- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz mikk2000 #6890 üzenetére
Kell egy csőfogó és egy erős kéz. A széket elfekteted egy egyenes felületre, én pl. az ágyra raktam úgy, hogy a csillag(az alsó többágú alap) lógjon le. Csőfogóval jól ráfogtam a csőre és mindkét irányba próbálod forgatni. Ha nagyon nem akar megindulni, akkor érdemes lehet WD40-nel befújni azt a részt, ahol a gázlift találkozik a szék vasalatával, de nekem pont nem volt rá szükségem. Ha megindul a lift, akkor már szépen ki tudod venni a vasalatból. Igazából ehhez a részhez kellet csak az erős marok.
Második lépés, hogy fogsz egy gumikalapácsot és fejjel lefelé fordítva a csillagot, kiütöd a liftet belőle. Arra figyelj, hogy a padlódat ne tedd tönkre a ráeső 1-2 kilós lifttel! Ha esetleg pont síkban lenne a csillag aljával, akkor érdemes egy megfelelő méretű fadarabot nekitámasztani a lift aljának.
Amúgy kb 1 perc volt az egész, de nem voltak összerohadva a szerkezetek 10 év után sem.Az újat meg csak behelyezed a csillagba, rá a szék és a súlyod majd bepasszintja a helyére.
Semper fi!
-
Hunork
veterán
Üdv!
Tegnap megérkezett, ma pedig összeszerelésre került az Arenaracer Craftsman. Erről írnék most pár sort, ha valakit esetleg ez a szék érdekel:
Elsőként: masszív, 30kg-os, kicsit furcsáltam, hogy a dobozán nincs kivágott fogó rész, se nekem, se a futárnak nem volt kényelmes így a cipelése, hiszen minden szögből széles is, tehát tartósan fogni nagy kihívás. Na de, ez legyen a legnagyobb probléma!
Az összeszerelés kissé idegesítő volt, több időt szánhattak volna a megfelelő furatokra a nagyon olcsó és könnyen szakadó kesztyű helyett. A lábcsillagban és a háttámlában összesen 3 nem rendes furat is volt, ezeket nekem kellett állítgatnom, hogy belemehessen a csavar, ez plusz ~10-15 percet adott az összeszereléshez. Ezen felül, a kerekek benyomása a csillagba érthetetlenül nehéz volt, pofátlan erővel kellett nyomnom 3 kereket, miközben próbáltam visszafogni magamat, hiszen mégis csak műanyag a kerék, nem akartam eltörni.
Szintén érthetetlen volt számomra, hogy a széken volt összesen 8 olyan csavar, ami bele volt csavarva a székbe, de első lépés volt, hogy ki kellett őket csavarozni... de miért? Miért nem rakták inkáb zacskóba? Fölösleges időhúzás. Legalább az útmutató szép nagy és érthető volt.Na most, amennyi negatív volt az összeszerelésben, annyi pozitív van magában a székben. Első perctől fogva nagyon kényelmes, se a keréknek, se a magasság állításnak nincs hangja, a műbőr minőségi, bár lehetne légáteresztős, vagy esetleg egy szövet verzió jó lett volna. A kartámasz nagyon kényelmes, minden irányba is állítható, ráadásul külön gombokkal, tehát véletlenül se állítódik át magától egy erősebb mozdulat után. A nyaktámasz kényelmes, bár egy kicsit szoknom kell, a deréktámasz viszont az én ízlésemnek túl puha, kb. mintha nem is lenne, de azért érződik a minőségi mindkettőn. ~2 óra egyhuzamú ülés után teljesen megvagyok elégedve, nagyon kényelmes minden szempontból, egyedül a hintamechanika holtjátéka zavaró egy kicsit, de szerintem könnyen szokható
Ebben az árban nincs vizonyítási alapom, de mindenkinek ajánlani tudom ezt a széket.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Dennis
csendes tag
Sziasztok
After Hours-hoz ha valakinek lenne esetleg még el nem használt kuponja és privátban elküldené, nagyon örülnék és megköszönném -
DJGABI
addikt
Sziasztok!
Tizenéves srácnak kellene gamer szék, árat inkább nem írok, AK racinget ismerem, az látom mennyiért megy. Létezik valami olcsóbb, ami azért ár/értékben még megéri? Jelenleg valemelyik alsó polcos Jysk-ös van neki [ez] vagy [ez]. Nem is igazán értem mi a problémája vele, 1 éves a szék, szerintem csak simán újat akar. Annyit mondott hogy lábtartós jó lenne. Meg eleinte azt hajtotta hogy világítós legyen.
[link] ezt találtam olcsó lábtartósnak
[link] madaras teszkóban ez most jó áron van, Natec kontrollerben egynek elment, nem tudom széket milyet csinálhat, de amúgy sem lábtartós
[link] ezt találtam még RGB-s, lábtartósatElég pufók srác, de a 80-90 kilójával szerintem nem fogja egyiknek sem a terhelési határát elérni. Magassága 160-170 körüli
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
nutella1
őstag
Külön, (gamer) székhez hátpárna létezik? Csak derékpárnát találok (és az van), viszont a hátamhoz szeretnék valamit, ami hátul összecsatolható, rögzíthető, a kényelmesebb, minél egyenesebb ülés érdekében. Nem szeretem a hátra dőlést.
Megköszönném a választ.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Ygg
senior tag
Sziasztok!
197 cm és 125 kg méretre milyen széket ajánlatok?
Lehet gamer vagy főnökinek mondott is, lényeg, hogy legyen strapabíró és kényelmes.
Köszönöm!
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Irodai felhasználásra keresek széket. (Rám parancsolt a főnököm... )
Ezt szemeltem ki, de olyan semmilyen a weboldal. Nem mondom, hogy átverés, de ugyanezt a széket megtaláltam 4500Ft-ért is Szóval a típussal, már csak emiatt is óvatos vagyok. Nekem a linkelt verzió is gyanúsnak tűnik és kizárólag bankkártyás fizetés van, mert már meg akartam rendelni. A rendelés befejezetlen maradt emiatt és másnap kaptam egy emailt ezzel a szöveggel:
"Kedves uram vagy hölgyem.
Tájékoztatjuk, hogy a székre vonatkozó megrendelését online áruházunk PayU fizetési rendszere törölte. A PayU rendszeren keresztül történő fizetést Ön még nem véglegesítette.
Fontos: Ha időben és a tervezett szállítás időpontjának megfelelően szeretné megkapni a terméket, akkor arra kérjük Önt, hogy a PayU befizetésével tegye vissza a megrendelést.
Csak a fizetés kézhezvétele után tudjuk átadni a megrendelést feldolgozásra és szállításra.
Előre is köszönöm a megértést."
Itt sincs sem aláírás, sem elérhetőség, se semmi. Lehet, hogy nem átverés, de mégiscsak 100k ft-ról van szó...
Szóval a kérdés, hogy ezt magyar oldalon szerintetek megtalálom-e (én nem találtam), vagy ha nem, akkor méreteiben ehhez nagyon-nagyon hasonlót tudtok-e ajánlani? Fontos, hogy magyar cég adja el és kapjak számlát.
185cm vagyok, így fontos volt, hogy ez magas embereknek is ok (195cm-ig)
Bocs, hogy hosszú voltam...
Köszönöm! -
őstag
Az én Ikea Verner székem kb. 10 éve vettem talán 12 ezer forintért. Évekig napi 3-4 óra használatnak volt kitéve, 2+ éve full HO-ban vagyok, így napi 8-10-12 órát gyilkoltam a 100-110 kilómmal. Azon kívül, hogy a műbőr már nagyon kopott, egyébként igazán kényelmes még most is. Igazából a feleségem piszkált, hogy cseréljük le, mert gázul néz ki(a 14 éves pénztárcám akkor ment a kukába, mikor kettészakadt), meg vegyünk komolyabbat, ha már ilyen sokat ülök itthon. Végül TechN7ne kolléga által linkelt székre esett a választás, mert nekem is bejön minden tekintetben és csak a magasságán kell javítanom egy másik gázlifttel.
Aztán tegnapelőtt méricskéltem a Vernert, hogy ő milyen magas is az új rugó miatt és megsértődött, többet nem lehetett állítani, de egy évtizedet kibírt a seggem alatt, szuper vétel volt. Azon gondolkodom, hogy áthuzatom kárpitossal textilre, kap egy új gázliftet. A művelet összegéből úgyis csak szarabbat kapnék újonnan.
Amúgy ha elég lenne 110kg teherbírás neked, akkor az arozzi 5-6k-ból javítható! Arra kell figyelni, hogy a tubus és a kinyomótengely átmérője stimmeljen a mostanival!
Ha online rendelted, akkor az átvétel számít a garancia kezdetének, ha még benne vagy, akkor dobj a boltnak egy mailt és még bemákolhatod a garit, mert a bejelentés számít, nem a javításra átadás.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
őstag
válasz Runciter #6883 üzenetére
Én nem várnék, jelezném nekik, hogy gond van.
Egy 150-es gázlift halandók számára is megvan 11k-ból, cseréljék szépen ki. A "lassú" süllyedés tök általános hibaleírás ennél az alkatrésznél, kétlem, hogy szívóznának.Én pont most veszek egyet, mert ami eredetileg van az új székhez, az néhány centivel alacsonyabb, mint ami az asztalomhoz jó lenne magasságban.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Runciter
csendes tag
Garancia kérdés:
Ti mit csinálnátok egy olyan székkel, amire még él a garancia, már süllyed, de lassan?
Nem olyan, hogy ha ráülök, rögtön összecsuklik, hanem sok óra használat után veszem észre, hogy lassan lejjebbcsúszott.
Szerintetek foglalkoznak annyit vele (iPon), hogy ők is lássák a problémát, vagy csak visszaküldik, hogy "Ráült a Sanyi, nem süllyed ez!"?
Van még 4 hónap garancia arra gondoltam, hogy lehet, hogy jobban járok, ha várok, ameddig lehet, hátha feltűnőbben szar lesz, és egyszerűbb lesz javíttatni.
Mondjuk ha ugyanilyen szar liftre cserélik, akkor hiába. -
Runciter
csendes tag
AEROCOOL AC120: nem javaslom.
A kartámla 3 hónap után kezdett szétrepedni.
A gázlift most 8 hónap után kezdett süllyedni, úgy, hogy az elméleti 150 kg-s teherbírás alatt voltam eleinte bő 30, most 50 kg-val.
Nem is vagyok már benne biztos, miért nem irodai széket vettem egy ilyen helyett, aminél a gémerség miatti felárat is meg kell fizetni... -
AcHanGE4
tag
Itt még van bonttot hero 105k-ért
https://www.konzolvilag.hu/pc/hardver/gamer-szek/keres/BontottÉn még mindig nem értem mire jó a gamer szék, ahogy egyre több review-t nézek győzödök meg róla, hogy átverés az egész biznisz és egy irodai valóban ülésre tervezett szék sokkal jobb. Ahogy korábban is írtam, nekem is tetszenek és be is rendeltem gamer széket, de nagyon nem volt kényelmes (Tesoro Aeron S2), a hozzá adott derékpárna se volt sehogy jó. Abból indultam ki, hogy minek adnak egyáltalán derékpárnát ezekhez, miért nem kényelmes eleve? Legtöbbnek tök sima a hátlapja, az általam kipróbált Noblechairs Craftsmanban levő deréktámasz is olyan, mintha nem lenne.
Pár szék, amit elmegyek majd kipróbálni (a gamerről letettem):
https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/PremiumForgoszek/Spinelly
https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/PremiumForgoszek/Wau2
https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/ErgotechForgoszek -
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Ezt esetleg nézte /próbálta már valaki?
https://store11.hu/fonoki-irodai-szek-forgoszek-fejtamlaval-fekete-jm808-black-7-2393Köszi
-
tisn
addikt
183cm, ~99kg vagyok akciosan, derekfajos, rossz gerinccel, 50 eves lassan, 8 ora uldogeles.
150k-ig netto mi a legjobb valasztas nekem?
-
rolandg
tag
Szervusztok!
190 cm és 105 kiló vagyok, és keresek egy kényelmes széket magamnak, amely tartós is lesz. Ha leülök a gép elé dolgozni, akár 8...10 órát is ülnöm kell előtte, de nem minden nap. Néztem a HP Omen-t, illetve az Arenaracert. Van valakinek tapasztalata ezekkel, ilyesmi magassággal? Nekem fontos, hogy kényelmes, nagy legyen az ülőfelület, illetve erősen tartsa a hátam, a nyakam, ne essen hátra a fejem. Köszönöm előre is a segítségeteket. -
Hunork
veterán
Mennyire szokásuk akciózni? Elég sűrgős most egy új szék, tehát 5-10ezer Ft különbözetért nem várnék
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Merchior
tag
Április óta van meg, ültem benne 8-10 órákat is és hibátlan eddig, bár én csak 75kg körül vagyok.
Műbőr szerintem nem a légáteresztésről lesz híres, de szégyenkeznie sincs miért. Túléltem benne a nyarat, teljesen élhető
Én akciósan vettem tavasszal 100k alatt, de megvenném teljes áron is, nekem bevált. -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Arenaracer Craftsmanről mi a vélemény hosszabb távon? Ajánlott a teljes árán? A gázlift jól bírja a több órás nyomást? Mennyire légáteresztő a műbőr az ülőfelületen?
Válaszokat előre is köszönöm
-
nutella1
őstag
Sziasztok!
HP Omen Citadel-t vagy Asus Chariot-ot használ/próbált már valaki? Mennyire kényelmesek az ember hátának ezek a székek? Egy olyan gamer széket szeretnék a számítógéphez, melynek a háttámlája dönthető és abszolút nem okoz gerincferdülést, és persze legyen szép. Jelenleg egy Nitro Concepts C100 áll rendelkezésemre, ez egy katasztrófa, párnázhatom ezt akárhogy, fáj benne a hátam, ráadásul nem dönthető/emelhető a háttámlája sem. Előre is köszönöm a választ/válaszokat.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Szeretnék szövet "gaming" széket venni. 70-80e ft-ig milyet tudnátok ajánlani? Kinézetem eddig hármat. Arról mi a véleményétek?
SPC GEAR EG450
Nitro Concepts S300
CZC.Gaming AlchemyKöszönöm előre is a segítségeket!
Üdv.: Levente
-
addikt
SecretLab ajánlói kódja/linkje van valakinek?
Köszönöm. -
RaGi91
senior tag
After Hours-hoz van valakinek esetleg kuponja?
-
bepken
veterán
sziasztok!
tapasztalatok alapján szokott lenni az év ezen szakaszában valami akció értelmesebb márkák webshopjában? vagy pár nap és úgyis kiderül, szóval várjak?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
gyuromoj
veterán
Hali!
198cm/95kg-hoz keresnék belépő gamer széket.
Derékpárna, fejpárna, lábtartó jó lenne.
Árban jó lenne 50k környékén maradni.
Van a fenti feltételekkel ajánlott szék?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Safranek
aktív tag
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
DarkChild
senior tag
Akciósak a Herman Miller székek - ha esetleg valaki egy vagon pénzért venne mostanában ülőalkalmatosságot
https://europadesign.hu/cikkek/hirek/black_friday_2021_elso_resz_ -
ricsi97
csendes tag
Értem. Párnát használva valóban hülyeség lehet a deréktámasz? Habár így, hogy 5cm-el feljebb nyomna sok értelme úgy sincsen nagyon. Ezt csak azért kérdezem, hogyha a próba után az Epicet méretre elegendőnek találnám akkor egy párnával az is elegendő tartást adhat gondolom.
-
Ispy
veterán
válasz ricsi97 #6842 üzenetére
Ez hülyeség, én is 175 vagyok és herom van. Ami viszont igaz, hogy a beépített támasz nem jó, mert 175 centis embernek nem a derekát nyomja, hanem 5 centivel fejjebb. De én nem akarnék ennél keskenyebb széket. De ha tudod próbáld ki élesben, az a biztos.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
ricsi97
csendes tag
A 175cm-emhez az eladó azt mondta nem a Hero hanem az Epic lenne inkább barátibb megoldás, de abban meg nincs állítható deréktámasz, a kereskedő szerint az amúgyis marketing fogás meg a derékpárna tartaná úgyis a gerincet. Vegyem az Epicet memóriahabos párnákkal vagy keressek másik márkát, típust szerintetek? 8-10 óra után sem szívesen állnék fel rokkantan ezért szeretnék jó deréktámasztást.
-
ricsi97
csendes tag
https://www.bestmarkt.hu/noblechairs-memoriahabos-derek-es-fejparna-szett-fekete-p600118/?utm_campaign=394083921033&gclid=Cj0KCQiAys2MBhDOARIsAFf1D1eYMzpxpGc_1RpfC5nAao6w7v1kk6PbHn3kN5sOoAuwH0so44P8acMaAnV0EALw_wcB&utm_source=google&utm_medium=cpc
ez lesz az? Erre kellene cserélni, ha nem válik be a gyári idővel? -
Ispy
veterán
válasz Merchior #6837 üzenetére
Derékpárna nem annyira ízlés kérdése, mert annak tartani kell, ha nekidőlsz és kilapul, mint egy palacsinta, akkor az nem fog sokat támasztani. Ráadásul a puha szívacs idővel egyre laposabb lesz, ha sokat használod. Én amióta az új széket használom a nagyméretű derékpárnával még nem szálltam ki fájós derékkal a székből. Pedig tud fájni, volt már benne részem. Persze azért csodákat nem kell várni.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Merchior
tag
Igen, pontosan ezért írtam, hogy preferencia kérdése lehet.
Nincs olyan, hogy egyértelműen szar (ahogy sokszor említed), vagy egyértelműen jó.
Hozzáteszem, a "kemény"-től az Arenaracer párnái is távol állnak, ha ilyet kellene mondani, nekem inkább a Secretlab jutna eszembe.
Kérdőzenek is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha van rá lehetősége, próbálja ki a kiszemelteket (persze egy szék esetében ez gyakran nagyobb kihívás, de azért meg lehet oldani). Bele lehet szeretni a "vakon" rendelt székbe is (nekem is szerencsém volt vele), de azért itt a fórumban találni ellenpéldát is bőven -
Ispy
veterán
-
Merchior
tag
válasz ricsi97 #6831 üzenetére
Két ismerős is gyári párnákkal használja a Noble Epic-et, egyikük sem panaszkodott még rájuk. Képek alapján nekem ugyanolyannak tűnnek a Hero és az Epic párnái is.
A Craftsman-hez viszont szerintem meglepően nagyméretű a derék-, és fejpárna is, így ez lehet egyébként preferencia kérdése, avagy eldöntheti nálad a kérdést.A Noble-é kisebb jóval, ha az tetszik, azt kell venni, egyáltalán nem rosszak azok a párnák sem (kipróbáltam rövid időre őket, bizonyos nézőpontból még jobban is tetszettek, mint a böhöm ArenaRacer párnák)
-
ricsi97
csendes tag
Illetve azt vettem észre az Arenaracer Craftsman székhez jár nyak- és derékpárna a Noblechairs-hez viszont nem jár gyárilag, Craftsman 125 ezer ft a Noblechairs Hero is hasonló áron mozog.
-
WaterWawe
őstag
Sziasztok!
Ajándékba vennénk karácsonyra valami jobb minőségű, kényelmes széket. Az ajándékozott egyén kb. 80 kiló. Tudtok ajánlani típusokat / márkákat, hogy mit nézzünk meg. Az Arenaracer székeit láttam itt több korábbi kommentben említeni, ezen kívül esetleg van még márka amit érdemes megnézni? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi97
csendes tag
Sziasztok 2 napia nyúzom a fórumokat és teszteket olvasok, mert szeretnék venni HO-ra egy széket, 8-10 óra üléshez, 2 márka maradt a végére, az egyik a Noblechairs Hero szériája meg az Arenaracer székek, a Noblechaire-el az itteni kereskedő srácnál szemeztem 2 év garival az utóbbi 5 év garival a weboldalukról. Ki mit mond, melyik lenne a jobb választás? 120-140e környékén vennék max. A másik meg, hogy nem tudok dönteni a szövet meg a PU bőr között, a szövet sokkal jobban tetszik de nem tudom fog-e bírni sok-sok évet, a PU bőr gondolom tovább bírja, de nem szívesen izzadok bele. Köszönöm a segítséget.
-
Ispy
veterán
Egy-kettőbe beleültem, de számomra 100k alatt nincs élet sajnos. Pedig "csak" 83kg vagyok. Vagy kevés anyag van benne, vagy nyeklik-nyaklik, vagy csak szarul néz ki, vagy ezek valamelyik kombinációja. Én is ekörül akartam a feleségemnek venni homeofficera széket, de már látom, hogy nem fog menni. Az ikeás gémer neki kényelmes volt, de az meg fekete piros, nem nagyon vágyom rá a nappaliban.
[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Jön karácsony és szeretnék a páromnak venni egy normálisabb széket. Heti 1-2 órát ül benne szerencsére nem olyan elvetemült mint én viszont mviel a nappali közepén van így valami jól kinéző főnöki bőrfotelre gondoltam neki 50-70k k9örüli áron. valaki próbálta már ezeket az olcsó agyon párnázott gamer székeket? (nekem bevált a secretlab szeretem )
184cm 65kg hosszú lábakkal
Köszi[ Szerkesztve ]
-
rahiteh800
tag
Sziasztok!
Arozzi Inizio székről mi a véleményetek? A terhelhetőséget (105/135kg) leszámítva nekem nagyon hasonlít a Nitro Concepts S300-ra és jó minőségűnek tűnik a fellelhető videók alapján. Plusz a válltámasz egy kicsit nagyobb mint a Nitron, nem nyomja ez össze az embert szerintetek?
armegoszto.hu
-
Ispy
veterán
válasz Scarletiel #6817 üzenetére
Áh, szép, de akkor sajnos mégse olcsó. Köszi.
-
Scarletiel
senior tag
válasz AcHanGE4 #6818 üzenetére
Azt nem tudom a cég honnan rendelte én csak egy oldalt linkeltem, de szerintem máshol is lehet kapni vagy legalábbis remélem
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
AcHanGE4
tag
válasz Scarletiel #6817 üzenetére
utánanézek ezeknek. Ahogy látom készlet nagyon nincs nekik semmiből:)
-
Scarletiel
senior tag
No, rákerestem neten, mi [link] ennek a széknek azt a változatát használjuk ami nem hálós támlájú, de lehet benne gerinctámaszt, dőlèst, magasságot és kartámasz magasságot is állítani. Az árban tévedtem, lehet a nettó ár maradt meg bennem, mert ez 120k viszont aki nem akar csicsát vagy gamer vonalon elindulni, annak csak ajánlani tudom, mert tényleg kényelmesek és 0-24 használat mellett 1 év alatt semmi bajuk nem lett, pedig van, hogy 100+ kilós ember is használja. Én magam 172cm 92kg vagyok.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Scarletiel
senior tag
válasz AcHanGE4 #6814 üzenetére
#Ispy
Ha bemegyek este lelesem a márkát és kikeresem, mert fejből már nem megy. Utána linkelem nektek.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Ispy
veterán
válasz Scarletiel #6813 üzenetére
Jöhet a link, mert amit én legutóbb 60k-ért vettem az....khmm inkább nem írok semmit.
-
AcHanGE4
tag
válasz Scarletiel #6813 üzenetére
Köszi a választ! Azt meg tudnád modani, hogy milyen székek vannak az irodában? Amit nem szeretnék azok a hálós székek, mert bár kényelmesek, én jobb szeretem, ha van mögöttem/alattam anyag, ami átveszi a hőt. Ja, azt nem mondtam, hogy napi vagy 14 órát ülök rajta, meló+gaming.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz AcHanGE4 #6811 üzenetére
Én nem értek nagyon a székekhez, de sokszor hallottam már, hogy egy rendes irodai szék 10x többet ér mint egy gamer szék. Nálunk bent az irodában valami 80 ezres irodai székek vannak, abszolút nem gamer székek, mégis olyan szinten kényelmesek, hogy elmondani nem tudom és mindene állítható. Napi 8 órát ülök benne minden nap egyhuzamban szinte és nem érzem, hogy ficeregnem kellene, ellentétben amit itthonra vettem 70 ezres szék az már recseg ropog, szar benne ülni, csak sajnálom kukázni, ha már ennyibe került...
-
AcHanGE4
tag
Sziasztok!
Elég naív kérdésem lenne a "gamer" székekkel kapcsolatban. Miért adnak majd mindegyikhez vmi párnát, amit a hátad mögé tehetsz, miért nem eleve kényelmes a szék? Nekem 1 régi málló irodai főnöki székem van (
<a href=https://www.rs.hu/iroda/irodaszekek/forgoszekek/desmond-2_forgoszek_szurke>vmi ehhez nagyon hasonló</a>
), ami mindenhol jól tart bármi párna nélkül. Vettem egy tesoro aphaeron s2-t de a sima háttámla sehogy se lett kényelmes a párnát se tudtam úgy helyezni, hogy jó legyen, ezért vissza is küldtem. Miben jobbak/többek a gamer székek, mint a főnöki társaik? Volt szerencsém kipróbláni 1 craftsmant is, abba van valamicske deréktámasz, de még azzal is nagyon más, mint az irodai székem. Mindezek ellenére majd vénnék vmi új széket és ezek a nem túl kagyló gamerek tetszenek.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma voltam az Ikeában, kipróbáltam mindkettőt. A Matchspelnek jobb a fejtámla része meg hogy állítható a kartámasza. Viszont ez utóbbi sima műanyag. Mivel én alacsony vagyok (173 cm) nekem a Markus kartámasza is pont jó. Elvielg Matchspel csak bemutató darabként volt így azt kíváncsiságból próbáltam csak ki és végül egy MArkust vettem magamnak. Nekem szimpatiksuabb a Markus ülőlapjának a szövete, a Matchspel mintha ilyen műbőrféle lenne.
Més que un club!
-
Ijk
nagyúr
Irodai munkára tudtok ajánlani 30-50 ezres kategóriában széket?
188cm/100kg./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Merchior
tag
válasz Justabirb #6802 üzenetére
Érdekes, nem is láttam még ezt a fajta párnát Craftsman-re, mert ránézésre az enyém formája olyan, mint a Supreme-é, viszont plüss huzatos. Mindenesetre ezt a típust én tudom ajánlani.
-
Justabirb
csendes újonc
válasz Merchior #6801 üzenetére
Az afterhoursra felrakott képek alapján nekem úgy tűnik, hogy különböző formájú párna van hozzájuk, sőt, olyan párnát mint ami a supreme-en van semelyik másik arenaracer széken nem látok. [supreme] [craftsman]
Kényelmesnek tűnik mindkettő, de a supreme-é akkor is jobban tetszik. -
Merchior
tag
Vitatkoznék, az Arenaracer és a Secretlab gyári fejpárnái egyaránt tökjók.
Egyetlen kivetnivalót tudok mondani az Arena-éra, mégpedig hogy nagyméretű fejhallgató bele tud akadni, de még ezzel együtt is remek egyébként.
#6794 Justabirb, nekem a Craftsman párnája eléggé bejön, kétlem, hogy a Supreme-hez mást adnának (rosszabbat semmiképp), szóval indokolatlannak érzem külön párnaszett vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest