- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Aktív témák
-
decibel
aktív tag
Ja unified, de egyenlőre úgy tűnik, hogy az r600 shader ereje parlagon hever. A gs-el nőhetne a shader kihasználtság( elvileg a geometria változtatása feleslegessé teheti a map alapú shadelést, bár ez csak az én elméletem, még nem olvastam róla sehol, lehet nem megvalósítható
)
-
decibel
aktív tag
Az a gond, hogy az r580 és g71 analógiájára építesz, ami nem biztos, hogy megállja a helyét. Sztem az r600 csak gs használatánál lenne jelnetősen gyorsabb, ha mellőznék a mapeket. Ez több ponton is problémás, egyrészt még évekig nem láthatunk ilyen motort, mivel van egy hatalmas dx9 install base. A másik pedig, hogy ha még igaz is lenne, hogy gs használatánál elvérzik a g80 még mindig ott van a nagy számú tulaj, akiket nem hagyhatnak figyelmen kívül. Bár 2-3 év múlva, mire megjelennek az első igazi dx10-es játékok a g80 és az r600 már antikvitásnak fog számítani. Amúgy shader teljesítményben sem látom annyival előbbre az r600-at, valszínúleg ha valami játszhatatlan a gtx-en, akkor az játszhatatlan az r600-on is. A gts-hez viszonyítva már más a leányzó fekvése, véleményem szerint az ár/teljesítmény mutatóval domborít nagyot az Ati.
-
-
decibel
aktív tag
Miért lesz gyorsabb dx10-ben? Az oké, h tendenciózusan több és intenzívebb shadert használnak, de a dx10 pont a megnövelt textúrákról szól. Tehát ha most tmu limites, a jövőben a nagyobb textúrákkal méginkább az lesz, így csak speciális esetekben képes profitálni a brutál shader erejéből. És ez nem feltétlenül köthető dx verzióhoz.
Nekem úgy tűnik, hogy az r600-at elsősorban gpgpu feladatokra tervezték, ezért tűnik relatíve gyengének a teljesítménye játékok alatt. -
decibel
aktív tag
válasz
#96302336 #1042 üzenetére
''The confusion stems from NVIDIA's naming scheme for Cg profiles. The new SDK supports Fragment50, Vertex50 and Geometry50, but these are actually equivalent to Shader Model 4.0 and are fully supported on the the G80 architecture. The reasoning behind these names is that they are for the ''NV50'' architecture, also more commonly known as G80. The NV40 supports Fragment40 and Vertex40.''
Jövőre max dx10.1 jön. -
decibel
aktív tag
Jajj mán a dx11-ben olyan ficsőrök vannak, amit nem 2 perc összekalapáni, meg a mostani vasak sem bírnák. Kell annak még min 3 év.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Crypto Trade
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest