- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombors97
tag
válasz
formula01 #6656 üzenetére
Nekem is Craftsman van, 189 cm magas vagyok és 82 kg, én az első pillanattól kezdve imádom. Tavaly október-november környékén vettem, az Arenaracer oldaláról, másfél nappal később már benne ültem. Hatalmas + pont volt, hogy karácsony környékén kaptam egy emailt az Arenaracertől, hogy örülnének, ha értékelném a széket különböző felületeken (google, oldaluk stb.) és mivel nagyon elégedett voltam, eleget is tettem ennek a kérésnek, majd ajándékba küldtek egy XXL-es egérpadot, ami brutál jó, azóta is azt használom. Én csak ajánlani tudom őket
-
Merchior
tag
válasz
formula01 #6659 üzenetére
180 alatt vagyok, nekem a Craftsman tökéletesen megfelel.
Ettől egyel kisebb Secretlab Omega-ban is tökjól ellennék egyébként - annak inkább az ülőlap kialakítása nem az én esetem.
Ezzel a magassággal szerintem a Titan sem lenne kicsi neked, viszont én a Craftsman-re szavaznék(túl menő a kék
)
Szerk.: Közben láttam a feljebb lévő bejegyzésed:
- Igen, szerintem elképzelhető, hogy lesz akció. Én áprilisban 100k alá tudtam menni a Craftsman-nel, azért a pénzért nagyon jó vételnek tartom azóta is - pedig megfordult Noblechairs Epic is, meg Secretlab is alattam rövidebbek tesztücsörgésekre.
- Ha vásárolnál széket, én az Afterhours.hu-ot ajánlom, ha jól emlékszem, ők hivatalos AR partner, meg esetleg még egy kupon is becsusszanhat náluk, amivel tovább csökkenthető az ár
- Illetve a Titan már kb. március óta nincs sehol készleten, nem tudom, mi történhetett vele, pedig többször be volt ígérve a készletfeltöltés.... Úgyhogy már csak amiatt is Craftsman (ha nem akarsz beépített deréktámaszt, vagy szövetet) -
-
Madgamer001
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest