- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
kicsivocsok #2937 üzenetére
Kicsit meg van lassulva az oldal, nem is értem miért...
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azokban az időkben még az ''nVidiások'' is OmegaDrivert használtak, azokkal ezeket gondokat többnyire ki lehetett küszöbölni.
A következő driver telepítésének meg az az egészséges módja, hogy uninstallálod az előzőt, nem tudom ez miért negatívum.
nVidia esetében én meg nem csak villódzó árnyékokkal találkoztam, meg fűrészes élekkel Nature tesztben, hanem a szivárvány minden színében villódzó textúrákkal... (aki ilyen szépeket akar látni, az tegye fel pl. GeForce 2-re a 66.93-as meghajtót...) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
mcwolf79 #2827 üzenetére
Nana, driver bugokért meg 3DMark-ra optimalizálásért nem kell messze mennie az nVidiának sem (sőt), az hogy te csak találni akartál magadnak casus bellit az ATi gyűlöletére, az a te bajod.
Komplikato: Ebben lehet hogy annak is szerepe van, hogy több mint fél éve nem jött ki ForceWare XP-re...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #2793 üzenetére
Én meg már azt hittem időközben tényleg Faud Fantopikba mentünk át.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ragnar_ #2752 üzenetére
A BF 1942/Vietnam az valami iszonyat gagyi volt (a maga idejében ronda mondjuk nem), a pattogó járgányok és az hogy nem lehetett sniperrel meg rifle-lel eltalálni mozgó embert... egyedül azt élveztük a haverokkal, hogy 4-5-en felmásztunk egy jeepre és téptünk a ''battlefielden'', az ellenek is csak lestek hogy mit csinálnak ezek az őrültek, nem sokszor lőttek ránk.
A QW-t a nagy előd miatt várom, annó viszonylag komolyan ET-ztem. A Quake univerzum nem igazán fog meg, de sok választása sajnos nem volt id-éknek.
Jah, amit még nagyon várok, Team Fortress 2, ha nem szúrják el iszonyat feelinges lesz.
Ps.: Sorry az off miatt, de ha jól értettem 2 nap múlva úgyis zárolják a topikot.
Szerk.: Bocaa, 30k környékén lesz, nekem is arra fáj a fogam, csak kérdés mennyire lehet majd húzni, ill. mikorra lehet kapni szerény kis hazánkban, valószínűleg csak nyár végére lepik el a boltokat az alsó és középkategóriás ATi-k...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Foglalt név #2728 üzenetére
Igazad van, kötőszavak sem kellenek a hsz-ekbe, csak az adatok, minden más irreleváns.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Armando_19 #2720 üzenetére
ATi-ék virtuális reklámarca.
nV-vel ellentétben ők ragaszkodóak és nem cserélgetik minden generációval... mondjuk meg tudom érteni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ragnar_ #2680 üzenetére
Az EA ráállt arra, hogy ugyanazt a selejtet adja ki fél/egy évente, lásd Carbon, 2142, stb., én nem várok tőlük semmit, sokkal inkább várom pl. az ET: Quake Wars-t vagy a Bioshockot...
Nana, azért ha nem pixelkisasszonyokról van szó, akkor az anyajegy sem 2D-s, egy szemölcsnek meg már saját váz kell, nem elég egy 3D-s textúra. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ragnar_ #2675 üzenetére
Isten óvjon bennünket attól hogy tömegesen elkezdjék használni a BF engine-eket, azoknál kevés selejtesebb bugosabb kódkáosz került FPS alá grafikus motor helyett.
Szerk.: A BF2-nél pl. annyira komolyan vették a TWIMTBP-t, hogy az x-edik patchig sok ATi kártyán meg se nyekkent a stuff.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
rauschie #2673 üzenetére
Nem kicsit, a G80 nem egy jövőbe mutató GPU, mindazonáltal az nVidia el tudja érni, hogy olyan programokat írjanak, amik az ő kártyáihoz alkalmazkodnak, lásd TWIMTBP program, persze ezt nyakonöntik azzal a cukormázzal, hogy ''segíteni akarják a fejlesztők munkáját...''
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #2622 üzenetére
Már törölték is tesztet.
Az AMD szerintem folyamatosan pásztázza a netet, valamit tényleg nagyon titkolnak.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Armando_19 #2589 üzenetére
Azért ennek nem sok sanszot adnék.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Armando_19 #2587 üzenetére
Az nagyon csúnya megvezetés lenne...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #2512 üzenetére
Az FX-ről nagyon is jól tudta az nVidia, hogy mekkora rakás... épp azért erőlködött annyira a marketing osztály, sajnos inkább több mint kevesebb sikerrel...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #2306 üzenetére
Te csak ne nyugtass minket!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #2119 üzenetére
Vissza-Előre rulz...
1-2x én is megszívtam.
Annó én is bedőltem, mondom Audigy nem lehet rossz, vegyünk Audigy LS-t... -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #2109 üzenetére
Ha meg tudnék fizetni egy ilyen kártyát, komolyan még örülnék is egy ilyen Audiofil Editionnek.
dezz: Az X-Fi szép dolog (viszont A Musicot leszámítva drága, azt meg nem is tudom gyártják-e még), csak lenne hozzá normális meghajtóprogram, mert azok az x00MB-os sz@rok, amiket kiadnak az vicc. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #2105 üzenetére
Ugyan, elvennék a Creative kenyerét? X-Fi-t már úgyis csak azok vesznek akiknek van zsetonja ilyen VGA-ra, egy ilyen húzással a túlvilágra lehetne küldeni a SoundBlaster részleget.
(mondjuk sokat nem veszítenénk
)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha jól tudom a gyártástechnológiával szoktak gondok lenni, nem a chipek ''lekicsinyítésével'', szóval ha valóban kész voltak már január-február környékén, mostanra akár gyárthatnák is a 65-ösöket, rosszul gondolom?
Bár tény hogy magának az AMD-nek sem rég sikerült átállni 65nm-re, de tesztpéldányok már november környékén voltak.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Kellett neki int. VGA meg chipset, szerintem egyértelmű, az más kérdés hogy nem jártak vele olyan jól mint gondolták...
Szerk.: Szerinted van értelme beperelni az ilyen szennylapokat? Senki sem ad hitelt nekik így sem.
paleinho: Annó az X1800 sem vált be annyira, de volt tartalék a chipben, az X19xx-akkal meg már nem tudott mit kezdeni az nVidia...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #1673 üzenetére
Én inkább a 2600-asokra várok, azok fogják átrendezni a piacot, a 2900-asok max. a 640MB-os GTS és a GTX árát nyomják le.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Armando_19 #1643 üzenetére
Pedig a 128-bites vezérlőnek pont hogy jobban kell a magasabb freki. (az 512 bites RingBus akár EDO rammal is elég lenne
)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Oliverda #1586 üzenetére
Pont ezt mondtam a 8500/8600 topikban is.
Valószínű azért csúszik az R6xx széria, mert nem akarnak úgy lebőgni az alfa állípotú driverekkel, mint az nVidia, ha nem lenne olyan masszív FANatizmus a cég körül, már orrba-szájba fikázná őket mindenki, mert tényleg röhej amit csinálnak, XP-s driver több mint fél éve nem jött ki 8-asnál korábbi GPU-ra...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ne feledjétek, hogy az nVidia driverei még nem feltétlenül aknázzák ki az új karikban rejtőző összes tartalékot (hogy egészen finoman fogalmazzunk), az ATi X1000-es szériája sem egyszer gyorsult 10-20%-kal 1-1 újabb meghajtóval.
Másrészt szerintem az ATi-nál az X800-zal már megtanulták azt a leckét, hogy elavult technológiával nem jó villogni, amint lehet piacra dobják az X2000-es családot, azután pedig nagyon gyorsan ki fogják söpörni a piacról a DX9-es GPU-ikat, nem fognak átmenni filléres gagyiba a normálisabbak.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest