- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
No, utolsó off, aztán nem akasztom meg fantasztikus magasságokba emelkedett R600 elemzéseteket nem ide tartozó témában, csak annyit mondanék, hogyha a szakmai hozzászólásaimmal kapcsolatban kételyeid vannak, használd a hozzászólás keresőt és rágd át magad a szakmai témákban irt megnyilvánulásaimon.
A bazmeggel ha megsértettem valaki lelki világát, attól elnézést kérek, csak tudod, mikor kétszer egymás után állitja valaki ugyanazt a hazugságot, annak nem örvendek.
C4mp3r, valld be, hogy a leirt véleményemre lehetett volna normálisan válaszolni, mint tette azt venember83, aeroxr, vagy Mr. Maffia és nem volt feltétlenül muszáj olyan dolgokat az én gépemből ''elhangzottnak'' titulálni, amit valójában ti találtatok ki.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Már az XT is nagyon nagy csúszásban van, NV tavaly november elején indította el a G80-at. Az lesz, hogy Ati esetleg majd nyáron vmikor kihozza a GTX/Ultra verő vga-ját, csak azt nem veszik figyelembe, hogy mikor is. Meg addigra már sztem Nvidia is beújít, ha jól hallottam akkor jön majd 8900GTX.
-
feka007
veterán
Végülis, ahogyan elnéztem pár tesztet, azért gyorsult az Ultra a GTX-hez képest
Elég jó vételnek tűnik a Leadtek vizes megoldása, mivel csak 10-12K-val kell érte többet fizetni, mint a léghűtéses megoldásért.
Amúgy van még rá esély, hogy az XT esetleg utolérte a GTX-et? (512 bites memóriasín)
Mod: 3000. hsz
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest