- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
Ragnar_
addikt
Most azért látszik , hogy a korábbi tesztekhez hasonló eredmények vannak. Viszont még mindig nincs dx10 teszt , és a HD video megjelenítésről nincs semmi infó.
-
Ragnar_
addikt
válasz
VaniliásRönk #2681 üzenetére
Én a BF2 vs. BF1 enginere - re gondoltam a BF3 enginnel kapcsolatban. A BF1 és a BF2 engine-je között volt azért jelentősebb fejlődés. A quake Warsnál csak a megatexture technology lesz jelentősebb újítás, - a doom3-hoz képest meg a self shadow , meg a bloom - a terrain különböző textúrái egy textúraként lesznek tárolva ha jól tudom. A Quake Warst egyébként én is várom, bár a Quake4 szerintem elég tré lett , de szeretem a quake univerzumot. A Bioshock az no comment , szerintem nagy játék lesz.
-
Ragnar_
addikt
válasz
VaniliásRönk #2678 üzenetére
Az anyajegyre nem kell bumpmapping csak a szemölcsre
[Szerkesztve] -
Ragnar_
addikt
válasz
VaniliásRönk #2676 üzenetére
Nekem nem volt gondom vele , mondjuk Nvidia kártyám volt akkor. 1600*1200 2*AA 16*AF minden probléma nélkül futott. Kiváncsi leszek a következő Battlefield engine-re , remélhetőleg már dx10 lesz , és legalább annyira jó lesz a graf. mint annó a Battlefield2 - ben volt.
-
Ragnar_
addikt
válasz
VaniliásRönk #2670 üzenetére
Kiváncsi leszek , hogy a Blizzard a Starcraft2/Diablo3-hoz is a Warcraft3 engine-t használja-e majd.
A C&C renegaden biztos nem sokat szöszöltek annó , az tényleg elég tré volt. Mondjuk ha mostanság csinálnának C&CRenegade2-t Battlefield2 engine-el azt azért kiprószálnám.
[Szerkesztve] -
Ragnar_
addikt
válasz
VaniliásRönk #2667 üzenetére
Jah
viszont MMO kategóriában azért nem rossz.
[link]
[Szerkesztve] -
Ragnar_
addikt
A Crytek igazán kiadhatna vmi demo félét a Crysisból a dx10 teszteléséhez , más dx10 játék úgysem lesz mostanság , hacsak nem az Age of Conan , de az meg MMO , szal annál meg nem igazán a részletes grafika a leglényegesebb.
[Szerkesztve] -
Ragnar_
addikt
Én is készülök VGA-t venni , de én már megvárom a launch-ot , ha tényleg 80-85k körül lesz , és 5-30%-al gyorsabb a 8800GTS-nél , és dx10 - ben is jó, /Crysis/ és 420W os táp elég neki, akkor valószínűleg HD2900XT-t veszek majd.
[Szerkesztve] -
Ragnar_
addikt
Most látom , hogy a hír már vagy 2 hetes
[Szerkesztve] -
Ragnar_
addikt
A legfrissebb hír egy húzott HD2900XT-vel kapcsolatban
[link]
[Szerkesztve] -
Ragnar_
addikt
válasz
EQMontoya #1928 üzenetére
Viszont ha azt figyelembe veszzük , hogy a kártyák directx10 kártyák , de a felépítésük eltérő , a dx10 teszt mutathat más eredményt a dx9c tesztekhez képest. És ha az elkövetkező játékok többsége dx10 támogatású lesz , akkor azért az változtathat a kártyák megítélésén. És az Id software is dolgozik egy játékon , amiről sokmindent nem lehet tudni. Dx10 , OpenGL ? 2-3 játék valóban nem nevezhető reprezentatívnak , de mondjuk egy Unreal3 engine , egy dx10 Source , Far Cry2 viszont licenszelhető enginek,
és épp annyira lehetnek irányadóak , min mondjuk egy 3Dmark. -
Ragnar_
addikt
válasz
decibel #1923 üzenetére
De azért Crysis FPS-ek már kerültek ki 8800GTX - ről is. Egyébként a Hardwareoc-n is megjelent , mint hír.
Viszont azt írják , hogy nem dx10 alatt futott a Crysis , szóval akkor a dx10 teljesítmények még mindig nem ismertek.
/Mármint ha nem fake a hír/
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest