- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Armando_19
őstag
-
Komplikato
veterán
Hát megmondom őszintén pont ettől félek, volt már ilyen 1x valamelyik kárytánál, hogy a különböző tesztekben 20% difik voltak és mindenki nézett, hogy most mi van ...
Amúgy ma írta valaki a Denny gyerek HD2900XT 1GB topikjába. Ja amúgy van pár szép fotója is a kártyákról ... mert most örömködik, hogy jön neki P5K Dlx és abban tud majd CF-et tesztelni. (Nem lesz kevés a 2x8 ahhoz?)
Meg a fórumban linkelték ezt: [link]
Ha jól értem a VR Zone arcok szerint sz*r a refrencia hűtés? -
Mr. Maffia
tag
Engem valahogy az R650 fog meg.
Igaz, hogy csak egy Fudzilla pletyka (egyelőre), de ha valóban ugyanaz lesz, mint az R600 csak 65nm-en akkor az jó lesz, mert az R600 jelenlegi fogyasztásával nem vagyok megelégedve. Biztos nagyon fűteni fog a kártya... (kedvenc pletyka oldalunk szerint 82-100C fok:S)
-
ftc
nagyúr
én inkább ugy mondanám....
Ati ésszel akarta megoldani NV pedig izomból...Lásd X sorozat vs NF 6 és 7-s...
Ati tól sok mindennel kisérletezett egyidőben....NV-nél fejlesztés ATI-hoz képes nyista...Ők még mindig a Crossbar-t használják...ők azt mondták felesleges más.Ha az Ati egyszerűsítene és nem akarna minden NV GPU-ra ój architektúrával felelni akkor lejjebb vehetnék a tempót...talán most AMD egy kicsit gatyába rázza őket -
Armando_19
őstag
Kicsit saját magamat cáfolva..
Lehet, hogy a gyártóknál abból indulnak ki, hogy a userek bizonyos hozzá nemértő részénél a tápegységek minősége, lásd codegen, nem alkalmas arra, hogy azt mondják: elég a 400W táp is.Ezért mernek ekkorákat mondani.
Aki ért hozzá, és minőségi 4-500W tápja van, az úgyse cserél nagyobbra.
Akinek meg nem, cseréljen csak, lenyúznak róluk egy kis lovettát, meg nem kell a hülye garanciális baromságokat hallgatni a kereskedésekben, hogy: Nem jó ez a kártya, a másikkal pedig működött a gép.
Lehet van tapasztalatuk? -
-
ftc
nagyúr
igen NDA ...május 14. lesz vége mikor polcokra kerül a kártya....nem is adhatnak infot ki csak ennyit,hogy húúú ez kafa stb....
nem engedélyezi senkinek sem....mert mint tudod ha az egyiknek megengeded akkor a másiknak is meg kell....sztem nicns kivételezés...és ha megengedte volna akkor nem ilyen vackot...
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
még valami eszembe jutott..
ha a felső kat 64db vect5D-t fogtartalmazni....akkor ugye igaz a középkategóriára is,hogy vect5D-t fognak használlni... na most ha jol gondolom akkor a középkat 32-t fog tartalmazni...
ebben az esetben 160 NV scalarnak felelne meg.....de ha viszont 24-t csak akkor pont 120-nak felelnek meg ami az NV-nek egy óriási pofára esés lenne...középkategória versenyezne NV felsővel....
sztem ez megmarad elméleti sikon -
keIdor
titán
''scores 10 to 17 percent better than Geforce 8800 GTX.''
Hát ennél én többet várok majd tőle... legalább 30% minden játékban, de szerintem lehetetlent kivánok.Azért az AMD-nek fel kell kötnie a gatyót, mert jön a 8800 Ultra + az igen fasza WHQL ForceWare-k.
NV legalábbis ezt ígéri, kérdés megvalósítják-e...
-
törölt tag
Szép. Csak az a kérdés, hogy ki veszi észre a 24 szeres, és a 16 szoros AA között a különbséget. Az FPS visszaeséstől eltekintve...
1600x1200-as felbontásnál, meg mi a bánatnak még ezerszeres AA? 1280-nál is szinte lázhatatlan a fűrészfogazás. arra egy 8XAA is bőven elég. Ami impresszív, az a 320stream proci. Az már jelent valamit.
Csak az a baj, hogy ezzel a kártyával nagyon elkésett az Ati. Ha le is nyomja a 8800GTX/Ultrát, ott a 8800GX2, amit megverni igencsak kemény dió lesz.
Attól meg az isten mentsen, hogy egy R600-ast CF-be kelljen kötni. Csak a táp egy vagyon lesz, ha valaki erre vetemedne. Nem is beszélve majd a kártya áráról, az tuti, hogy sokkal drágább lesz, mint a 8800GTX, vagy az Ultra. Presztizskártyának jó az Ati részéről, de a piacot a középkategória határozza meg, amit már jó ideje az NV ural. -
Komplikato
veterán
''Komplikato forumtars mar hetekkel ezelott felfedezte ezt a drivert, fazis kesesben van inq ''
Az egy dolog, de most utánaástam, gyakorlatilag az 1.57 driver óta van ilyen HDMI driver (amiben persze a ''sima'' HD driverek is benne vagynak''), és annak a dáruma 2007 február 08. Szóval kis híjján 2 hónapos késésében vannak a hírrel.
Mondjuk meg tudom érteni, egyetlen Audio chip amihez normális driver van XP és Vista alá, akár 32 akár 64 bitre, az a Realtek ALC HD széria. Nézd meg szívást Vista alatt Creative, VIA vagy SiS audio driverekkel, vagy a Compaq FTP-ről nagy nehezen lelophato ADI cuccaival.
''ATI HDMI Audio'' = RtAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_791A
''ATI HDMI Audio'' = RtAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_793C
''ATI HDMI Audio'' = RtAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01
''ATI HDMI Audio'' = RtAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA09
''ATI HDMI Audio'' = RtAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA11
''ATI HDMI Audio'' = RtAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA19
Érdekes, vajon mi lehet pontosan a 6 féle kártya?
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Nvidia G84 and G86 delayed - [link]
Time for a respin
NVIDIA APPEARS TO need a respin both G84 and G86 to A03 silicon.
Not much more to say: buggy, needs more time, and it will most likely delay the April 17 launch. If the firm does launch it on April 17, it will be a soft launch, not the usual hard variety.
Be still my beating heart.
Ilyenkor mi a lópikula van? Tudják, hogy mi tudjuk, hogy nyár végéig lófütyi DX10 játék se jön? Vagy mi?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest