- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Zárom ezt az R600-as találgatós topicot, vége a tippelgetésnek. Kijött egy halom cikk és indult másik topic is [link], nem szerencsés kettőt futtatni egymás mellett, párhuzamosan.
-
rudi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #3137 üzenetére
Rosszul tudod. rengeteg fény/árnyék hatás megy PS alapon, ráadásul DX9-ben textúrát csak PS-sel lehet tisztességesen kezelni.
-
djxp01
senior tag
Sajnos időm hiányában, nem tudok fórumozni, még visszaolvasni sem, de azt hiszem ma jelent meg a 2900 xt(x), valaki pár mondatban összefoglalná, hogy mennyire erős a kártya 8800 gtx hez képest? vagy még nincs elég infó? tnx
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
venember83 #3134 üzenetére
és evvel valószínűvé vált, hogy 8800gts320ára nemsokára középkategóriába esik árát tekintve. De kedves az ATI meghozta NVnek a nagypénzt.
-
venember83
nagyúr
Halkan jegyeznem meg, h megjelent a PH! teszt...
mod: off
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz
Bundás22 #3131 üzenetére
''eddig az volt a trend,hogy a köv közép kat kártya vitte az előző felső szintet,de ennek vége mint NV''
Egyetértek veled nemcsak eddig hanem most is. Csak a 8600ot ne a X19x0sorhoz kövi NV teljesen logikusan hanem az 7900sorhoz és mivel a kari átlagban hozza amit egy korábbi NV csucskari és nem mindenhol. -
válasz
Alvin_ti4200 #3130 üzenetére
Igen? Miért is?
-
Bundás22
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #3130 üzenetére
ftc:[eddig az volt a trend,hogy a köv közép kat kártya vitte az előző felső szintet,de ennek vége mint NV
azért [link]vigyázzunk ilyen kijelentésekkel:
[link]
itt azért az új középkat(8600GTS) durván odaver az előző felsőkat-nak (7900GS)
bocsi ftc nek akartam válazolni csak félreklikkeltem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Dare2Live
félisten
válasz
laci666 #3116 üzenetére
''Mint tudott a vga piacon a középkatban van a nagy pénz''
Ez a kifejezés így önmagában egy nagy *ság. Ha így lenne NV csökkentene egy -20%ot még a 8800gts320árán és máris középkategória és enyém a nagy haszon.
Nem gyanus, hogy mégse teszi? Biztos nemakar nagypénzt.
A nemviheti le mert akkor nemveszik a 8600ot uígy *ság. A profit maximalizálással foglalkozó szakemberei majd megmondják mit tesz NV. Ésha ebben azvan 8800-20% 8600 -30%akkor abbana pillanatban meglépi. -
-
Raymond
titán
''ha a hd1600xt hozza a 1950pro teljesitményét nincs gond..''
Nem fogja. Azokkal a spec-ekel amiket kiadtak biztosan nem:
Pixel: 3200 MP/s vs. 6900 MP/s
Texel: 6400 MT/s vs. 6900 MT/s
RAM: 32+ GB/s vs. 44.2 GB/s
Shaderek:
1950Pro: 36 db. vect4+1 PS es 8 VS
HD2600XT: 32 db vect5+1 -
Vistaboy
veterán
válasz
mcwolf79 #3120 üzenetére
Itt jön képbe az a bizonyos DX10-teljesítmény. Ha Valaki pl. a Crysis-ra vesz kártyát és az alatt gyorsabb lesz azonos áron az ATI, akkor biztos hogy azt veszi meg. 2-3K különbségnél csak a szimpátia fog dönteni. Ha viszont már lesz 10K a két kártya között, akkor egyértelműen az olcsóbb éri meg.
Mod: másnak is ilyen lassú az AMD oldala? A letöltés (Ruby Demo) 14-17K-val megy...
[Szerkesztve] -
mcwolf79
veterán
válasz
laci666 #3116 üzenetére
Azért írtam,hogy kb. 1 hónap múlva ugrik ki a nyuszi a bokorból.
Az XT ára ugye 350 EUR lesz. Az 245 Ft-os árfolyammal számolva 85750 Ft. Namármost 80k-ért lehet kapni 640-es GTS-t. Szerintem biztos esni fognak az NV árai. És szerinted melyiket érdemes megvenni? Annyival nem jobb az XTPersze ez mind a jövő zenéje. Ezért írtam,hogy az NV megteheti,hogy kissebb haszonnal árulja a kártyáit,de az AMD nem nagyon ugrálhat,így is pengeélen táncolnak.
Most ezen felesleges elkezdeni vitatkozni,mert még úgysem aktuális a dolog.
Meglátjuk,hogy alakulnak a dolgok
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Mr. Maffia #3117 üzenetére
azt R700,G90-t persze
és nema adok egy kártyáért 50K-t sem max 35K-t
-
laci666
senior tag
válasz
mcwolf79 #3107 üzenetére
Hát én nem értek egyet veled.
Mint tudott a vga piacon a középkatban van a nagy pénz,és ott akárhogy nézzük az Ati áll jobban(1950Pro/XT,1650Xt és társai)
Az Nvidia új középkategóriás kártyája (8500.8600 és társai )sehol sincsenek az Atihoz képest (Direct10 ide vagy oda.),bár atinak még nincsen piacon az új direct10 kártyái.
Úgy hogy a lé középkatban van csúcs kártyát meg nem mindenki vesz.
Meg amúgy is az Nvidia sem viheti le csúcs kártyák árát nagyon lefele,mert akkor nem venné a közép kategóriát senki ezt meg ők se akarják.
Most 320-as 8800GTS olyan 60-65K max a 640-es 70-80K, esetleg ezt leviszik 60-ra de akkor a 320-ast hova( esetleg 40-50k-ra)? és akkor a 8600GTS-röl nem is beszéltem persze a 256bites-re gondolnék. Azt se adhatják kurva olcsón mivel drágább a gyártása mint a 128 bitesé.
Elég faramuci a helyzet per pill. mert még az Ati középkategória árait se tudjuk.
Hát ennyit akartam lehet rosszul gondolom,de remélem nem. -
Zaza1234
csendes tag
válasz
matteo_szg #3113 üzenetére
Hát nem tudom de a techpowerup.com-on ezeket a dolgokat irták! Amugy meg tényleg igazad van mert a 8800gts-ben van 96 stream proci,és 32 a 8600ban,bocs!
-
Vistaboy
veterán
válasz
Zaza1234 #3111 üzenetére
A 8600 GT-GTS-ben csak 32 van. 64 lett volna az ideális. Amúgy azt meg Én nem tudtam hogy a 2800XT-ben csak 64 van engedélyezve a 320-ból...
Ha az XTX-ben engedélyezik mindet akkor itt is nagy különbség lesz a kettő között.
Mod: akkor most hogy is van ez? 320 vagy 64? Bocs, de még nem világos. Mi az a 64 stream vect5D?
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Raymond #3110 üzenetére
ugy helyes igazad van 64 stream vect5D igy helyes
szted miért gondolkozom X1950Pro-n?
megvárom a teszteket,de van egy érzésem x1950Pro gyorsabb lesz...nekem 1440x900-t kelleen vinnie...ha a hd1600xt hozza a 1950pro teljesitményét nincs gond..mégis kevesebbet eszik 20W-al....de ha inkább x1650XT lesz ez is mint 8600GTS akkor
remélem rendbe rázzák végre az Ati-t...AMD pénzt is akar belőllük....nem lehet igy ahogyők csnálják...Hiába fejlesztenek....ha NV izomból megoldja kevesebb fejlesztési költségek mellett többet kaszálnak -
Zaza1234
csendes tag
igen 320 db stream processor van a hd2900-ban ami szerintem az xtx verzión lesz jelen és majd a ''gyengébb'' karikon meg le lesz titva majd pár db ugy ahogy a 8800gtx(128) és a 8600gt(64)-nél! az igaz a hd2900xtben csak 64 van de a mag 320-at tartalmaz! [link]
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
én megvbárom a PH!-s tesztet már...
amit eddig láttam..úgy van ahogy leírtad... a jövő shader intenzív gameiban jól szerepel..itt van nem soká DX10 tesztek is...elméletileg rengeteg shaderrel...addig reméljük kijön a végleges driver hozzá
#3108 nincs 320 stream proci csak 64
[Szerkesztve] -
mcwolf79
veterán
válasz
#21795072 #3090 üzenetére
Erről beszéltem én is jónéhány hsz-el ezelőtt(persze akkor is le lettem hurrogva), hogy az mind szép és jó,hogy ennyiért adják (fogják adni) az R600-as karikat,de az NV azért adja jelenleg ennyiért a VGA-it,mert megteheti.
99,9 %,hogy csökkenni fognak az NV árai,és a 2 cég közül az NV áll jobban anyagilag. Ugye Ők már szép kis hasznot hoztak össze a G80-as karikból, és nincs a nyakukon egy halom (enyhe kifejezés) adósság.
Ha árverseny lesz (márpedig lesz), abban az AMD nem győzhet. Az NV tuti alá fog menni az AMD árainak,és akkor kakukkAnnyival pedig nem jobb az R600,hogy megérje majd a többletkiadást (a fogyasztásról (ami ugye magával hozza a táp cseréjét,amit nem mindenki akar megtenni) és zajról nem is beszélve).A teszteket nézve pedig még elég árnyalt a kép, nem egyértelmű az XT fölénye (összességében nézve).Annak ellenére,hogy +fél év fejlesztés van a hátuk mögött (ami ebben a ''szakmában'' qrva nagy idő).
Most lehet mondani,hogy így-úgy,a GTS-ek drágábbak,de majd térjünk vissza az árkérdésre kb.1 hónap múlva (AMD-ből sem lesz egyből mindenhol,kell idő a kártya terítésének). -
matteo_szg
őstag
válasz
Komplikato #3104 üzenetére
LOL...
-
Nekem az jött le a Guru3D tesztje alapján, hogy a jövőbeni shader-intenzív játékokban biztosan versenyképes lesz az R600 (lásd FEAR és GRAW).
-
Komplikato
veterán
Guru3D-nek meg gratulálok a STALKER teszthez (bár meglepően jó volt benne az ATI), mert sikerült a SZOFTVERES AA-t bekapcsolva benchmárkolniuk a CPU-t. Egy VGA tesztben ...
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
válasz
Komplikato #3100 üzenetére
Jah, hogy egyáltalán nem megy a cf?
-
ftc
nagyúr
-
Raymond
titán
Az B3D cikk elolvasasa utan vagyok. R600 = Meh
-
Komplikato
veterán
válasz
Mr. Maffia #3087 üzenetére
Xtremesystemen a Denny gyerek már szerzett egy XTX kártyát (is), bár egyenlőre csak húzás nélküli 3D Mark eredményeket tett ki ... de majd sasolok.
Ellenben a ''sima'' 1GB-os XT-t felhúzták múltkor 1152/2010-re valamelyik norvég HW oldalon. -
Vistaboy
veterán
válasz
matteo_szg #3089 üzenetére
Hát ahogy olvasgattam a teszteket a Guru3D-n, tényleg a nagyobb felbontásokban érzi magát elemében a kártya, oda pedig tényleg kellhet az 1GB RAM. Akkor még az is előfordulhat hogy az XTX-en alapból lesz 1GB és később kijön a 2GB-os.
Mod: főleg Vista alatt, ahogy nő a felbontás, úgy gyorsul az XP-hez képest.
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
válasz
matteo_szg #3089 üzenetére
Nem az AMD -nek kell eröltetni a CF -et hanem a teszt oldalaknak. Chipset meg most is van ami kezeli a CF-et.
-
törölt tag
válasz
Mr. Maffia #3087 üzenetére
nvidia már annyira beterítette a piacot GTS/GTX karikkal, hogy akár a GTX árát is közelíthetné a 2900XT-hez, ettől még nem menne tönkre.
-
matteo_szg
őstag
válasz
Vistaboy #3085 üzenetére
nyilván nem lesz sokkal gyorsabb, de a HD gaming-nek igen csak jót fog tenni
Mikádó: hát eddig nem, és van egy olyan érzésem, hogy az AMD nem is nagyon erőlteti majd a CF kitek kiküldését...lehetséges, hogy megvárják az RD790 lapkakészlet bevezetését
persze ettől még bizonyára lesznek ''saját'' szervezésű CF tesztek, ki tudja milyen eredményekkel :S...meglátjuk
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
CF tesztel valaki találkozott már?
-
törölt tag
válasz
Mr. Maffia #3082 üzenetére
lehet, hogy nem akarják versenyeztetni a GTX-szel?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Mr. Maffia #3082 üzenetére
Mint a 320/640-es 8800GTS? Lehet hogy pár játéknak jó lesz, de sztem nem lesz tőle sokkal gyorsabb a kártya.
-
Frigo
őstag
Call of Juarez DX10 bench eredmények a Guru3D-n :
[link] -
törölt tag
válasz
matteo_szg #3077 üzenetére
asszem nem mondunk ellent egymásnak
igen, valszeg kiforratlan driver.
én is a GTS-sel vetem össze.
én még mindig DX9 alapon vetem össze a karikat, és a DX10 képességet csak egy kellemes plusznak veszem. szerintem DX10-ben a következő gpu generációk lesznek igazán érdekesek, mert most még DX10-es játékok nem ömlenek a boltokba. -
Mr. Maffia
tag
válasz
matteo_szg #3077 üzenetére
Engem is ugyanezek a dolgok zavarnak.
-
matteo_szg
őstag
válasz
#21795072 #3075 üzenetére
a lemaradás oka egyrészt a kiforratlan driver.
másrészt teljesen más felépítésű a két GPU, az R600 talán jobban DX10, mint DX9...ez persze csak egy erős sarkítás, egy többoldalas elemzéssel ki lehetne magyarázni a hátrányát
egyébként az XT tudtommal a GTS ellenfele...ha nem is nézzük az eredményeket, árban biztos
nekem egyedül a szokásos negatívumok nem tetszenek:
magas fogyasztás (persze várható volt, de akkoris)
kazán (OC-vel GPU 92-93 fok)
borzasztóan hangos ref. hűtő (konkurenciához képest)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
matteo_szg #3074 üzenetére
szerintem kisebb csíkszélességen erősen el kellett volna húznia az R600-nak. nem látom ezt az elhúzást.
-
matteo_szg
őstag
válasz
#21795072 #3072 üzenetére
hájjájj...azért nem ilyen egyszerű ez.
mármint pl. az összevetés a G80 alacsonyabb órajelével.
a GTS szint megvan egyelőre
Mr. Maffia:
persze a GTX fölénye egyelőre egyértelmű...GTS-nél lehet már elgondolkodni...már csak az a kérdés, hogy milyen áron érkezik be az országba az XT?!
[Szerkesztve] -
Mr. Maffia
tag
válasz
matteo_szg #3064 üzenetére
Én Guru3D-s tesztet néztem, mert őket már régóta látogatom nap, mint nap. Rájöttem, hogy amig nincs DX10 8800GTX-ről 2900XT egy jó nagy visszalépés lenne csak.
Valahol még X1950XTX-el is jobban járnék, mint a 2900-al...
[Szerkesztve] -
törölt tag
guru3d végre normális procit rakott a teszt konfigba, és a tesztük alapján nálam nagy csalódás az R600
ha összevetem a G80 teljesítményével és sokkal alacsonyabb gpu órajelével
-
Shodan
őstag
lol a 2400 ,meg a 2600 hogy néz ki.
a tv-tunerem nagyobb. az egyik mint egy sündisznó, a másik olyan mint egy tányér...
-
Shodan
őstag
válasz
matteo_szg #3066 üzenetére
Hát nagyon gagyi ez a techpowerupos teszt
, a gts-t még csak véletlenül se tennék be az összehasonlításokba, meg végig a gtx-el hasonlítgatja össze, kit érdekel a gtx ha ez 399dodoba kerül.
-
Vistaboy
veterán
Na most egyszerre sírok és nevetek. Január környékén tudok csak új kártyát venni, és most egyenlőre úgy néz ki hogy nem tudok választani az ATI és az NV között.
Egyenlőre úgy néz ki hogy mind a kettő király, de majd azon múlik a választás hogy DX10-es játékok (És főleg a Crysis) alatt hogyan muzsikálnak (Teljesítmény/Minőség mutató). -
yusukee
aktív tag
Na most elgondolkodtam azon hogy 8800 GTS-t vegyek e vagy 2900 XT-t, de megvárom a PH!-s tesztet
-
matteo_szg
őstag
-
SzlobiG
félisten
válasz
matteo_szg #3064 üzenetére
Lehet nézelődni.
-
masterful87
senior tag
Egyáltalán nem vagyok AMD-ATI fan, sőt: fejet hajtok a GTX/Ultra nagysága előtt, de szerintem annyira nincs értelme a megjelenések dátumát összevetni! Örüljünk neki, hogy egyáltalán van ellenfele az nVidiának, legyen az akármennyire is lemaradva... és gondoljunk bele abba is, hogy az ATI mennyire törpe cég az nVidiához képest!
A vr-zone bugos-driveres tesztje után, ezeket emelném ki:
Quake4 - Ultra Quality 1600x1200 16xAF Best AA16x
2900XT - 52
8800GTX - 54
8800GTS - 37
Half-Life2 bugos Anti-Aliasing-zal!!!
Company of Heroes - 2560x1600 16xAF
2900XT - 47
8800GTX - 52
8800GTS - 35
BatleField 2142 bugos Anti-Aliasing-zal!!!
NeverWinter Nights 2 alatt remélem, hogy bugos!!!
Oblivion - 1600x1200 16xAF Best AA16x
2900XT - 28
8800GTX - 39
8800GTS - 28
3dMark eredményeket meg az hasonlítgassa, aki rögtön rohan a boltba a legújabb proccért, meg mobojért, hogy övé legyen a WR...
Persze a haveroknak lehet az ilyennel hencegni, de egy idő után az ember kinövi... úgy 12 éves korára...
szvsz a puszta tények alapján, javított driver-rel, 80-90K körül a legjobb vétel!
Ez az én kis véleményem, na de majd a PH! teszt után okosabbak leszünk
persze, annak aki ennyit rá tud áldozni...
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
4hete nézitek, vitatjátok a fakebbnal fakebb teszteket, mostmár csakkibirtok egykis időt....
-
venember83
nagyúr
Elmult ejfel, tesztet akarunk!
Dare2Live: Jo, most lefekszek szundizni, de reggelre legyen biza teszt, mert ha nem akkor irgum-burgumIgen, rajottem, kimegyek(unk) tuntetni ha nem! S megrohamozzuk a PH! szekhazat! Igen!
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
-
Ragnar_
addikt
Most azért látszik , hogy a korábbi tesztekhez hasonló eredmények vannak. Viszont még mindig nincs dx10 teszt , és a HD video megjelenítésről nincs semmi infó.
-
válasz
Raymond #3028 üzenetére
A képminőségnél nem értek egyet a cikkel: ahol a 2900XT kártyát hozták ki győztesnek (háztető csúcsa), ott igazából szerintem a 8800-nak jobb a képe, mert a 2900XT valahogy elmossa, homályosítja a képet. Akinek van szeme, az látja.
Egyébként meg 1-2 driverhibának betudható belassulástól eltekintve szerintem a GTS-ek ellen helytáll a 2900XT kártya. -
ktg3
őstag
-
athomi
veterán
Azért a tudását, ha pontosan nem is, de be lehet határolni a mostani játékokban most már ezekkel a tesztekkel még ha nem is teljesen igaziak...Majd meglátjuk árban hol lesz.
-
FireGL
aktív tag
válasz
he7edik. #3045 üzenetére
Mielött valaki levonja a következtetéseket a ma napvilágot látott és a holnapi tesztekből jó ha tudja, hogy a kártyák dobozában a fellelhető driver a 8.36-os, a tesztek ezzel a 8.36 és a 8.37-es driverral készültek.
A májusi driver pedig a 8.38 [link]
gyk: 8.36 március, 8.37 április
Remélem senki nem gondolja komolyan, hogy az a hiteles ha 1-2 hónappal régebbi driverekkel tesztelnek ? -
rolko
őstag
válasz
Mr. Maffia #3039 üzenetére
Én is Crysisra gyúrok de már megvettem a karit
-
feka007
veterán
A BF2142-esre gondolsz?
Hát igen, a talaj textúrája mintha NV-n élesebb lenne, viszont e fegyveren Ati-nál több helyen látszik a napfény. És a kesztyűn szebb a tónus.
(#3039) Mr. Maffia : Mindenki a Crysisra gyúr, szerintem is érdemes lesz inkább akkor fejleszteni
Mod: jobban szemügyre vettem a képsort, és bizony eléggé csalóka ám.Ugyanis szemmel láthatóan az Ati-s képnél jobban előrehajolt a talaj felé, közelebb is van hozzá, tehát ezért látszik elmosódottabnak a texture.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
2600 teszt azt lehet x1950Pro lesz belőlle
-
feka007
veterán
válasz
Mr. Maffia #3035 üzenetére
Amíg jól futnak a gamek, addig marad, aztán ha nem, akkor megy a csere...
Csak kérdés, hogy mire, mert ennél jobbat nem kapsz
Mondjuk a Crysis alatt valszeg Ati jobban operál majd
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
Mr. Maffia #3035 üzenetére
Akinek GTX-e van az nyilván nem fog most cserélni R600-ra.
-
feka007
veterán
válasz
Mr. Maffia #3033 üzenetére
Nekem viszont nem mindegy, mert így nincs alternatívája a 8800GTX-emnek
-
Mr. Maffia
tag
válasz
feka007 #3030 üzenetére
Szebb igen.
Viszont tegyük hozzá, hogy nem a GTX megverés a cél. GTS 640-et a legtöbb helyen megveri és az ár/érték a legnagyobb lényeg egy kártyánál. (nálam, szerintem)
Nekem édes mindegy, hogy most megveri-e a GTX-et vagy az Ultrát az a lényeg, hogy jó áron vettem egy erős kártyát. (meg ott a tuning is)
-
SzlobiG
félisten
Még annyit tennék hozzá a driver dologhoz, hogy érdekes, hogy szűrőkkel lassabb mint az X1950XT jópár játékba ami szinte 100%, hogy driver ''hiba'' még, szal kíváncsi leszek a következő driverra, hogy mennynit fog vele javúlni a helyzet, de az biztos, hogy erős a kártya csak kikell belőle hozni az erőt.
-
Raymond
titán
A VR-Zone review mirrorja normalis sebessegel:
[link] -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz) #3020 üzenetére
Az egy teljesen normális válasz volt. Meg kéne tanulni vállalni a következményeket, a tetteink után. Na, de részemről off befejezve, hadd veszekedjenek tovább.
-
szacsee
nagyúr
Időméréshez:
Usa time[link] -
Vistaboy
veterán
Gyerekek, higgadjatok le, ennek semmi értelme. Holnap úgyis minden kiderül. Ha Valaki nem akar ATI-t venni, akkor az úgysem fog. Személy szerint Én is NV-párti vagyok, de nagyon várom az ATI-t is, mert Nekem az a fontos, hogy egy kártya hogyan teljesít a játékok alatt. Márpedig a jövő a DX10-é és az az alatti teljesítmény lesz a döntő, és ha az R600 jobb lesz DX10 alatt mint a G80, akkor valószínűleg azt veszek. Ha pedig az NV kiadja addig a 8900-at és az lesz a jobb, akkor azt.
-
aeroxr
tag
válasz
A szakmai hozzáértésed számomra nem kétséges, DE:
''fantasztikus magasságokba emelkedett R600 elemzéseteket nem ide tartozó témában''
ez megint egy provokatív hsz, szerencse h az utolsó -
ToxLee
őstag
Ti is úgy gondoljátok ,hogy térjünk a tárgyra?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
kösz már hazug is vagyok, ennyi erővel te is olvasgathatsz
-
(Kolombusz)
veterán
No, utolsó off, aztán nem akasztom meg fantasztikus magasságokba emelkedett R600 elemzéseteket nem ide tartozó témában, csak annyit mondanék, hogyha a szakmai hozzászólásaimmal kapcsolatban kételyeid vannak, használd a hozzászólás keresőt és rágd át magad a szakmai témákban irt megnyilvánulásaimon.
A bazmeggel ha megsértettem valaki lelki világát, attól elnézést kérek, csak tudod, mikor kétszer egymás után állitja valaki ugyanazt a hazugságot, annak nem örvendek.
C4mp3r, valld be, hogy a leirt véleményemre lehetett volna normálisan válaszolni, mint tette azt venember83, aeroxr, vagy Mr. Maffia és nem volt feltétlenül muszáj olyan dolgokat az én gépemből ''elhangzottnak'' titulálni, amit valójában ti találtatok ki.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz) #3014 üzenetére
Szerintem meg, ha nem szóltál volna hozzá, egy teljesen fölösleges provokáló hsz.-al, akkor nem menne megint a vita. Mert valld be, hogy semmi szükség nem volt arra hsz.-ra, mert tudhattad volna, hogy valaki úgysem hagyja szó nélkül.
''olvass bazmeg és utána válaszolj''
Ezek után még csodálkozol?
[Szerkesztve] -
aeroxr
tag
válasz
(Kolombusz) #3014 üzenetére
A te hsz-eid száma meg véletlenűl nem a mások feletti ítélkezésektől nőnek?
''olvass bazmeg és utána válaszolj'' mostmár tényleg veszekedés, így igazad van
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mr. Maffia
tag
válasz
(Kolombusz) #3001 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy amig kultúrált a vita addig nincs gond. Az meg, hogy ki a szánalmas arról ne beszéljünk!
szerk: 3014: A rövid hsz-ekkel kapcs. egyetértek veled.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ilyen alapon magadat is szánalmasnak tarthatod.
Szövegértelmezési gondjaid lehetnek: ópáran ebben a topikban fanatizmussal várnak egy rohadt videokártyát, képesek veszekedni miatta
Nem mondtam, hogy mindenki ilyen, nem mondtam, hogy hülyék, ne forgasd ki a szavaimat.
Engem is érdekel, hogy mit hoznak ki ennyi késés után, de nem istenitem egyiket sem, hogy juj majd déiksztizben lemos mindent,nem mondom, hogy de dögölj meg, a nyócezernyóccáz akkorisjobb és nemirok egy smileyből álló hozzászólást, valmint olyan magas információtartalmút sem, hogy WTF és társai.
Lényegében a 3000 hozzászólásból 2500 a fake hirekből és a fentebb leirt viselkedésből jött ki. Hidd el, mielőtt megalkottam a véleményem és ezt leirtam, átolvastam az elmúlt három nap hozzászólásait, sőt előtte is követtem a témát, néha hozzá is szóltam.
VR6-Fan: neked is mondom, a jópáran és a mindenki nem ugyanaz, olvass bazmeg és utána válaszolj, ne olyanokat irj, amiről szó sem volt. Tudod miért nem voltam a 8600 topikban? Mert rohadtul nem érdekelnek, ellentétben az R600-al.
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
Szia!
egy kérdés:ki vagy te hogy szánalmasnak tartasz minden itteni forum lakot?
ha fanatisták és jó nekik hagy csinálják..ha meg szúrja a szemed akkor finoman meglehet öket kérni hogy rendezzék le máshol a vitájukat. mint inkább itt hülyézd a népet. vagy ha már ez a hobbyd akkor a 8600GT/GTS topik 3 napos maratoni vitájába mért nem teted tiszteleted?
-
dante3
addikt
válasz
Veszekedés és vita közt van egy kis különbség!
-
C4mp3r
addikt
válasz
Én meg azt tartom szánalmasnak, hogy bejössz ide, és burkolt módón lehülyézel mindenkit, pedig senki nem kérdezte a véleményed.
-
SzlobiG
félisten
Én aztmondom, hogy majd egy hónap múlva sokkal jobbak lesznek ezek a kártyák mert a mostani driverek még kiforratlanok.
Ha nem így lesz akkor még mindég a 8800GTS 320MB a legjobb vétel ami lehet, hogy nálam is befog következni.
-
feka007
veterán
Már az XT is nagyon nagy csúszásban van, NV tavaly november elején indította el a G80-at. Az lesz, hogy Ati esetleg majd nyáron vmikor kihozza a GTX/Ultra verő vga-ját, csak azt nem veszik figyelembe, hogy mikor is. Meg addigra már sztem Nvidia is beújít, ha jól hallottam akkor jön majd 8900GTX.
-
aeroxr
tag
válasz
Veszekedés azért egy kicsit túlzás
-
Feri85
csendes tag
válasz
venember83 #3002 üzenetére
Az érdem nem az enyém, az XS-en találtam a linket.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Lortech #2997 üzenetére
AMD-ATi tenyleg komolyan veszi a majus 14 15:00-t.
Mindegy, amit latni akartunk (meg ha nem is ezt akartuk) azt lattuk...
Kosz Feri85 a linket!
(Kolombusz): Fogyasztoi tarsadalomban elunk, mindenkinek megvan a dilije. Veszekedni tenyleg nem erdemes rajta, de erdeklodni azert lehet, nem?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Kissé viccesnek tartom, hogy jópáran ebben a topikban fanatizmussal várnak egy rohadt videokártyát, képesek veszekedni miatta...
Sőt, nem is viccesnek, hanem szánalmasnak tartom.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest