- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Ragnar_ #2792 üzenetére
Azt azért susogja el valaki nekem, hogy ha ez egy Xbox360 átirat, amiben ugye ATI szív dobog, akkor a PC verzsünön MIT KELL elkövetnie a készítőknek, hogy NVidia optimalizált legyen? Lol.
Egyébként csak azért írtam, mert úgy néz ki ez lesz az első stuff amivel lehet Dx10-et tesztelni. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ragnar_ #2752 üzenetére
A BF 1942/Vietnam az valami iszonyat gagyi volt (a maga idejében ronda mondjuk nem), a pattogó járgányok és az hogy nem lehetett sniperrel meg rifle-lel eltalálni mozgó embert... egyedül azt élveztük a haverokkal, hogy 4-5-en felmásztunk egy jeepre és téptünk a ''battlefielden'', az ellenek is csak lestek hogy mit csinálnak ezek az őrültek, nem sokszor lőttek ránk.
A QW-t a nagy előd miatt várom, annó viszonylag komolyan ET-ztem. A Quake univerzum nem igazán fog meg, de sok választása sajnos nem volt id-éknek.
Jah, amit még nagyon várok, Team Fortress 2, ha nem szúrják el iszonyat feelinges lesz.
Ps.: Sorry az off miatt, de ha jól értettem 2 nap múlva úgyis zárolják a topikot.
Szerk.: Bocaa, 30k környékén lesz, nekem is arra fáj a fogam, csak kérdés mennyire lehet majd húzni, ill. mikorra lehet kapni szerény kis hazánkban, valószínűleg csak nyár végére lepik el a boltokat az alsó és középkategóriás ATi-k...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ragnar_ #2680 üzenetére
Az EA ráállt arra, hogy ugyanazt a selejtet adja ki fél/egy évente, lásd Carbon, 2142, stb., én nem várok tőlük semmit, sokkal inkább várom pl. az ET: Quake Wars-t vagy a Bioshockot...
Nana, azért ha nem pixelkisasszonyokról van szó, akkor az anyajegy sem 2D-s, egy szemölcsnek meg már saját váz kell, nem elég egy 3D-s textúra. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ragnar_ #2675 üzenetére
Isten óvjon bennünket attól hogy tömegesen elkezdjék használni a BF engine-eket, azoknál kevés selejtesebb bugosabb kódkáosz került FPS alá grafikus motor helyett.
Szerk.: A BF2-nél pl. annyira komolyan vették a TWIMTBP-t, hogy az x-edik patchig sok ATi kártyán meg se nyekkent a stuff.
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz
Ragnar_ #2356 üzenetére
Az eddigi Crysis videókat elnézve jó lesz, mivel láttam közülök olyanokat, amelyek még a G80 megjelenése előtt jóval készültek. Tehát X1900/7900-on jól fog futni (hacsak nem CF-ben és SLI-ben tolták), főleg G80-on, mert állítólag DX10 gyorsabb mint a DX9, de ez majd kiderül. Az a furcsa, hogy középkategóriás ATI-ról nem nagyon hallani, csak a HD 2900XT-ről. A megjelenés nem az egész termékpaláttára vonatkozik?
-
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest