem játszom túl sok játékkal főleg nem Ray Tracing-el és én azt gondoltam, hogy ez a Path Tracing ez a Ray Tracing egy modernebb, optimalizáltabb verziója, mert nyilván, nem lenne baj ha működne az eljárás, viszont kisebb erőforrás igénnyel, viszont most, hogy jobban utánanéztem, kiderült, hogy szó sincs erről, csak tettek még egy lapáttal az egyébként is kompromisszumos Ray Tracing-re és kis híján majdnem megfelezték még annak is a teljesítményét. Nos, akkor azok számára akik hasonlóképpen voltak fogalmatlanok mint én, akkor számukra is itt ez a video.#4672 Trailblazer
Valójában én is 3 nappal később jöttem, csak visszaolvastam pár kommentet
-
Trailblazer
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Igen, ez így van, aminek a bekapcsolása mellett azért vannak vagy lehetnek anomáliák, írják is a fórumokon és a Steam-en, hogy bekapcsolt DLSS mellett ghosting-ol és egyebek, ezen felül az én konfigommal egy RTX 3070-el a Minimum konfignak teszek eleget ami mellett a LOW beállítás az ajánlott 1080p-ben
A Cyberpunk 2077 erre a kártyagenerációra jelent meg RTX-estől mindenestől, ahol az én kártyám egy high-end videókártyának számított, legalábbis a techpowerup.com szerint. Ehhez képest egy 20 éves játéknak a MOD-jához éppen, hogy csak elégséges, miközben az említett Cyberpunk 2077, RT Ultra beállítás és DLSS mellett, ami akkor még a v2-es verziónál járhatott, 80 FPS-t volt képes átlagosan kiköhögni magából, úgy hogy közben az egy open world játék, míg a HL2 egy corridor shooter [link] . Na de már úton a DIRECTX RAY-TRACING 1.2, hátha az hoz majd némi teljesítménynövelést, a cél minden esetre ez.
#4667 Urzu_7
Ezt senki nem vonta kétségbe és én sem ezt vitattam, hogy ez egy MOD lenne. Én a DEMO kiemelését, annak egyértelműsítését hiányoltam. Mint ahogy a fentebb írt komment is mutatja, nem én voltam az egyetlen aki azt gondolta, hogy ez egy teljes értékű kiegészítés, vagy MOD.Ebben nem a sokéves RTX van. A Cyberpunkba csak utólag a kiegészítővel került be a Path Tracing, ami ebben is használt eljárás, azt bekapcsolva 3090 alatt nincs meg a 30FPS 1080p felbontáson a techpowerup szerint. Azon kívül még a kimaxolt Alan Wake 2 tudja ezt, meg pár ősrégi játék felújítása.
-
Danecay
addikt
Nem néztem utána a DLSS anomáliáknak. Igazából letöltöttem e HL2 RTX-et, elindítottam, szembesültem vele, hogy csak demo (egyébként 4060-on nem fut rosszul), és kiléptem.
Fentebb is írták #4659
Én le sem töltöttem miután olvastam a javasolt grafikai beállításokat, azt, hogy több mint 40GB és, hogy csak DEMO 
-
Trailblazer
veterán
Igen, ez így van, aminek a bekapcsolása mellett azért vannak vagy lehetnek anomáliák, írják is a fórumokon és a Steam-en, hogy bekapcsolt DLSS mellett ghosting-ol és egyebek, ezen felül az én konfigommal egy RTX 3070-el a Minimum konfignak teszek eleget ami mellett a LOW beállítás az ajánlott 1080p-ben
A Cyberpunk 2077 erre a kártyagenerációra jelent meg RTX-estől mindenestől, ahol az én kártyám egy high-end videókártyának számított, legalábbis a techpowerup.com szerint. Ehhez képest egy 20 éves játéknak a MOD-jához éppen, hogy csak elégséges, miközben az említett Cyberpunk 2077, RT Ultra beállítás és DLSS mellett, ami akkor még a v2-es verziónál járhatott, 80 FPS-t volt képes átlagosan kiköhögni magából, úgy hogy közben az egy open world játék, míg a HL2 egy corridor shooter [link] . Na de már úton a DIRECTX RAY-TRACING 1.2, hátha az hoz majd némi teljesítménynövelést, a cél minden esetre ez.
#4667 Urzu_7
Ezt senki nem vonta kétségbe és én sem ezt vitattam, hogy ez egy MOD lenne. Én a DEMO kiemelését, annak egyértelműsítését hiányoltam. Mint ahogy a fentebb írt komment is mutatja, nem én voltam az egyetlen aki azt gondolta, hogy ez egy teljes értékű kiegészítés, vagy MOD.Nem néztem utána a DLSS anomáliáknak. Igazából letöltöttem e HL2 RTX-et, elindítottam, szembesültem vele, hogy csak demo (egyébként 4060-on nem fut rosszul), és kiléptem.
-
Danecay
addikt
Hát, az RTX az RTX. De van már mindenféle DLSS felskálázó, az azért segíthet.
#4667 Urzu_7
Ezt senki nem vonta kétségbe és én sem ezt vitattam, hogy ez egy MOD lenne. Én a DEMO kiemelését, annak egyértelműsítését hiányoltam. Mint ahogy a fentebb írt komment is mutatja, nem én voltam az egyetlen aki azt gondolta, hogy ez egy teljes értékű kiegészítés, vagy MOD. -
Urzu_7
aktív tag
Én is innen tudtam meg, hogy ez csak DEMO, nem volt nagy dobra verve. Nem is nagyon értem, hogy miért nem szerepel a cím mellett, hogy DEMO? Értem én, hogy lentebb ott van, hogy Half-Life 2 RTX Demo Out Now viszont az én első értelmezésemben arra asszociáltam, hogy a HL2 tulajok számára megjelent az RTX verzió, mindenki más számára, aki nem rendelkezik az eredeti HL2-vel viszont ki akarja próbálni, annak pedig ott a DEMO amivel kipróbálhatja, hogy miről van szó. De ezek szerint nem erről van szó.
Hát ha így folytatják a srácok, mire megjelenik a teljes, lehet az 50XX-s s sorozat is kevés lesz egy normális minőséghez
Pedig én csak azért jöttem volna eredetileg, hogy kompatibilis e a szinkron ezzel az RTX-el felújított verzióval? 
Tali pár év múlva
Ez egy RTX Remix-es mod a HL2-höz. Elég szép arannyal ki van emelve a steam oldalán.
-
Trailblazer
veterán
-
Danecay
addikt
Na igen. Persze biztos nagy meló lehet ezt összehozni. Régebbi game-ek upgrade-elésére jó volna másutt is ez az RTX technológia, mint pl. amit most elővettem a feledés homályából, a SWAT 4-et. Van hozzá egy rakás fanmade pálya, mindenféle kiegészítés, új fegyverek, a grafika viszont outdated kicsit. Jót tenne neki egy revamp.
Igen, de nem ilyen áron! Már ami a hardverigényt illeti.
-
Trailblazer
veterán
Én is innen tudtam meg, hogy ez csak DEMO, nem volt nagy dobra verve. Nem is nagyon értem, hogy miért nem szerepel a cím mellett, hogy DEMO? Értem én, hogy lentebb ott van, hogy Half-Life 2 RTX Demo Out Now viszont az én első értelmezésemben arra asszociáltam, hogy a HL2 tulajok számára megjelent az RTX verzió, mindenki más számára, aki nem rendelkezik az eredeti HL2-vel viszont ki akarja próbálni, annak pedig ott a DEMO amivel kipróbálhatja, hogy miről van szó. De ezek szerint nem erről van szó.
Hát ha így folytatják a srácok, mire megjelenik a teljes, lehet az 50XX-s s sorozat is kevés lesz egy normális minőséghez
Pedig én csak azért jöttem volna eredetileg, hogy kompatibilis e a szinkron ezzel az RTX-el felújított verzióval? 
Tali pár év múlva
Na igen. Persze biztos nagy meló lehet ezt összehozni. Régebbi game-ek upgrade-elésére jó volna másutt is ez az RTX technológia, mint pl. amit most elővettem a feledés homályából, a SWAT 4-et. Van hozzá egy rakás fanmade pálya, mindenféle kiegészítés, új fegyverek, a grafika viszont outdated kicsit. Jót tenne neki egy revamp.
-
Danecay
addikt
Tali pár év múlva
-
tibaimp
nagyúr
Értem! Akkor nem a közeljövőben várható. Kár
Mindenesetre, köszi az infót
-
wjbhbdux
veterán
Nem lesz fizetős, ez egy ingyenes mod, mint a Portal RTX vagy a Quake 2 RTX. Valószínüleg évek múlva jön ki, 1.5 éve jelentették be és ennyi van meg belőle, talán bővítik fejezetenként, meglátjuk.
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Most tudtam meg, őszintén nem figyeltem, hogy ez az új RTX-es verzió Demo!
Azt tudni mikor jön ki a teljes verzió, illetve tartalmazza majd az epizódokat is, így feljavítva? Gondolom ez már fizetős lesz!
-
Yutani
nagyúr
Hát a minimum konfigon low presettel megy, sokszor látok 40 alatti FPS-t. A felskálázás rossz minőségű, ghostingol ezerrel és csúnya drótkerítések megjelenítése is.
Maga a látvány tetszik, kíváncsi vagyok a teljes játékra RT-vel.
-
Narxis
nagyúr
Nem rossz, low-ra állította nekem a preset-et de medium-on is játszható, 1080p esetében a 60 fps nincs meg de 50 körül mozog, harcoknál, akciónál 40-re megy le.
Legion5:
Ryzen 7 5800H
GeForce RTX 3070 8GB GDDR6
32GB DDR4-3200 -
Jakesz
addikt
Majd ez kiforrja magát. Ez a demo úgyis csak egy bétának fogható fel. Messze van még a teljes játék megjelenése.
Mindenesetre brutál jól néznek ki a textúrák, a HL Alyx szintjén van kb. A ravenholmi fényeken még kicsit csiszolnak, mert túl világos lett néhol, de ez megjelenéskor nagyon ütni fog. -
Yutani
nagyúr
-
wjbhbdux
veterán
Most jött ki új Nvidia driver ami talán segít rajta.
Game Ready Driver 572.83 For The Half-Life 2 RTX Demo
amúgy szerintem nem néz jól így ki, hangulatosabb volt a kézzel rajzolt világítás mint ez az AI maszatolós fos. semmit nem lehet látni, de legalább szarul is fut (4060Ti) 20 évvel később...
-
shotika
addikt
-
Narxis
nagyúr
-
AxBattler
félisten
Jó, hát a SteamOS is most fog szélesebb körben elérhetővé válni, egy dupla launch nagyobbat szól.
Remélem azért a Remaster Collection hamarabb érkezik... -
Jakesz
addikt
Megint azt pletykálják, hogy jön a Half-Life 3, és kivételesen lehet is benne valami
Nem tudom elhinni, hogy ennyi ideig titokban tudták tartani... de így legyen!Az Alyx bejelentése előtt is csak nagyon kevés idővel kezdtek szivárogni az infók a létezéséről, szóval a Valve jó ebben is.
-
AxBattler
félisten
Megint azt pletykálják, hogy jön a Half-Life 3, és kivételesen lehet is benne valami
Nem tudom elhinni, hogy ennyi ideig titokban tudták tartani... de így legyen! -
Louro
addikt
Most, hogy volt HL2 "akció" gondoltam sok-sok év után tartok egy Half life maratont. Anno az első részt imádtam. Most újra elővettem, majd Black Mesa és a Half life 2 a két epizóddal.
Ami nálam furcsa, hogy az első rész bár fegyver nélkül kezdődött, ami mégis jó volt sztori szempontjából. De utána már lehetett haladni, darálni. Nem nagyon ült le a játék. Xen egyenesen szuper volt. A gravitációval való játék.... .
A második rész mögötti hype-ot nagyon nem értem. Emlékszem, hogy a fizikát magasztalta mindenki. De a grafika és a sztori oltárán nagyon beáldozták a hangulatot. Ez a rengeteg megszakítás... Nekem nagyon hangulatromboló volt. Az első epizód a toronyban teljesen lelombozott. A második már jobb volt, mert olyan, mintha két részre lett volna osztva. A föld alatti és a felszíni. De összeségében a HL2-ből nekem hiányzott a Xen hangulata.Nálam maradt a favorit az első rész. A Black mesa nagyon jól sikerült.
-
AxBattler
félisten
Remastered Collection-ös Filip nemrég posztolta: ... soon...
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A szinkront honnan lehet letölteni?
Ok, már elérhető, javították a linket valszeg.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A szinkront honnan lehet letölteni?
-
Šolaire
veterán
-
AxBattler
félisten
-
Yutani
nagyúr
-
Jakesz
addikt
Half-Life 2 20. évfordulós frissítés részleteí.
Továbbá ezen a hétvégén ingyen megszerezhető a játék Steamen. -
Yutani
nagyúr
Hát én nagyon várom! Idén játszottam újra a HL+kiegészítőket, a HL2 RTX pont jó alkalom lenne egy revisitre.
-
Jakesz
addikt
Ez az RTX verzió brutál jól néz ki.
-
AxBattler
félisten
-
Šolaire
veterán
Megérkezett, Steamen tölthető, játszható!
Végigtoltam (nem hosszú), és elképesztő, hogy UE5-tel mennyire lehozták a Source2 motort A-tól Z-ig. Ha elindítod a játékot és nem tudod, hogy UE5, simán azt mondod, Source2. Ugyanakkor kell hozzá az erős VGA, ha magas minőségen akarja játszani az ember, 1080p-n a 3060 Ti 80% DLSS-sel is csak 40-45 FPS-t tudott, a Lument LOW-ra állítva lett meg a 60FPS körüli érték.
Köszi a beszámolót, ki is próbálom.
-
Jakesz
addikt
Végigtoltam (nem hosszú), és elképesztő, hogy UE5-tel mennyire lehozták a Source2 motort A-tól Z-ig. Ha elindítod a játékot és nem tudod, hogy UE5, simán azt mondod, Source2. Ugyanakkor kell hozzá az erős VGA, ha magas minőségen akarja játszani az ember, 1080p-n a 3060 Ti 80% DLSS-sel is csak 40-45 FPS-t tudott, a Lument LOW-ra állítva lett meg a 60FPS körüli érték.
Sajnos elég bugos lett, meg hát mint kiderült, ez csak egy techdemo. Pedig aztán úgy harangozták be, hogy ott folytatódik a cselekmény, ahol az Ep2 abbamaradt. Tudom, hogy a teljes játékban az lesz, de hát előbb lesz HL3, minthogy ez megjelenjen
-
Yutani
nagyúr
Project Borealis - Final Trailer
3 nap múlva megkapjuk a HL2 Episode 3 prológusát
-
Šolaire
veterán
-
Jakesz
addikt
Project Borealis - Final Trailer
3 nap múlva megkapjuk a HL2 Episode 3 prológusát
-
Šolaire
veterán
-
Jakesz
addikt
-
Šolaire
veterán
Félig nyitott játéktérnek én is örülnék, de ez valószínüsíthető is, hiszen a HL2-ben is voltak részek, ahol kicsit szabadabban lehetett bejárni a környezetet. Teljesen open world azért ne legyen, mert az már nagyon elütne a HL mechanikájától. Episode 3 részemről is jöhetett volna akár még ma is, de csakis a történet miatt, mert fájó volt nem folytatni az Ep2-t egy olyan cliffhangerrel a végén. Viszont egy Ep3-nál nem lennének olyan fooradalmi fejlesztések, mint amik most lesznek majd egy teljesen egész HL-ban. Új motor, amiben a fizika és mesterséges intelligencia olyat mutat, amitől mindenki hátast dob.
-
Jakesz
addikt
Félig nyitott játéktérnek én is örülnék, de ez valószínüsíthető is, hiszen a HL2-ben is voltak részek, ahol kicsit szabadabban lehetett bejárni a környezetet. Teljesen open world azért ne legyen, mert az már nagyon elütne a HL mechanikájától. Episode 3 részemről is jöhetett volna akár még ma is, de csakis a történet miatt, mert fájó volt nem folytatni az Ep2-t egy olyan cliffhangerrel a végén. Viszont egy Ep3-nál nem lennének olyan fooradalmi fejlesztések, mint amik most lesznek majd egy teljesen egész HL-ban. Új motor, amiben a fizika és mesterséges intelligencia olyat mutat, amitől mindenki hátast dob.
-
Šolaire
veterán
A játék készül, ez biztos. Lehet mondani, hogy pletykákra nem hivatkozunk, de az elmúlt hónapokban olyan személyektől érkeztek szivárogtatások a játékmenetről, akiknek nem érdekük olyan szinten felsülni, hogy csak a semmibe dobáljanak ilyen szavakat. A kérdés inkább csak az, hogy mikor fogják leleplezni.
Nagy eséllyel nem is HL3 lesz a címe, hanem valami más, mert egy reboot lesz, amit az Alyx befejezése egyértelművé is tett.Igen én is követem a híreket. Egy félig nyitott esetleg open world Half Life 3-nak örülnék új motor alatta stb.
De egy episode 3-nak is, nekem etalon játékok már az induló zene is mikor elindítom
de félek csak álom marad.
-
Jakesz
addikt
Okt 16 megjelenik steam-en a HL episode 3
egyébként mai napig előveszem portal 2, half life 2. Meg nem tudom mennyire lenne sikeres mai fiatalok lehet azt se tudják mi az vagy ha tudják is nem rajonganak úgy érte mint a mi generációnk meg szerintem sokunk nem is játszik annyit munka család miatt. A nagy elvárásokról nem is beszélve. Lehet jobb így.
A játék készül, ez biztos. Lehet mondani, hogy pletykákra nem hivatkozunk, de az elmúlt hónapokban olyan személyektől érkeztek szivárogtatások a játékmenetről, akiknek nem érdekük olyan szinten felsülni, hogy csak a semmibe dobáljanak ilyen szavakat. A kérdés inkább csak az, hogy mikor fogják leleplezni.
Nagy eséllyel nem is HL3 lesz a címe, hanem valami más, mert egy reboot lesz, amit az Alyx befejezése egyértelművé is tett. -
Šolaire
veterán
Okt 16 megjelenik steam-en a HL episode 3
egyébként mai napig előveszem portal 2, half life 2. Meg nem tudom mennyire lenne sikeres mai fiatalok lehet azt se tudják mi az vagy ha tudják is nem rajonganak úgy érte mint a mi generációnk meg szerintem sokunk nem is játszik annyit munka család miatt. A nagy elvárásokról nem is beszélve. Lehet jobb így.
-
Maulgar
tag
-
Jakesz
addikt
November 16-án a HL2 20. évfordulója alkalmából be fogják jelenteni a HL3-at. Érzem.
-
' Tzs ,
senior tag
A Valve-tól idő közben távozott HL játékok és Episode 3 írója annak idején kiszivárogtatta a történet befejezését, és ezt a Project Borealis nevű játékban megvalósítják a rajongók, 80 fős fejlesztő csapat állt össze, Unreal motorral
. A prológus már idén játszható lesz.Nagyon várom...jó kell, hogy legyen ez!

-
wjbhbdux
veterán
A Valve-tól idő közben távozott HL játékok és Episode 3 írója annak idején kiszivárogtatta a történet befejezését, és ezt a Project Borealis nevű játékban megvalósítják a rajongók, 80 fős fejlesztő csapat állt össze, Unreal motorral
. A prológus már idén játszható lesz. -
Dhampir
félisten
Hasonló mozgolódást észleltek a Steamen a közelgő 20. HL2 évforduló előtt, mint tavaly az első résznél, ami egész komoly frissítéssel végződött.
A "Quiver" szép utat járt be a lelkes fejlesztőcsapatnak köszönhetően.
-
wjbhbdux
veterán
Hasonló mozgolódást észleltek a Steamen a közelgő 20. HL2 évforduló előtt, mint tavaly az első résznél, ami egész komoly frissítéssel végződött.
-
Dhampir
félisten
-
szabacsik
őstag
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
wjbhbdux
veterán
A hetekben lesz 25 éves a sorozat, pár ex-Valve HL fejlesztő elődugta a fejét
Dario Casali, level designer elkezdte végigjátszani kommentárral az első részt a youtube csatornáján [link]
Brett Johnson, level designer interjú és kommentár egy HL1 alpha és megjelenés előtti screenshotok alapján készült modhoz [link]
Kijött az első bétája az annak idején PS2 exkluzív HL coop kampánynak, a Decay single player változata PC-s modként.
Ezek mellett, a SteamDB-n is látszik valami mocorgás az első játékkal, lehet 25 éves update készül? vagy csak egy bugfix
A pletykák szerint a HL univerzumhoz kötődő készülő multiplayer játék, a Neon Prime is közelít a bejelentéshez.
Úgy látszik nem csak a HL1-hez, hanem a 2-höz is készülnek valamivel az évforduló közeledtével, megjelent Steamen egy "Pathfinding Test" a betak között.
-
wjbhbdux
veterán
A hetekben lesz 25 éves a sorozat, pár ex-Valve HL fejlesztő elődugta a fejét
Dario Casali, level designer elkezdte végigjátszani kommentárral az első részt a youtube csatornáján [link]
Brett Johnson, level designer interjú és kommentár egy HL1 alpha és megjelenés előtti screenshotok alapján készült modhoz [link]
Kijött az első bétája az annak idején PS2 exkluzív HL coop kampánynak, a Decay single player változata PC-s modként.
Ezek mellett, a SteamDB-n is látszik valami mocorgás az első játékkal, lehet 25 éves update készül? vagy csak egy bugfix
A pletykák szerint a HL univerzumhoz kötődő készülő multiplayer játék, a Neon Prime is közelít a bejelentéshez.
-
AxBattler
félisten
A fenti steamdb-s linken a history részben látszik hogy piszkálták még a mai napon is, egyszer talán lesz belőle valami.
Ezen kívül is vannak még ilyen kezdeményezések, HL2 RTX-ből már mutattak egy szobát
Half-Life 2: REMASTERED by ROOSH - ez meg Alyx szerű grafikára tupírozza
de hát akkora játék, hogy az ilyen hobbi projectek vagy hosszú évekbe telnek, vagy fel is adják közben
Pedig már 2021-ben beharangozták, aztán idén jöttek a hírek... no mindegy.
-
Maulgar
tag
Így azért hogy beállít mögé az nvidia talán lesz belőle valami.
-
wjbhbdux
veterán
A fenti steamdb-s linken a history részben látszik hogy piszkálták még a mai napon is, egyszer talán lesz belőle valami.
Ezen kívül is vannak még ilyen kezdeményezések, HL2 RTX-ből már mutattak egy szobát
Half-Life 2: REMASTERED by ROOSH - ez meg Alyx szerű grafikára tupírozza
de hát akkora játék, hogy az ilyen hobbi projectek vagy hosszú évekbe telnek, vagy fel is adják közben
-
AxBattler
félisten
Valve áldásával Half-Life 2: Remastered Collection érkezik hamarosan a Half-Life 2 Update fejlesztőitől.
Remastered Collection-ről érkezett valami új hír? Tavasszal mintha azt cikkezték volna mindenhol, hogy hamarosan megjelenik, de azóta eltelt vagy' fél év...
-
Madgamer001
csendes tag
-
wjbhbdux
veterán
Ha esetleg jár még erre valaki.
Ez ér valamit?
1-2 ezer forint ebayen, ebből sokat nyomtak. Van a keményfedeles art könyvük amiből viszont 70-100 ezerért is vannak a bontatlan darabok.
-
Madgamer001
csendes tag
Ha esetleg jár még erre valaki.
Ez ér valamit?
-
' Tzs ,
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
Kijött a Steamen egy komolyabb HL2 mod a napokban: Entropy : Zero 2
Első része még nem volt akkora szám, de ez már nagyon jó értékeléseket kap, 98% pozitív. Opposing Force szerűen egy combine katonát irányítunk.
-
Yutani
nagyúr
Valve áldásával Half-Life 2: Remastered Collection érkezik hamarosan a Half-Life 2 Update fejlesztőitől.
Jó hír, várjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4710 - 4601
4710 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +GIGABYTE Z890 AORUS ELITE X ICE! Bolti ára kb 600e Ft
- Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 5G 6/128GB, GPS+Cellular, 12 hónap garanciával!
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Eladó egy Dell Latitude 7430 i5-1245U 16GB 256GB FHD Touch - Érintőkijelzős 100% akku
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 6800H Rtx 3050 Ti 16GB DDR5 512GB
- iPhone Xs 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Töltő Bazár! kb. 1000-1500Ft/10W, Rengeteg féle, SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Felújított üzleti laptopok - 24 hónap garancia - Ingyenes szállítás - Részletfizetési lehetőség

Nem igazán értem akkor, hogy kiknek készül valójában ez a MOD. Amennyiben ez csak egy demonstrációja lenne ennek a Remix-nek nevezett dolognak, úgy bőven elég lenne belőle ez a DEMO, viszont ha a teljes játékkal terveznek a srácok, bízva annak a népszerűségével, hogy értelmet is nyerjen a munkájuk, úgy elképzelhető, hogy kijön még egy nVidia kártyageneráció mire ez a teljes MOD megjelenik