- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Komplikato #2634 üzenetére
Attól függetlenül lehet kamu... Én a Quake 4 eredményeket láttam, azok eléggé érdekesek voltak... 1024*768: 73 fps, 1280*8aa:72 fps, 1600*8aa:60 fps... A 3dmarkok már akkor sem jöttek be ábrán.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Komplikato #2571 üzenetére
Hát mivel az 512-es 380 usd körül kezd, ezért a +512 mega, illetve a ddr4 típus nem tudom megdobja-e ennyire, de lehet.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Komplikato #2525 üzenetére
Remélem kamu.
-
Drizzt
nagyúr
A 2900Xl is érdekes lehet. Szerintem ez sem lesz 60-nál sokkal több.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Hmmm... Ha akkor úgy lesz majd, hogy nem ver rá sokat az R600, akkor lehet mégiscsak ilyet veszek, azért nagyon nem mindegy az a +25K.
-
Drizzt
nagyúr
Le kell, hogy járjon a következő napokban az nda, ez tuti, főleg hogy már lehet előrendelni a bazárokban is, meg a his sem tehetné ki csak úgy a kártyát akkor, gondolom...
85K lesz a Sapphire Hd2900XT. -
Drizzt
nagyúr
válasz
trojanhorse #2160 üzenetére
Nem igazán akar nekem most bejönni az oldal.
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, most akkor nda mikor jár le? Mondjuk amúgy olyan dél körül szoktak publikálni ilyenkor, vagy reggel nyolckor, nem? Az még két óra múlva lesz LA idő szerint.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1990 üzenetére
Holnapután, nemde?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
RapUGround #1906 üzenetére
Amit írtál, az a valósággal köszönőviszonyban sincs nagyrészt.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Ez a május 2-es megjelenés már tuti? Mondjuk szerintem várható volt...
-
Drizzt
nagyúr
[link]
Ennek a cikknek az értelmét el tudná valaki mondani? Igaz, hogy viszonylag jónak tartom magam angolból, mégse jön le. -
Drizzt
nagyúr
A Far Cry is fasza volt grafikailag, de 1 napnál tovább nem bírtam vele játszani(amikor elhatároztam, hogy végigviszem), mert agyon untam magam. Lehet amúgy, hogy addig beüt valami semennyire nem hype-olt dolog, ami sokkal jobb lesz grafban is, pl.: az FC is anno a semmiből bukkant elő kis túlzással.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1515 üzenetére
A mostani is megvan vagy 3-4 éve, s csak most kezdem érezni, hogy ideje lenne a cserének. Bár igazából a sima, meg a vram kevés, dark messiah alatt egy pálya 15 perc alatt jött be, aztán bűn módon swappelt. Többi más 1024-ben még zsírul játszahtó(c&c3 demo közepes részletességen, Nfs: C is), meg van pár cucc, amihez kéne sm3.
-
Drizzt
nagyúr
Áhh, nekem erősen függ az új gépem beszerzése az R600 megjelenésétől, azért vagyok besózva. Még az R600-at megvárom, hogyha kb. 8800 Gts árban jobbat nyom, akkor az kéne majd, de akkor meg már úgyis azon fogok parázni, hogy c2d e4300, vagy x2 3600+, aztán amilyen gyorsan lehet K10. 4 évre szeretnék gépet, azért szarakodok.
-
Drizzt
nagyúr
Kiváncsi leszek 24-én újabb postponed üzenetet kapunk-e, vagy némi kézzelfoghatót.
-
Drizzt
nagyúr
De kinek kell Dx10-es játék, ha az Nvidia Dx10-esei csúnyán aláznak Dx9-ben is? Legalábbis amik eddig kijöttek, azokra ez eddig simán áll. És a 8800 GTS 320mb majdhogynem a megfizethető kategóriában nyitott? Pár hét, s annyi lesz, mint egy X1950Xt. Te melyiket vennéd?
Én nem gondolkodnék rajta sokat.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #511 üzenetére
Engem a Mass effect érdekelne egyedül, sajnos nem is adják ki másra.
-
Drizzt
nagyúr
A mai világban a piaci érdekek elsőrendűsége a tervezési folyamatoknál elsődleges, de ez érthető is. Ha nem a profitmaximalizálásra mész rá, csakhamar elbuksz. Meg a felhasználók részéről érkező ignyek azért nem mindig egyszerűen megvalósíthatók. Már az is nagyon sok energiát emészt fel, hogy egyáltalán a hasznos, s piacilag is kihasználható ötleteket kiszűrjék a gyártók a felhasználói visszajelzésekből, de azért biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten fordítanak erre gondot.
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, de jó lenne az AMd-nél, Intelnél, vagy Nvidiánál mérnökként dolgozni. Nagyon szeretnék egyszer átélni egy ilyen kártya teljes tervezési menetét.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest