Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
Komplikato #2730 üzenetére
Jah a Juarez-re én is kív vagyok
Lehet a Halo 2 lesz az első. de az meg nem érdekel mint játék -
haky
senior tag
válasz
Interceptor #2710 üzenetére
Te Company of Heroes a fenti teszt alapján úgy állítottad be, h dx10-es.. Ez jött le..
Én is kív leszek rá, h mit fognak tudni ezek az új vga-k dx10-ben... -
haky
senior tag
válasz
Interceptor #2707 üzenetére
A company of heroes dx10-es?? Melyik patch-el mert nekem nem az..
-
haky
senior tag
válasz
Armando_19 #2693 üzenetére
Az mi, h dx9-ben gyenge?? Ez nem igaz sőt nevetséges. Akkor lehet egy dx9-re ''gyúrt'' 7950GX2 dx8-ban gyengébb mint más karik??? Ez vicc és hülyeség be ne vedd. Ami dx10-ben jó lesz annak dx9-ben főleg jónak kell lenni...Igaz ott van a 40/60 illetve a 20/80%-os kihasználtság a dx10 előnyére.
Más: kiforratlan a driver??? Ez elmondható minden mostani vistás v dx10-es kártyákhoz kiadott driverről. Legyen az ATI vagy NV... Úgyhogy itt sincs még norm verseny.. Mind a 2-ből sokat hozhatnak ki... Feltéve ha 1X megjelenik az AMD-ATI r600-asaami persze már lassan nevetséges várakozási időt ölt...
-
haky
senior tag
Hol él ez az AMD???? Tervezési hiba
A(z) 3DGamers szerint a következő generációs ATI VGA-k késésének az oka, a PCIX sínen érkező tápstabilizációs problémák, melyek orvoslásáig, még 2 hét fog körülbelül
eltelni. A VGA kártyák chipen belüli alkatrészeinél jelentkező hiba, amúgy valószínűleg egy tervezési hiba, mivel a mérnökök katalógusból válogatták azokat.
'' a kártyák egész egyszerűen nem működnek, pontosabban a tesztkártyák közül jó néhány nem működik. Egy részüknél a 3D üzemmód, más daraboknál pedig a HD tartalmak lejátszása okoz problémát. Ami a hírből biztosan igaz, hogy ezen okok egy grafikuskártyánál valóban nem kellemesek.''
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
''Tehát főleg azért vártak a megjelenéssel, mert most már 1-2 DX10/DX10-re patchelt játékkal demonstrálni is tudják, hogy mit is tudnak a kártyák''
Ezért vártak??? Azért basszus mert rohadtul el vannak késve. Nem vártak, hanem nem tudtak időben kiadni egy valamire méltó VGA-t. Remélem összejön nekik és lesz konkurense az nvidia-nak.. Én zöld párti vagyok, de anyagilag úgy a jó ha van ellenfél (árverseny).. -
haky
senior tag
válasz
feka007 #1720 üzenetére
Nem lesz rossz??? Fél évvel a GTX kiadása óta nem volt nehéz dolgok gyorsabbat csinálni.. Ha egyáltalán lehet vmit is adni ezekre a tesztekre...
Én arra adok ami már a gépemben van. Kósza hírekre sajnos nem. Majd ha megérkezik a számtechboltunkba és megfogom.. Na majd akkor elhiszek vmit is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest