- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Halo 2 fontos játék, nem azért mert DX10, nem azért mert Vista Only, nem azért mert MS Live-on játszható, hanem mert, ha jól tudom, 64 bit alá is meg van írva. Innentől (vgre!) várható lesz, hogy aki Game for Windows logót akar, annak KELL 64 bites verziót is heggesztenie. Legalább is remélem így lesz ...
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi. Már több száz hsz ota olvasom ezt a topikot. Ahhoz képest hogy hétfőig semmi se biztos vannak elég jo hsz-ek. Ugyértem vannak jo tippek, ötletek, felvetések. És szerintem jo olvasni a vitákat is amik néha kialakulnak mert lehet tanulni belőle.
Csak gondoltam felvetem a dolgot hamár itt jártam és még nem irt haky hsz-ére senki.
A dx8-dx9 meg a dx9-dx10-et ha joltom nemigen szokás összehasonlitani. Régebben mintha azt olvastam volna hogy a dx9-dx10 váltás kicsit más mint anno dx8-dx9. Persze lehet tévedek, de előbb utobb ugyis felhozta volna vki. Szal lehet nem stimmel az elgondolásod...
[Szerkesztve] -
dezz
nagyúr
Az R600 már év eleje óta kész, már néhányszor bemutatták. Csak nem lett volna értelme korábban piacra dobni, mielőtt DX10-zel is lehet tesztelni, mert csak azt érték volna el, hogy mindenki azt mondta volna: ''lassabb, mint a 8800, és még ennyit is fogyaszt??? Felejtős!''
decibel: egyelőre ne vegyük már tényként, amit a Fudzilla ír... Egyátalán, honnan veszik ezt a 16 TMU-t? A slide-ok alapján nem is nagyon van itt a régi értelemben vett TMU, hanem 4 Texture Unit van, amiben eltérő számú, különféle funkcionalitású alegységek vannak. Texture Address Proc. összesen 32db, Texture Sampler összesen 80db, és Bilinear Texture Filter összesen 16db. Talán az utóbbi számot vették elő, azt sem tudva, mit jelent. Kérdezném: kit érdekel a bilinear filtering manapság?
greatchaos: egyelőre úgy néz ki, a 2900XT olcsóbb lesz, mint a 8800GTS, legalábbis a 640 megás. A 8800 Ultra meg valami 1000 dolcsi lesz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest