- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
mcwolf79 #3120 üzenetére
Itt jön képbe az a bizonyos DX10-teljesítmény. Ha Valaki pl. a Crysis-ra vesz kártyát és az alatt gyorsabb lesz azonos áron az ATI, akkor biztos hogy azt veszi meg. 2-3K különbségnél csak a szimpátia fog dönteni. Ha viszont már lesz 10K a két kártya között, akkor egyértelműen az olcsóbb éri meg.
Mod: másnak is ilyen lassú az AMD oldala? A letöltés (Ruby Demo) 14-17K-val megy...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Zaza1234 #3111 üzenetére
A 8600 GT-GTS-ben csak 32 van. 64 lett volna az ideális. Amúgy azt meg Én nem tudtam hogy a 2800XT-ben csak 64 van engedélyezve a 320-ból...
Ha az XTX-ben engedélyezik mindet akkor itt is nagy különbség lesz a kettő között.
Mod: akkor most hogy is van ez? 320 vagy 64? Bocs, de még nem világos. Mi az a 64 stream vect5D?
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
matteo_szg #3089 üzenetére
Hát ahogy olvasgattam a teszteket a Guru3D-n, tényleg a nagyobb felbontásokban érzi magát elemében a kártya, oda pedig tényleg kellhet az 1GB RAM. Akkor még az is előfordulhat hogy az XTX-en alapból lesz 1GB és később kijön a 2GB-os.
Mod: főleg Vista alatt, ahogy nő a felbontás, úgy gyorsul az XP-hez képest.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Mr. Maffia #3082 üzenetére
Mint a 320/640-es 8800GTS? Lehet hogy pár játéknak jó lesz, de sztem nem lesz tőle sokkal gyorsabb a kártya.
-
Vistaboy
veterán
Na most egyszerre sírok és nevetek. Január környékén tudok csak új kártyát venni, és most egyenlőre úgy néz ki hogy nem tudok választani az ATI és az NV között.
Egyenlőre úgy néz ki hogy mind a kettő király, de majd azon múlik a választás hogy DX10-es játékok (És főleg a Crysis) alatt hogyan muzsikálnak (Teljesítmény/Minőség mutató). -
Vistaboy
veterán
Gyerekek, higgadjatok le, ennek semmi értelme. Holnap úgyis minden kiderül. Ha Valaki nem akar ATI-t venni, akkor az úgysem fog. Személy szerint Én is NV-párti vagyok, de nagyon várom az ATI-t is, mert Nekem az a fontos, hogy egy kártya hogyan teljesít a játékok alatt. Márpedig a jövő a DX10-é és az az alatti teljesítmény lesz a döntő, és ha az R600 jobb lesz DX10 alatt mint a G80, akkor valószínűleg azt veszek. Ha pedig az NV kiadja addig a 8900-at és az lesz a jobb, akkor azt.
-
Vistaboy
veterán
Doomed from the Start...
[link]
Ez azért egy pöttyet lehangoló...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Radeon R600 is the foundation of the line of DirectX 10.0 graphics cards developed by ATI featuring unified shaders and is compatible with DirectX 10 and Shader Model 4.0, which will be launched May 14th 2007 with general availability dates varied for different lines of graphics cards.
[link] -
Vistaboy
veterán
válasz
Armando_19 #2808 üzenetére
A szélzajról jut eszembe ez a kis videó a GF6800Ultrá-ról: [link]
Mod: FX5800, bocsi...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
EQMontoya #2778 üzenetére
Egy tesztnek szerintem mindenki örülne, bízzunk benne hogy Hétfőn megjelenik. Amúgy meg sztem itt is az lesz, mint a G80-nál. Először lesz egy HD 2900XT/XTX/XL (R600), utána pedig a későbbiek (Pl. R630).
Na, ki cserélne a csávóval? (Persze nem a fejére gondolok...). Sorry for that, dude! [link]
-
Vistaboy
veterán
Jó, talán túloztam egy kicsit, de azért jópár dolgot fognak használni már ezek a játékok is, és nem sok idő múlva már DX10 nélkül el sem fognak majd indulni. Amúgy meg sztem a ki nem használt képességekre sok esetben nincs is szükség a hétköznapi felhasználásnál (Pl. játékok). Ha valamire szükség van egy programnak a működésre, azt használja is, nem?
Egyébként úgy kellett volna írnom az előbb, hogy minden téren fogja használni. Teljesen nem.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
donsergiooo #2748 üzenetére
Én úgy tudom (Javítsatok ki ha tévedek), hogy lehet írni a fizikát számoló szoftverbe olyan támogatást, ami kihasználja a stream processzorral szerelt GPU-kat (G80, R600). Ilymódon képesek a fizikai számítások gyorsítására is.
-
Vistaboy
veterán
válasz
EQMontoya #2741 üzenetére
Arra értettem Én is, csak példaképpen említettem a Crysis-t, mert az szerintem minden téren ki fogja majd használni a DX10-et, és nem csak a grafika, hanem fizika, AL, ilyesmi terén is. Lesz jópár DX10-es játék, de eddig mindenhol ahol DX10-es VGA-t teszteltek, azt mondták, hogy ha kijön a Crysis, akkor újra előveszik a témát...
-
Vistaboy
veterán
válasz
feka007 #2727 üzenetére
Szerintem sokaknak lesz kártyaválasztó játék a Crysis (Elvégre egy FPS-ben nyeri legtöbb értelmét a DX10,nem?), ha ez alatt az ATI jobban fog teljesíteni mint az NV, akkor sokan azt veszik majd. Anno. amikor Én az X800PRO-t vettem, haver meg GF6800GT-t. Ő odavolt az SM 3.0-val, de nem nagyon talált játékot, ami használná. Én meg akkor szinte csak HL2-vel játszottam, az pedig sokkal jobban ment Nálam az X800-on. Most abban a ''szerencsés'' helyzetben vagyok hogy nem tudok új VGA-t venni, de jövőre első dolgom lesz...
Addigra csak eldől, ki a jobb... Amúgy pedig arra kell menni hogy DX10 alatt melyik teljesít jobban, mivel a Crysis után nemigen fogunk egy ideig mással játszani...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest