- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Mr. Maffia
tag
válasz
feka007 #3030 üzenetére
Szebb igen.
Viszont tegyük hozzá, hogy nem a GTX megverés a cél. GTS 640-et a legtöbb helyen megveri és az ár/érték a legnagyobb lényeg egy kártyánál. (nálam, szerintem)
Nekem édes mindegy, hogy most megveri-e a GTX-et vagy az Ultrát az a lényeg, hogy jó áron vettem egy erős kártyát. (meg ott a tuning is)
-
Vistaboy
veterán
válasz
feka007 #2727 üzenetére
Szerintem sokaknak lesz kártyaválasztó játék a Crysis (Elvégre egy FPS-ben nyeri legtöbb értelmét a DX10,nem?), ha ez alatt az ATI jobban fog teljesíteni mint az NV, akkor sokan azt veszik majd. Anno. amikor Én az X800PRO-t vettem, haver meg GF6800GT-t. Ő odavolt az SM 3.0-val, de nem nagyon talált játékot, ami használná. Én meg akkor szinte csak HL2-vel játszottam, az pedig sokkal jobban ment Nálam az X800-on. Most abban a ''szerencsés'' helyzetben vagyok hogy nem tudok új VGA-t venni, de jövőre első dolgom lesz...
Addigra csak eldől, ki a jobb... Amúgy pedig arra kell menni hogy DX10 alatt melyik teljesít jobban, mivel a Crysis után nemigen fogunk egy ideig mással játszani... -
Komplikato
veterán
válasz
feka007 #2427 üzenetére
Nesze neked HD2900XT teszt: [link]
Ja csak ''láthatatlan'' marad még egy hétig, de ott van.
De a VR-Zone is elmehet a sóhivatalba, már rég tesztelik a kártyákat, pontosan tudják mi mennyi, de azért a hülye és kamu híreket (Fudzilla és Tsa.) gond nélkül leközlik, pedig tudják melyik hír igaz és melyik kamu. -
haky
senior tag
válasz
feka007 #1720 üzenetére
Nem lesz rossz??? Fél évvel a GTX kiadása óta nem volt nehéz dolgok gyorsabbat csinálni.. Ha egyáltalán lehet vmit is adni ezekre a tesztekre...
Én arra adok ami már a gépemben van. Kósza hírekre sajnos nem. Majd ha megérkezik a számtechboltunkba és megfogom.. Na majd akkor elhiszek vmit is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest