- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Ugytunik
''Anyway, there is actually quite alot overclocking headroom in R600 GPU and AMD GPU Clock Tool seems to be working just fine. I had a problem with Powerstrip beta-version which was limited to driver's limits. Now we just need to wait for new version of ATITool which brings voltage adjustments for R600 and I'll run tests under dry ice cooling. Hopefully that'll be next week.
PS. 1000/1000 MHz clock speeds at techPowerUp!'s screenshot are pretty modest''
[link] -
Drizzt
nagyúr
-
dezz
nagyúr
Azt írja, az ATI fogja ezt ajánlani - ami vagy igaz, vagy nem, de ha igaz is, ez olyasmi lehet, mint korábban amikor az Nvidia is meglepően nagy tápot ajánlott, jó nagy ''biztonsági ráhagyással'', közben meg elment a felével is (normális tápot használva legalábbis).
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Kellett neki int. VGA meg chipset, szerintem egyértelmű, az más kérdés hogy nem jártak vele olyan jól mint gondolták...
Szerk.: Szerinted van értelme beperelni az ilyen szennylapokat? Senki sem ad hitelt nekik így sem.
paleinho: Annó az X1800 sem vált be annyira, de volt tartalék a chipben, az X19xx-akkal meg már nem tudott mit kezdeni az nVidia...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
A Far Cry is fasza volt grafikailag, de 1 napnál tovább nem bírtam vele játszani(amikor elhatároztam, hogy végigviszem), mert agyon untam magam. Lehet amúgy, hogy addig beüt valami semennyire nem hype-olt dolog, ami sokkal jobb lesz grafban is, pl.: az FC is anno a semmiből bukkant elő kis túlzással.
-
szacsee
nagyúr
A Crysis játék, de nem minden játék Crysis.
Matek alsó tagozat kb 2-3. osztály. Halmazok témakör.
Szerk: nekem annyi elég : az Xbox 360 Gpu-ja újratervezve, felturbózva. Ha akkor amikor kijött az XBOX, akkorát tudtak alkotni, még ha célhardver volt is, akkor most mi lesz?
Azóta okosodtak és ez is egy célhardver.
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
igen, akkor amikor lesz rá játék......dx9 is most kezd szélesebb körben elterjedni...
stormregionos srácok mondták talán hogy nem fejlesztenek még dx10-es cuccokat mert még a dx9-ben is van bőven ki nem hasznélt feature
jah, valószinüleg crysisben gyorsulni fog.....kár hogy nem tft felbontásokon fogja vinni....
Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest