- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
he7edik.
addikt
válasz
Armando_19 #2867 üzenetére
Állami alkalmazott lehetsz
-
SzlobiG
félisten
válasz
Armando_19 #2824 üzenetére
Még jobb.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Armando_19 #2808 üzenetére
A szélzajról jut eszembe ez a kis videó a GF6800Ultrá-ról: [link]
Mod: FX5800, bocsi...
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
Armando_19 #2822 üzenetére
16.-án lesz az nda lejárata, nem?
-
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #2802 üzenetére
Azert tunik magasnak mert van egy rezgescsokkento keret a huto alatt [link], ami eddig nem volt a dual slot huteseknel, de ugyanugy 2 slot magas mind barmelyik dual slot huto
-
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #2723 üzenetére
ő az én barátnőm renderelve.....igaziban jobb
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Armando_19 #2720 üzenetére
ATi-ék virtuális reklámarca.
nV-vel ellentétben ők ragaszkodóak és nem cserélgetik minden generációval... mondjuk meg tudom érteni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #2720 üzenetére
Ruby az ATi hazimacaja, o szerepel a techdemokban mint karakter
-
haky
senior tag
válasz
Armando_19 #2693 üzenetére
Az mi, h dx9-ben gyenge?? Ez nem igaz sőt nevetséges. Akkor lehet egy dx9-re ''gyúrt'' 7950GX2 dx8-ban gyengébb mint más karik??? Ez vicc és hülyeség be ne vedd. Ami dx10-ben jó lesz annak dx9-ben főleg jónak kell lenni...Igaz ott van a 40/60 illetve a 20/80%-os kihasználtság a dx10 előnyére.
Más: kiforratlan a driver??? Ez elmondható minden mostani vistás v dx10-es kártyákhoz kiadott driverről. Legyen az ATI vagy NV... Úgyhogy itt sincs még norm verseny.. Mind a 2-ből sokat hozhatnak ki... Feltéve ha 1X megjelenik az AMD-ATI r600-asaami persze már lassan nevetséges várakozási időt ölt...
-
Yushchenko
őstag
válasz
Eléggé lényegtelen. Van ahol a gts megveri. Vagy nagyon alulárazzák majd, vagy
-
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #2695 üzenetére
Mostanában jött be itthonra jó pár ''ólcsó'' 20-22''-os TFT, mint az Asus-é, igaz ezek ''csak'' 1680x1050-esek, de ahhoz is kellhet kakaó ... pláne élsimogatással.
-
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #2695 üzenetére
24-s wide pl
-
Komplikato
veterán
válasz
Akinek ilyen natív TFT-je van? Ugye nem natívban elég randák a TFT-k.
-
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #2589 üzenetére
Ha ilyen fajta felrevezetest megtudnanak csinalni megemelnem a kalapom, de mivel mar csak 4 nap van, ennek az eselye nagyon minimalis, nezd meg mennyi info szivargott ki, ha lenne ott valami csoda csatar, az mar kiderult volna valahonnan.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Armando_19 #2589 üzenetére
Azért ennek nem sok sanszot adnék.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Armando_19 #2587 üzenetére
Az nagyon csúnya megvezetés lenne...
-
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #2582 üzenetére
Pletykak szerint valami gebasz van a memoria controllerrel, nem mukodik megfeleloen gddr4 ramokkal, igy nem sok ertelme lenne kiadni retail verzioban, OEM az mas teszta, aki egybe epitve veszi a gepet nem olvas szakmai forumokat rola mit tud az a kartya valojaban
-
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #2580 üzenetére
Az architektura nagy durranas, csak ugytunik az AMD rossz utra tevedt a jelenlegi utviszonyok kozott, persze ha a 10-es uton kesobb megfeleloek lesznek az utviszonyok akkor jobb lesz a kerekek tapadasa
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #2517 üzenetére
Hát igen... Az fx széria tipikusan nVidida fanoknak volt csak jó... Egyébként van egy olyan érzésem hogyha ez a hd2900xl télleg olyan fasza és télleg 279dollárról indul akkor sztem én egy 8800gts-t fogok venni 50ezerért
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #2515 üzenetére
Haver felhívott h megvette az über brutál fx5700-ultrát.
Emléxem tök vidám volt feltett vmi csudi jó játékot h hasítani fog kukorica sok giga frapsel aztán én a régi gecube 9550 extrememmel agyon vertem.
Pedig ő azt 40 körül vette én meg 30 alatt vettem a 9550-t.
Azóta is avval szivatom -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #2498 üzenetére
Több webes boltban kint volt az ár, múlthéten Sapphire volt 365, Asus meg 366 euro, de mots egy másik oldalon talált valaki 357-ért Sapphiret, meg azt hiszem 37x-ért volt MSI ...
(Csak az ATI törölteti ezeket non-stop, mert NDA még függőben van.)
Ez nekem elég közelinek tűnik a 85K magyar forinthoz.
Aztán remélem esik olyan gyorsan, mint a GTS ára -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #2493 üzenetére
A fazontól többen kérdeztek tippeket a fórumon, tehát nem csak neki van ilyen, ha kínában vagy taiwanon laksz és a sarkon van a gyár ... Ezeknek már 2006 tavaszán volt Kenstfield proci és szénné is húzták.
-
dante3
addikt
válasz
Armando_19 #2394 üzenetére
Nem spóroltak az anyagból!
-
SzlobiG
félisten
válasz
Armando_19 #2265 üzenetére
Nagykerből.
-
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #2244 üzenetére
sajna leközölnek mindent amit fuad vagy inq ír...,de néha kiegészitik..most is azt tették...de sajna mindenhova linkelve lesz....
tippelni mernék,hogy sg majd kész tényként kezelmi majd a 750W-t
de egy magára adó oldal nem fog inq és fuadtól hireket venni.... -
válasz
Armando_19 #2244 üzenetére
Magunk részéről hozzátennénk, hogy bár a hír második részével egyetértünk, az elsőben (750 watt) korántsem vagyunk biztosak. A Fudzilla hírei nem mindig tartoznak a megalapozott információk közé, talán még kevésbé, mint az eddig pletykagyárosnak kikiáltott the Inquirer írásai, így azokat a továbbiakban is erős fenntartással kell kezelni.
Miért is s*ggfejek, professzorkám?
Nem egy az egyben vették át a hírt és rakták ki, hanem saját véleménnyel megspékelve! -
laci666
senior tag
válasz
Armando_19 #2235 üzenetére
Én meg rendelnék ha lenne rá,de ez csak júni elején esedékes.
Az már biztos hogy nem Nvidiat vesszek. -
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #2231 üzenetére
aha amit NDA után hoznak csak....
-
#gab_
őstag
válasz
Armando_19 #2231 üzenetére
én tuti nem rendelnék ugy 2900XT-t hogy 1 tesztet se láttam rola...
-
paleinho
senior tag
válasz
Armando_19 #1964 üzenetére
majális? nekem munka jutott erre a ''hosszú hétvégére''
megyek is mert kezdődik a délutános műszak
-
Jocy
aktív tag
válasz
Armando_19 #1867 üzenetére
Hát úgy néz ki, hogy nem! Legalábbis natív tft (1280x1024) felbontásban eléggé kikap a gtx- től......[link]
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
Armando_19 #1867 üzenetére
semmi sem biztos,hivatalos tesztek még nincsenek,az Ati-k meg sem jelentek még.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Armando_19 #1643 üzenetére
Pedig a 128-bites vezérlőnek pont hogy jobban kell a magasabb freki. (az 512 bites RingBus akár EDO rammal is elég lenne
)
-
GDDR
csendes tag
válasz
Armando_19 #1640 üzenetére
Annyi, hogy az X2600 GDDR hányas lesz?(Rv630) Mert amikor láttam: Kohinoor: PCI-E 2.0 GDDR4, Orloff: PCI-E 2.0 GDDR3, Sefadu: PCI-E GDDR2.
Nem értem. A sima PCI-E ből akkor GDDR2 lesz? -
szacsee
nagyúr
válasz
Armando_19 #1623 üzenetére
Ahhoz még messze van a topik, de nézd meg a Crysis topikot, vagy a Stalkert, a megelenés dátumáig.
Igaz a fejlesztési idő nem stimmel, de ha így fojtatják a skacok, akkor még bármi lehet. -
EQMontoya
veterán
válasz
Armando_19 #1545 üzenetére
azé hagy találgassunk má vazze! tán csak nem tilos
-
EQMontoya
veterán
válasz
Armando_19 #1528 üzenetére
van 10% sávszél előnyük, de szerintem az nv kariknál most nem csak a sávszél kevés, hanem a gpu is...
ftc: lofaszt. Pont ez, h nem hozzák az x1950pro-t, ami még olcsóbb is... és mint láthattad, nagy felbontásban, élsimitással volt a pro-nak a legnagyobb előnye vele szemben... ahol kéne a 256bit. Ennyit erről.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #1528 üzenetére
én fogom lelőni aki még 1x 128bit igy meg ugy...
fejlődik ennyit atechnológia,hogy ne keljen 256bit....középkategóriában...igy is hozzák a 8600-k egy X1950Pro-t ami ugye 256bites... -
Pyton
aktív tag
válasz
Armando_19 #1458 üzenetére
Ezt még a hülye is látja, hogy kamu, de ha nem is, akkor is fentartással kezeli az adatokat. Nem hinném hogy ez akkora kárt okozna, amiért érdemes lenne hajkurászni a hamisítót.
[Szerkesztve] -
Mackósajt
senior tag
válasz
Armando_19 #1454 üzenetére
Nyilván pörögnek a betöltésszámlálók...
-
rolko
őstag
válasz
Armando_19 #1378 üzenetére
lehetséges
-
Alpachino
veterán
válasz
Armando_19 #1370 üzenetére
Remélem, hogy ez így lesz ugyanis szeretem a reális alternatívát VGA vásárlás előttt.
Az én esetemben, már erre két éve nem volt példa, mivel a 6600GT és a 7600GS/GT kariaim pont ellenfél nélkül maradtak, úgy hogy nagy választást nem hagyott az ATI. -
Alpachino
veterán
válasz
Armando_19 #1365 üzenetére
Csak nehogy úgy járjon az ATI/AMD, mint a 7600GT esetében, hogy közel egy évig ellenfél nélkül hagyták, ill. amit annak szántak( x1650pro ) az nagyon gyengére sikeredett, majd egy évre rá második nekifutásra, sikerült csak legyőzni az x1650XT-vel.
De ez már túl ''későn kijátszott adu'' lett. E szegmensben az NV piaci részesedését már képtelen behozni.
Tehát ez is benne lehet a pakliban. -
Telefunen
őstag
válasz
Armando_19 #1357 üzenetére
Buknak, buknak -de azért a húzóágazatot jelentő középkategóriában az x1950PRO-val x1950xt-vel eléggé tarolnak -szvsz. még semmiről sem késtek le az R600-al, ha tényleg akkorát durran majd mint mondták akkor reszkethet az nV
-
rolko
őstag
válasz
Armando_19 #1341 üzenetére
az nVidia tölcsért csinál a zsebéből amíg ezek szenvednek
-
darkarthur
senior tag
válasz
Armando_19 #1338 üzenetére
Ez már szinte közröhely, amit csinál az AMD-Ati....
-
Raikkönen
tag
válasz
Armando_19 #1310 üzenetére
ugye ez a dolog hogy nem lesz r600 csak a prohardver áprilisi vicce mert ez nekünk nem lenne túl jó, ha a két gyártó nem háborúzna az árakon, meg az amd sem hiszem hogy ennyi belefektetett pénz után abbahagyja a fejlesztést??
-
djtoomi
addikt
válasz
Armando_19 #1258 üzenetére
De mért szoltunk neki?Megvesz holnap gyorsan egy G80-ast és nem veszi át hanem küldi vissza hogy mégh jó áron megkapja de eggyuttal vissza is küldje.
-
rolko
őstag
válasz
Armando_19 #1253 üzenetére
hát nagyon röhögnék hogy ha valaki beírná hogy a bent volt egy boltba és gyerek pedig akkor vitte a G80-át mert olvasta a gamestaron hogy visszavonják őket
-
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #1153 üzenetére
Minden kartya egyedileg megvolt jelolve a cebiten, hogy ha kikerul kep tudjak kitol kerult ki, es hiaba photosopoltak agyon a kepeket, igyis latszik rajta melyik partner kartyajarol keszultek.
-
keIdor
titán
válasz
Armando_19 #1149 üzenetére
A 3DMark csak 1600×1200-on futott semmi AA, AF nem volt... szerintem ha ezek is be lettek volna kapcsolva, biztos, hogy jobban látszott volna, hogy mit tud az 512bit! Bár a 3DMark se minden, 1600×1200-nél is nagyobb kellene, meg a Markból is kéne már egy erősebb... 06 kezd elavúlni.
-
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #1144 üzenetére
VR-Zoneon a hírszerkesztő esküszik rá, hogy a hütőrögzítő keret mellett a fehér téglalapban az a szürke/ezüst felirat az ''TUL'' akar lenni.
-
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #1104 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy ''igaz''?
Már az R520 (X1800) is tudott ilyeneket, a játékboltos techdemoban a vízcseppek mozgását és fizikáját is a GPU számolta. Csak gondolom a mostani GPU-k olyan teljesítményüek, hogy tudnak egyzserre fizikát és durva GFX-et is, az X1800-nál meg még ez nem ment volna?
De valószinüleg nincs messze a ''gagyi'' X1000-es kártyák ilyen irányú felhasználása. Lásd. újabb ATI chipsetes deszkákon az Asszimetrikus Fizikai Slot-ot. ;) -
keIdor
titán
válasz
Armando_19 #1099 üzenetére
Hát igen, de ha te is kissrác lennél és megengedhetnétek magatoknak az R600-at akkor 100%, hogy te se 7600GS-t kérnél/vennél!
Nincs ebben semmi...
-
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #1093 üzenetére
egy kis srác miből spórol ilyenre?
-
Thrawn
félisten
válasz
Armando_19 #1025 üzenetére
westlake kiment, de nem hiszem hogy beengednék
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #1006 üzenetére
El vagy te tévedve!
Most az ilyen ''bevásárlóközpontos'' gépek ősi AGP-s P4 lapokkal vannak szerelve (vagy AMD, a lényeg, hogy se procit, se ramot, se VGA-t nam kapsz már hozzá) és R9250 vagy GF5200-vel (persze 64 bites!), sz'al valószinüleg most áttérnek PCI-E-re és X300SE vagy GF6200TC/7100GS lesz bennük ... Jól fekszenek a Celeron 1700-2400 vagy AMD XP Sempron procik mellett.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #977 üzenetére
Hát (ha ezt is el nem szabják), akkor az RV630-al jön egyidőben. És lehet nem lesz nagy durranás az RV630, de a képek alapján 65 nanoval együtt is 3,5 x akkora a magja mint csóri RV560-nak ... valamit csak tudhat?
''From Left : RV410(110nm), R520(90nm), R580(90nm), R600(80nm), RV630(65nm)''
Egyébként ha igazak a hírek, akkor a G84/G86 mag NEM támogatja natívban a HDMI-t, ezért jóvval drágábban (mint eddig GF7/X1000 szériánál!) lehet csak ilyen csati rajtuk, az RV610/630 meg natív HDMI támogatással bír. Van akinek ez is szempont lesz.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #972 üzenetére
Ma lesz az Electronic Arts / DICE féle FrostBite motor bemutató a GDC-nm, remélem kiszivárog legalább videó szintjén valami ...
-
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #969 üzenetére
En konkretan Dave Orton-ra gondoltam, rezeg a lec alatta eleg erosen.
Az a gond ebben az iparagban,hogy nehez kirugni magas beosztasban levo embereket, mert evekre elore tudnak bizonyos fejlesztesekrol, es rogton lecsapna ra a konkurenciak kozul valaki, ugyhogy kuldjek le a postazoba dolgozni -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #917 üzenetére
Nem tudom, de nem a taiwani Computex-re gondolsz, ami most lesz márciusban?
PS.: Barcelona Architecture: AMD on the Counterattack - Anandtech - [link]
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #912 üzenetére
Ez nem az en velemenyem, csak tobb pletykaban elhangzott mint lehetseges indok.
Mivel kivulrol nem igazan lathato mit-miert csinalnak igy nincs konkret velemenyem, kene lassuk az osszkepet.
Az biztos ha a logika szerint kozelitunk, akkor nincs az a PR huzas/aru kapcsolas ami az addig az R600-bol befolyo 0 dollar bevetelt ellensulyozna, megha tudjak, hogy jelentosen gyorsabb is a hardverjuk (ha igy van akkor megjobban nonszensz az egesz tortenet) mint a konkurencia termeke akkor se dobnam oda a piacot nekik csak mert kesobb egyutt akarok tobb dolgot megjelentetni, arrol nem beszelve nv se malmozassal tolti a keses altal keletkezett idot.
Utolag majd jobban lathato lesz talan mit-miert csinaltak, de utolag meg ugye mar konnyu okosnak lenni
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #887 üzenetére
A vicc az, hogy hivatalosan nincs és nem si volt a megjelenésről infó ... utiterveket láthattunk, meg elvileg hivatalos, de nem publikus infókat a megjelenésről. A CeBit bemutató nem kérdéses, de ha nem lesz nyilt, amire nagy az esély az új NDA miatt, akkor gyakorlatilag semmit se tudunk meg utána sem egy darabig ...
-
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #881 üzenetére
Mondjuk végignézegettem a válaszokta, volt pár érdekes dolog.
A fazon azt állítja, hogy a Flagship Studiosnál van, akik a Hellgate London-t gyártják 8egyik első Dx10 játék), van egy másik fazon aki fejből nyomja, hogy melyik R600 sample mennyi volton mennyit fogyaszt ... Akkor van egy titokzatoskodó személy, akinél állítólag van egy X2900XL (ez az olcsósított R600) és arról tesz kinyilatkoztatásokat.
Egy egy hozzászólásos arc meg rászolt a Falgship nevű tagra, hogy biztos elnézett valami, mert nála alapórajelen az A17 sample többet ment 3D Mark 06-ban E6600 procival, mint Flagshipnek E6400-al ...
A franc se látja át kinek van feltünési viszketegsége, ki az aki beteges szinten ATI rajongó, és ki mond igazat? -
CJ3
senior tag
válasz
Armando_19 #869 üzenetére
Én is majd ha látom a dolgokat akkor fogok nagyot nézni 8remélem
Meg imátkozni h ne legyenek drágák.)))) -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #867 üzenetére
Semmi extra nincs abban ha kint lesz a Cebiten, CES-en is volt mar zartkoru bemutato, a kerdes az milyen formaban lesz kint, mutogatjak majd zartajtok mogott, vagy kilesz allitva egy vastag ''uvegkalitkaban'' gep nelkul az AIB partnereik standjain, vagy mukodes kozben lehet megnezni
Nagy ongol lenne ha nem mutatnak be mukodes kozben a kartyat, ha nem is a Crysis jatekkal, de legalabb demokkal, sot nem csak az R600-at, az RV610/RV630-at is bekellene mutatniuk ezeknel eleg az ''uvegkalitka'' is -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #831 üzenetére
''8800GTS 320Mb szerintem nem egészen az 50-60 körüli árkatba tartozik''
Még. De ha ilyen ütemben esik az ára, akkor március végére, de legkésöbb júniusra biztos. -
ktg3
őstag
válasz
Armando_19 #825 üzenetére
ez ígyvan
most talán az ati visszavághat az r6xx es chipekkel
de meglátjuk h mi lesz belőle..
udi:légy szíves és ne csináld ezt a hszgyűjtést mert engem személy szerint nagyon zavar!
szal ha lehet akkor ne írj 1más után 3 hsz-t amit 1be is írhatsz!
köszi -
keIdor
titán
válasz
Armando_19 #825 üzenetére
Talán ismétlem TALÁN lesz majd egy 8700 is. Kitudja...
-
ent
őstag
válasz
Armando_19 #739 üzenetére
Meg pénzköltés 1000rel.
Lassan eladó sorba kerül még csak jövő héten hétfőn érkező x1950xt-m. -
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #729 üzenetére
közép kat nem hinném,hogy 256bit memory bus lenne.....
ha igazak a pletykák AMD Cebit után már alsó,közép,felső kategóriában jelen lesz..NV csak nyáron adja ki...
közép kat kártyák 1024x768-ra netán 1280x1024-re kell....oda nem kell nagyobb sávszél. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #729 üzenetére
Hátha 128bit lesz a ATI X2600XT az NV 8600Ultával szemben aminek 256bit lasz,akkor nagyon elfog vérezni at NV mellett!
Talán nem csinálnak ilyen butaságot ATIék. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #702 üzenetére
Ez így van majd márciusban kiderűl mit is tud valójában az R600!
Addig minden csak találgatás és nincs sok értelme,majd az első teszt után megtudjuk mi is az igazság! -
ktg3
őstag
válasz
Armando_19 #609 üzenetére
nekem lazán beférne pedig 1 szutyok codegány házam van
Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest