- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex18
tag
-
Justabirb
csendes újonc
-
Hunork
veterán
Gamvis székekről mi a vélemény? Nem ismerem a márkát, de elég jól néznek ki, a hamarosan megjelenő ELITE 2.0 XL keltette fel a figyelmemet leginkább
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
TechN7ne
nagyúr
Xxxlutz-ban voltam és kiprobáltam az összeset ,mennyire kényelmesek ,milyen az anyaguk ,stabilitásuk.
Én EZT vettem ,nagyon kényelmes és stabil ,tartja rendesen a gerincet ,van rajta kihizható lábtartó is és kiváló anyagból van ,messze leverte a 100-120k s székeket is.Igaz ,nálam közrejátszott ,hogy fehér/fekete és megy a butorokhoz is + nem unalmas sima fekete.
Online szerintem széket nem lehet venni ,de még ajánlatra sem ,el kell menni az ilyet megnézni ,kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Voltam most az ikeában, mert a feleségemnek keresünk széket, végigültem 70k-ig az összeset, de basszus, a herohoz képest mind sámlinak tűnik. Az azért dúrva, hogy 70k-ért ennyit kap az ember. Egyszerűen nincsen bennük anyag....végül ez az ikea gémer lett volna a legjobb neki (matchspel), de ez a piros benne elég mehhh, úgyhogy még keresünk.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Sziasztok!
180cm/110kg-hoz keresnék széket.
Jelenleg egy 10 éves IKEA Verner forgó székem van, ami anno talán 15 ezer forint volt. Kényelmesnek érzem, de már 2 éve napi 8-10 órát ülök itthon teljes HO-ra váltás miatt(szoftverfejlesztés) és beruháznék mondjuk 100 ezer forintig egy normális ülőalkalmatosságra.
Széles vállam és csípőm van, rokon valamilyen Racer gamer székét kipróbáltam, de nagyon kényelmetlen volt.Semper fi!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy nekem nem a hátam, hanem a nyakam akar szétszakadni ülés után?
Van fejpárna, de sehogy sem kényelmes.
Hogyan kellene változtatnom az üléspozíción, hogy ne menjem szét a nyakam?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
bepken
veterán
sziasztok!
érdeklődni szeretnék, hogy kartámaszt honnan lehet/érdemes rendelni? lehetőleg hazai raktárról, jó lenne még ebben a hónapban megjönne.
nem mértem le a furatokat, de másik széken is nagyjából ugyanott vannak, ahogy látom (3 db furat) szóval elvileg szabványos
előre is köszönöm a tippeket!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
válasz
mrviceguy #6773 üzenetére
Köszönöm a negatív hozzászólást ezzel
csak jót tettél nekem .
Többen is olvastak a mai nap folyamán , 2 ügyfél már hivott hogy jönnek megnézni a székeket és ki szeretnek próbálni őket .[ Szerkesztve ]
[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
válasz
mrviceguy #6773 üzenetére
Az alanyi adómentes számla már tartalmazza az ÁFA-t az én termékeimnél.
Talan keverend a kettőt , én nem vagyok szolgáltatás .
mi a problémád ? Hol van itt áfacsalás ?
Szó sincs itt ÁFA nélküli előadásokról .
Fizetek rendesen , adózók rendesen .
Hidd el a nav szólni fog majd ha valami olyant lát a rendszerben ,mivel ha nem tudod minden egyes számla most már le kell jelenteni az adóhatóságnak. Nem kell 5 évet várni , már másnap látják ha valami nem stimmel .
szamlazok magánszemélynek AAM számlával és a cegnek afasan teljesen legális.
Inkabb azokkal foglalkozz akik számla nélküle hirdetnek évek óta.
Kötekedni jársz ide akkor inkább ne gyere fel és lépj tovább .
Ha nem jók az áraim akkor javasolom az árukeresőt onnan lehet vásárolni .Foglalkozz a székekkel erről szól ez a topic .
Nem is szóltam volna hozza ha nem erőltetittek
a számlákat .A termékekkel foglalkozzatok.
Szép napot .[ Szerkesztve ]
[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
mrviceguy
tag
Az érvelési hibákat nem fogom méltatni, itt egy link, olvasgass: [link]
"cegeknek drágábban adom áfás szamlasan , magánszemélyeknek olcsóbban adom"
"Elhiheted nincs ebben semmi adóelkerülés."
Nyilván nincs, a Tesco pénztárnál én is szoktam szólni a Marikának, hogy az áfát ne számolja már fel, mert hát ugye magánszemély vagyok.
No de mindegy is, mindenki úgy ügyeskedik, ahogy akar, csalhat az ember vámot, áfát, hiheti okosabbnak magát a NAV-nál (dunning-kruger után szabadon) - aztán egyszer úgyis jön a valóság, hidegen-keményen-szárazon. GLHF! -
válasz
mrviceguy #6771 üzenetére
Szerintem fentebb le írtam mindent . Ha nem
ertesz hozza miért kell beleszólni ?15 éve kerskedek , nem
ma kezdtem . Nagyon jól tudom mit csinálok .Azokkal foglalkozz akik folyamatosan számla nélkül kereskednek különböző területen . Ne azzal foglalkozz hogy én miért milyen számlát adok. Elhiheted nincs ebben semmi adóelkerülés.
Egy EV vállalkozói formában alig fér bele pár szék . Nem
alkalmas drága termékeknél , sokkal jobb a székeknél a KFT .
Mivel nem szamlazunk családtagok között , egymásnak , nincs semmilyen kapcsolt vállakozási adóelkerülési forma .[ Szerkesztve ]
-
mrviceguy
tag
Ugyanazt a tevékenységet végzed AAM-ben és ÁFA körösen - ha a vállalkozás is a te neveden van, akkor a NAV egy esetleges adóellenőrzés után öt évre visszamenőleg be fogja veled az AAM tevékenységed után fizettetni az ÁFA-t, felfüggeszti az AAM-edet és még meg is b@sz egy csinos összegre. Sőt, ha a posztodat elolvassák még egy költségvetési csalást is a nyakadba varrnak.
-
Szia . És mi a baj ezzel ? Mivel nekem van egyéni vállalkozóim és Kft is . És meg több vállalkozás . Nem számlázok cegeim között . Így nincs semmi simliség ebben .
cegeknek drágábban adom áfás szamlasan , magánszemélyeknek olcsóbban adom . Amugy a cégek meg mindig jobban járnak így is .[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
válasz
DealTheBest #6751 üzenetére
Igaz nem 100k körül van kicsit drágább, de a noblechair Hero széket tudom ajánlani, én kicsit kissebb vagyok mint Te, csak 190cm/115kg, és én is hasonló munkát végzek mint Te, szóval egész nap benne ülök. Amióta ezt használom nincs hátfájás, kifejezetten kényelmes. Nem tudom most mennyibe kerül a sima, én bőrt vettem pár hónapja, de érdemes körülnézni az oldalon a hirdetések között. Volt már pár székem de eddig ez magasan lekörözi mindegyiket.
-
vacs
veterán
"se mondható kitárgyalásnak"
Valóban, de eddig még ennyi szó se esett az Ikeás MATCHSPEL székről itt a topikban!
(^)(>.<)(^)
-
Hunork
veterán
Markussal összehasonlítás érdekelne inkább, de a "FB-on írta, hogy a férjének tök jó" se mondható kitárgyalásnak
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
vacs
veterán
Hunork & Napfénysüti
... két hozzászólással felettetek volt tárgyalva az Ikeás MATCHSPEL szék!
(^)(>.<)(^)
-
bjergerking
tag
Sziasztok!
Milyen széket ajánlotok kb. 70-80 ezer forintig? 185cm magas vagyok és 90kg. Itthonról dolgozok napi 8 órát (+ pár óra játék) és a mostani székemben már sokszor kényelmetlen ülni és fáj a hátam (valami gagyi jysk-es). A Gamvis Phantom-ot nézegettem egyébként. -
Hunork
veterán
Üdv!
Akinek volt már tapasztalat mindkettővel: az IKEA Matchspel mennyivel jobb vagy rosszabb a hasonló árú Markus-nál? Megéri-e egyáltalán a Matchspel az 50k-s árát?
Válaszokat előre is köszönöm
-
vacs
veterán
válasz
dragon1993 #6757 üzenetére
Szia.
Ikea-s face csoportban ezt írták a MATCHSPEL-ről:
" Férjem beleült múltkor, és el volt ájulva tőle, azt mondta nagyon kényelmes és jól tart."Én is hasonló széket keresek, nagyon tetszik, nem akarod megrendelni és leírni, hogy milyen?
(^)(>.<)(^)
-
dragon1993
őstag
Az IKEA új MATCHSPEL székéről van tapasztalat?
-
Ispy
veterán
válasz
DealTheBest #6751 üzenetére
Szia,
Hardveraprón van noblechair dealer, garival, ki is tudod próbálni előben, 100k-ba talán belefér egy-két modell.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Alex18
tag
Sziasztok
Ma Megjött végre a székem [link]
Gamvis Phantom lett a kiszemelt sok tesztet es széket próbáltam. Majd röviden leirom a veleményem mert ezekről a székekről YouTube on van pár info.
Ami még versenyben volt az az arozzi Verona xl plus de sok review azt irta minősége gyenge...[ Szerkesztve ]
-
DealTheBest
csendes tag
Sziasztok!
Ikea Marcus utódját keresem, 100k körül!
198 cm és 130 kiló vagyok.
Programozok így napi 8-10 órát esz a fene a gép elött!Ikea JÄRVFJÄLLET volt kinézve az állítható fej és derék támasz miatt, de az már nem opció mert nem lehet már se rendelni se készleten kapni.
Amiket még néztem az valami Gamer szék, de itt elvesztettem a fonalat,
Üdv, Deal
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
50k összegig az Ikea Markus ami eléggé ajánlott ahogy látom, esetleg van más alternatíva?
HO miatt napi 8 órát ülök.Més que un club!
-
Merchior
tag
válasz
petertoth123 #6748 üzenetére
Igazából ezekre a paraméterekre nem nehéz széket találni - kicsi túlzással majdnem minden jó.
Én 175-178cm vagyok, a közepes méretűnek nevezhető ArenaRacer Craftsman-t kiáltanám ki ideálisnak, de pl. tőlük az egyel kisebb Titan neked már szintén megfelelhet.
"Gaming" kategóriából én az alábbi három gyártó termékeit javasolnám, egyikkel sem lősz túlzottan mellé. Egyébként is elég általánosan kedvelt székek, jó minőségűek, sok garanciával, gyors szállítással.Arenaracer felhozatal:
Szövet, beépített deréktámasszal
Műbör, derékpárnás
Noblechairsből ugyanezt tudja a "Hero", ebből is van szövet is. Itt "Epic" név alatt fut a derékpárnás változat, kicsit más háttámlakialakítással.Ha nem akarsz magad alá húzott lábbal ülni/nem zavar a szűkebb ülőlap, akkor a Secretlab Omega is jó választás lehet, szövetből csak kicsit lóg túl a kereteden, ellenben remek székek ezek. (ajánlanám a 2022-es Titan sorozatot is, de azok picit drágábbak)
Az ergonómikus/irodai vonalat én nem ismerem tapasztalatból, azokról majd mesélnek mások
-
petertoth123
csendes tag
Sziasztok Srácok!
170 cm és és 72 kg vagyok, megvárom a black friday-t. Az én "méreteimhez" melyik szék(ek) ajánlott? 150K-ig jöhet minden. Miket tartsak szemmel?
Azt nem értem, miért van, hogy rengeteg drága széknél meg sem említik, hogy milyen magássághoz, stb. ajánlott a szék....
-
nutella1
őstag
Kényelmes és Designos Gamer székre volna szükségem, amelynek háttámlája akár 90 fokban is beállítható.
Nem olyanra, amelybe belesüppedek és gerincferdülést okoz.
Nekem az Asus Rog Chariot tetszik, de nem tudom az milyen (nem ültem benne), esetleg létezik-e annál szebb-jobb?.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Merchior
tag
válasz
Neil Watts #6745 üzenetére
ArenaRacer Supreme megfelel szerintem a kritériumaidnak, leginkább Noblechairs alternatívának tudnám javasolni.
Új áruk nagyjából megegyezik, abszolút megfeleltethető egymásnak a kettő. -
Sziasztok!
IKEA Markus szekem helyett keresnek valami komolyabbat nagyon max. 200k-ig. Ha alatta van valami jo, akkor ne tartsatok magatokban.
Home office-ban tolom, programozok.
A Markus hattamlajat neha igen kemenynek erzem, faj benne a hatam. Jo lenne valami emberbaratabb, a hatamhoz, gerincemhez jobban illeszkedo cucc.
Adottsagaimat tekintve 90 kg es 175 cm korul vagyok. Teherbirasat tekintve a szek jo lenne ha nem lenne kicentizve (na nem mintha szukseg lenne ra, csak szeretem, ha van a szekekben anyag).
Hintazni ne hintazzon, vagy be lehessen ugy allitani. A Markust is ugy hasznalom. Max 3-5 centit dol hatra a hatlap.
Alapelvarasom az allithato karfa (magassagban, oldaliranyban, illetve elore hatra lehessen tolni a karfa lapjat - ha ezeken kivul valamiben tobbet tud, az sosem hatrany.
)
A Markusnal, barhogy ulok, az alkarom jo resze mindig log a levegoben. Ezt egy normalis karfaval ki lehetne kuszobolni szvsz.
Legyen benne allithato derektamasz.
Lehetoseg szerint szovet legyen, mesh hatlappal, vagy zart is jo, de azert szellozzon, amennyiben lehetseges.
A Herman Millerek kiesnek a brutalis aruk miatt.
Az alabbiakat ki fogom probalni, ha irtok meg, hogy mit probaljak a fenti igenyek alapjan, akkor azt koszonom.
Az Antares szekekrol mi a nepitelet? A Boston H es a Lexington tetszik.
Gamer vonalrol a Noblechairs Hero-t neztem.
IKEA vonalrol az uj gamer MATCHSPEL-t nezem majd meg.Koszi a segitseget!
Udv
-
Ispy
veterán
válasz
planbmokus #6742 üzenetére
Nézd, ha 3 év után kettétört 65k-ért nem tudom miért is ajánlott ez a szék.
-
planbmokus
senior tag
Sziasztok! Tapasztalataim szeretném megosztani veletek:
2018 januárjában vettem egy Raidmax DK709-es széket, ami tegnap este fogta magát és kettőbe tört.
Hibája: a gázrugó tetejét befogó lemez körberepedt.3 és fél év alatt ezeket szerettem benne (175 cm/85 kg vagyok):
-lábtámasz filmet nézni jó dolog
-nagyon alacsonyra leültethető
-deréktámasz és nyakpárna
-mélyen is lehet benne ülni (derékpárna nélkül), ami például szimulátorozni nekem tetszett (bár főként FPS-eket játszom, akkor viszont a derékpárnával nyúztam)
-a kerekek puhák (ez hátrány is, mert sokat kell takarítani kutyák mellett), nem karcolják a parkettát, az azokat tartó csillag brutál merev
-magasság-, támla-, hinta állításEzeket nem:
-könyéktámaszon a szivacsozás kb 3 hónap alatt eldeformálódott, kajlán terpesztett
-nyikorog, nyekereg, rossz benne fészkelődni, pedig fogsz, mert:
-nagyon puha a felülete, besüpped a fenék, hosszú menetek, munka alatt mocorogásra kényszerített
-az utolsó fél évben elkezdett leperegni a műbőr, ami igazán ocsmánnyá tette, pedig finoman kb havonta áttöröltem egy kevés szilikonnal a vásárlás óta.
-könyéktámasz nem állíthatóÖsszességében: 65.000.- Ft-ért vettem, ami ahhoz képest szuper, hogy a Jysk/Obi/Tesco/Spar/Office Depot/Kika székeim 25-35 ezres ársávban előtte 5-8 hónapot bírtak.
Elégedett voltam vele, 100%-osan megérte az árát, aki kisebb nyűgjeivel együtt tud élni annak bátran ajánlom.Utódja egy Razer Iskur X lett, ami teljesen más minőségi- és árkategória.
[ Szerkesztve ]
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
mszabesz
friss újonc
Sziasztok!
2 m vagyok, 115 kg, napi 8, de inkább 10 órában ülök székben. Ikea Markus mellett ezeket néztem eddig:
[link]
[link]Az Emagra márkáról a benyomásom nem valami pozitív interneten olvasgatva, valamint gamer széket sem szeretnék vásárolni. Elsődleges szempontom az ergonómia, és hogy ne legyenek gerincproblémáim a sok ülés miatt az elkövetkezendő 10 évben (27 vagyok).
A fent említett két székkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata (Markus kivételével)? Valamint tudnátok még olyan székeket ajánlani, amik megfelelnek annak, hogy ergonomikusak és gerincvédőek?
Köszi előre is a segítséget!
-
-
válasz
elite.cs11 #6733 üzenetére
Herman Millerrel csak óvatosan.
Egyrészt méreg drága, másrészt az Aeron olyan, mintha egy vödörben ülnél, ha rossz méretet választasz.
A Sayl pedig szóra sem érdemes. Nagyon dizájnos, de nem túl kényelmes.
-
Reaper
őstag
válasz
Helga0203 #6736 üzenetére
Én eddig csak ilyen-olyan gyányolós megoldást találtam rá, úgyhogy nekem le van véve a kartámasz. Az egész szék hibátlan, de ez a baromságot amit a karfával csináltak nem tudom megérteni. Pedig az is finom, puha bőrrel borított. Ja, a Markusnak oldalt van a karfa csavarja, az állíthatóaknak meg (amit találtam) mindegyik az alján.
Azért ha találsz valami jót, akkor oszd meg itt is[ Szerkesztve ]
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
Ha vennék egy Ikea Markus széket, akkor azon ki lehet a karfát olyanra cserélni, ami elől nyitott?
Nekem fontos, hogy törökülésbe is tudjam tenni a lábam ...
Én nem találtam leírásban, hogy mi a két csavar furat közti méret, ikea oldalán se láttam hozzá másik karfát!
Tudom, ez kicsit vicces igény.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz
elite.cs11 #6733 üzenetére
Vagy csak simán óránként fel kell állni és mozogni 10 percet....10 óra ülést semmilyen szék nem fog megoldani, mindegy a marketing. Az emberi test nem erre lett kitalálva, kell még egy kis idő az evoluciónak, míg kitermeli az ülő ember prototípusát.
[ Szerkesztve ]
-
elite.cs11
senior tag
válasz
kukolymark #6731 üzenetére
Ha napi 10 órát ülsz akkor szerintem ne racing széket vegyél, hiába van benne gerinctámasz. inkább néznék valamilyen ergonómikus széket. Ezután már cska a pénztárcád szabja meg. Pl egyik legjobb a herman miller 12 év garanciával, viszont ott az ár is húzósabb (mondanám, hogy szerintem megéri napi 10 óra ülésnél, de kinek mi)
-
mikk2000
őstag
válasz
kukolymark #6731 üzenetére
A napi 10+ óra ülés már adja magát hogy előbb-utóbb hátfájós leszel...
-
kukolymark
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik a jobb választás a 2 jelöltem közül?
Noblechairs Hero
Arenaracer Supreme
Úgy látom, mindkettőben van beépített gerinctámasz. Ezekkel van valakinek valamilyen tapasztalta? Nem vagyok hátfájós, viszont szeretnék később sem az lenni.
182 cm vagyok és 80 kg napi 10+ órát ülnék benne.
Arenaracernél csábító az 5 év garancia.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Alex18
tag
válasz
BlackstaarX #6728 üzenetére
Szia
én is ezt néztem én 190cm/100kg vagyok viszont azt néztem oké hogy 195cm re írják viszont
ez [link] 30e el olcsóbb és a háttámla magasság ugyan az illetve elég sok paraméter hasonló.... hiába írják 184cm re...
Amúgy ez a márka nem nagyon ismert számomra és csak pár Youtuber tesztelte mivel a Gamvis ajándékba adott párat nem néz ki gagyinak.
Amúgy a székek nagyon sok alkatrészben stimmelnek csak pár apró eltérés van ahogy néztem... -
BlackstaarX
csendes újonc
Heló készülök venni egy széket de nemvolt még soha és teljesen tanácstalan vagyok 192cm/100kg. Amit kinéztem az ez https://gamvis.hu/p/gamvis-elite-2-0-xl-textil-gamer-szek-fekete-diamond-white-feher/
Ez se nem drága se nem olcsó esetleg valakinek valami tapasztalat vele? Bőr huzatosat nem nagyon akarok nyáron elég meleg van nincs légkondim és szoktam izzadni... -
vacs
veterán
Sziasztok.
Napi 2-3-4 óra asztali pc előtti kockuláshoz keresek szövet forgószéket!
A mostani 35 000 forintos műbőr székem pár év alatt szétmállott!
Egy ilyesmi szék mennyire kényelmes?
Szigorúan 50K alatt van bármi ajánlott kényelmes pc szék (nem kell gamer)?(^)(>.<)(^)
-
Because
őstag
válasz
Zsombors97 #6719 üzenetére
feladtam és rendeltem egy RIOTORO Spitfire M2 Mesh széket, kinézetre bejön, többit majd meglátom...
-
joey04
titán
Köszönöm az ajánlásokat, ránézek ezekre is!
-
Alex18
tag
Sziasztok
Esetleg a Gamvis márkáról mi a véleményetek?
Ezt néztem mivel 190cm magas és 100kg vagyok:
[link] -
Merchior
tag
+1 a Craftsman-nek, a műbőrtől sem kell annyira félni, túléltem benne a nyarat
Ha raknak fel véletlenül HA-ra, SecretLab székeket is érdemes megnézni, újonnan picit drágább a keretednél, de nagyon jó székek. (2022 előtti Omega modellnek ilyen "keskeny" ülőlapja van, arra oda kell figyelni)
Egyébként a Noblechairs Epic-kel valószínűleg nem lősz mellé. -
hellomi
tag
válasz
instantwater #6702 üzenetére
Ha meg aktualis, az uj, 2022es modell Secretlab szeket meg tudom mutatni(Londonban), ez mar a beepitett derektamaszos.
ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
-
Zsombors97
tag
Arenaracer Craftsman 125k-ért nagyon ajánlott újonnan. 1 éve használom, hibátlan azóta is, pedig nyúzom rendesen, nem nyikorog, nem kopik, tök ugyan úgy néz ki a mai napig, mint aznap, mikor összeraktam. Nekem sokkal kényelmesebb is, mint a Noblechairs Epic, bár ez nyilván egyéni preferencia.
-
joey04
titán
Sziasztok!
172 cm 75kg milyen szék ajánlott napi 4-5 óra gép előtt üléshez, nagyon max 120k-ig? HA árakkal is számolva. Ahogy néztem itt a noblechairs az ajánlott márka, abból az epicet néztem. az icon nem tetszik, a hero meg úgy olvastam nekem túl nagy lenne. Vagy más egyéb ajánlat?
Esetleg még egy max 70k-ig is kérnék egy ajnlatot.
[ Szerkesztve ]
-
therealbasst
csendes tag
Hello,
vannak itt Cosm illetve hálós Wau/Wau2 tulajdonosok? Érdeklődnék, hogy mennyire bírja ezeknek a székeknek a hálója, illetve úgy általában is érdekelene, hogy kinek hogy jöttek be hosszú távon, előre is kösz! -
Qtya123
őstag
Üdv!
Lassan 1.5 hónapja használok egy Noblechairs Hero széket. Egy kérdéssel fordulnék a Noblechairs tulajokhoz.
Néha filmnézés közben nem akarok úgy ülni, mint a cövek, ezért átkapcsolom hintamechanikára a széket és döntve ülök benne. Van, hogy elkezdek benne dülöngélni előre, hátra. A legelején ekkor semmi hangot nem adott a szék, de 1-2 hete arra lettem figyelmes, hogy az irányváltások pillanatában van némi hang a hintamechanika részéről és egy pillanatnyi ellenállás/akadás is, mintha egész kicsit megszorulna, mikor megáll és az ellenállást leküzdve irányváltás után folytatja az útját.
Más is tapasztalta ezt?[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
Szerintetek ez most a JYSKnél: [link] megérheti?
-
-
evrynet0
csendes tag
válasz
Aeron-ból biztos jó méret volt nálad? akkor szokta nyomni a combodat a keret ha nem jó a méret. A magasságodhoz B-s kell de a súlyod miatt lehet hogy C-s jobb lenne. Kipróbáltad Embody-t meg Cosm-t is?
-
Zsombors97
tag
válasz
A Secretlab székekkel saját tapasztalatom ugyan nincs, de ismerősi körből többen használják, és eddig csak pozitívumokat hallottam róla. Ha lehetőséged van keress fel egy olyan boltot, ahol árulnak ergonomikus székeket és próbálj ki néhányat. Ebben az árkategóriában WAU 2 (ilyet keress)még kifejezetten jó választás lehet. Érdemes lehet megnézni még az EMAGRA székeket is.
-
Merchior
tag
válasz
instantwater #6707 üzenetére
Ez nem egy ilyen általános elvűségen alapul.
Kollégának volt egyszer 1 db negatív tapasztalata, ez minden.
Aztán lehet, hogy neked soha többet nem is kell majd másmilyen, csak beépített deréktámaszos, ha egyszer kipróbálod.
Ezért szokták a legtöbben javasolni itt a fórumon is, hogy - amennyiben van rá lehetőséged - próbáld ki vásárlás előtt a kinézett széket, akár ismerősnél, akár üzletben, akár bárhol. -
Ispy
veterán
válasz
instantwater #6707 üzenetére
Nekem nem a derekamnál támasztott, hanem picit fejjebb.
Én a székhez kapható noblechairs szettet vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Tehát jobban megéri venni derékpárnát, meg egy deréktámasz nélküli széket?
Mondjuk én is ültem olyan deréktámaszos székben amin állítható volt, de nem eléggé.
Van valami ajánlott derékpárna márka?
Ülőpárnából is láttam memöriahabosat, zseléset, meg mindenfélét. Ezek jók, ha nincs eléggé kipárnázva a szék?
-
Ispy
veterán
válasz
Én vettem beépített deréktámaszos széket, csak éppen rossz helyen támaszt, így végül memóriahabos párnát vettem, először kicsit nyomott, de aztán betört, most már király. [kép]
-
Attila2011
aktív tag
Üdv!
Nézte már meg közelebbről valaki az új ikeás széket?
MATCHSPEL
Úgy fest, Markus továbbra sincs. -
Merchior
tag
válasz
Because #6703 üzenetére
Az olcsóbbaknak sokszor a gázlift néz ki úgy, mint az evőpálcika, legalábbis a nevesebb gaming széket gyártók termékei mellé téve (NobleChairs, SecretLab, ArenaRacer, stb...).
Ez a képeken/interneten sokszor nem is látszik, aztán élőben jön a kopp.
Nem állítom, hogy feltétlenül rossz székek lennének, de valóban szemmel látható a különbség, és abban biztos vagyok, hogy a tartósságban meg fog mutatkozni. -
Örömmel tapasztaltam, hogy ilyen topik is van :)
Milyen széket ajánlanátok napi 6-10 óra használatra, aminek van deréktámasza is?
Programozó vagyok, home officeból dolgozom.
105 kiló 180 centi környéke.Jelenleg egy noname hálós hátú székem van, de ezt is örököltem az irodából mielőtt bezárt, és már előttem is használták rengeteget.
Fáj benne a hátam, így a deréktámasz az abszolút kötelező az új székben, és nem kell a filléres minőség.
Nemrég teszteltem egy Herman Miller Aeron size B széket egy hétig, de szerencsére visszavette a bolt, mert a fém ülőlap keret az bizony büntet.
Valami ismertebb márkát szeretnék, mert Brexitországban élek így az ismertebb márkákat könnyebb beszerezni.
Az Amazon féle mfavour, hbada, sihoo, umi és társait kerülném, nem tűnnek túl stabil kivitelnek, és az egész napos kényelmük is megkérdőjelezhető.
A Redditen a /r/OfficeChairs subon szinte csak USA beliek laknak, így az ott ajánlott megfizethető székek nagyrésze nem kapható UKben.
Népszerű a SecretLab, de nekem nem tűnik túl kényelmesnek a deréktámasz céljára odarakott párna.
A youtuben sokaknak van Autonomous Ergo szék is, de nem annyira olcsó, hogy megrendeljem, aztán egy csomó pénzért visszaküldjem, ha mégsem jött be.
IKEA Markus/Jarvfjallet székeket kipróbáltam, 10 perc után kényelmetlenek.
Árban olyan 3-400 GBPig mennék el ami jelen árfolyam szerint 125-167k HUF.
Köszönöm.
Többen kérdeztétek a kerekeket és padlóvédő szőnyeget.
Viszont senki nem említette az úgynevezett görkorcsolya (rollerblade) kerekeket.
Egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
Hulkeinstein
csendes tag
Sziasztok!
A hozzászólók nagy részéhez hasonlóan én is egy új forgós széket keresek home office-os használatra. Napi 10-12 óra, többször akár egyhuzamban. Az elmúlt 3 évben egy ilyen széken ültem, de az utóbbi hónapokban egyre inkább fáj benne a hátam, míg az irodában lévő, középkategóriás székben gyakorlatilag meg sem érzem ugyanezt az ülőmennyiséget.
Kb. 177 cm és 87 kg vagyok, ezekhez a paraméterekhez keresnék egy kényelmes és megfelelően strapabíró darabot. Kiindulópontnak már évek óta szemezek az IKEA Markus székkel, de a hátfájástól motiválva kíváncsi lennék, hogy mennyire érdemes egy alapveőten normál, de intenzív használatra magasabb összeget fektetni a vételbe.
A lényeg, hogy az új székben ne fájjon a hátam - ha egy drágább modell teljesíti ezt, akkor hajlandó vagyok rá többet is fordítani, de ha pl. egy Markus vagy hasonló is hozni tudja ezt az igényt, akkor nem költenék többet. Tippre a derék és a hát megfelelő támasztása a bibi a mostanival. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest